Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 22
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dolores
sunt de acord...sa vedem cine e din bucuresti si punem la cale o iesire in aer liber cat de curand..cat e frumos afara
Vin si eu!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
dolores spune:
merci mult. am reusit. te pup
quote:
Originally posted by asizaquote:
Asiza..super pozele...sa mai faci...
zi-mi te rog cum ti-ai facut pagina galbena? cea de la poze
pupici
dolores16+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ieri a trecut, maine este un mister, astazi este un dar...
Mersi, mersi...Intri pe albumul tau si deasupra la ADD PHOTOS ai optiunea EDIT ALBUM, COVER AND BACKGROUND. Intri acolo si selectezi ALBUM THEME care-ti place...
Ai reusit????
Oana13+
dolores
16+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
dolores spune:
burticile din bucuresti...!!!!! se striga catalogul...vrem sa organizam o iesire cu cele din bucuresti, iar cele care nu sunt din bucuresti, dar care au drum, le asteptam, deci cine e din Bucuresti????
dolores
16+
poze
desiree spune:
io din Bucuresti, si io, si io.....
vin si io....
numa sa spuneti cand si unde sa ma invoiesc de la servici...
desiree 16+
leyla spune:
Girls, tocmai m-am intors de la eco de la Iosup si surpriza, de unde acu' trei saptamani ne spunea ca este fetita, astazi mi-a spus ca i-a crescut ceva intre timp si ca de fapt e baietel
. Noi suntem foarte bucurosi ca de fapt ne doream initial baiat dar incepusem sa ne obisnuim cu ideea de fata. Asa ca se pare ca nimic nu este sigur pana nu trece ceva timp.... Pupici la voinici.
Leyla
16+
dolores spune:
pana acum suntem 5 din Bucuresti....ce ziceti...sa iesim intr-o sambata sau duminica dimineatza intr-un parc la o teresa???
ar fi bine?
Irinabr
nu stiu ce sa-ti spun despre tiroida...in general medicii de familie sunt cam generalisti..banuiesc ca medicul tau care te are sub observatie nu e chiar asa inconstient..totusi mai consulta un alt medic sa vezi ce parere are. sper ca cine s-a confruntat cu asa ceva sa-ti poata da o informatie
eu nu iau decat tardyferon si calciu cu magneziu, cate o tableta din fiecare pe zi..cu varicele ce sa-ti zic...le aveam si inainte , iar acum banuiesc ca vor deveni mai proeminente atata timp cat cresc in greutate si au inceput sa mi se umfle picioarele din diverse motive
te pup si mai da de veste ce-ai mai aflat cu tratamentul pentru tiroida
dolores
16+
poze
dolores spune:
felicitari..super 
quote:
Originally posted by leyla
Girls, tocmai m-am intors de la eco de la Iosup si surpriza, de unde acu' trei saptamani ne spunea ca este fetita, astazi mi-a spus ca i-a crescut ceva intre timp si ca de fapt e baietel. Noi suntem foarte bucurosi ca de fapt ne doream initial baiat dar incepusem sa ne obisnuim cu ideea de fata. Asa ca se pare ca nimic nu este sigur pana nu trece ceva timp.... Pupici la voinici.
Leyla16+
dolores
16+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
ruxandra_sb spune:
quote:
pana acum suntem 5 din Bucuresti....ce ziceti...sa iesim intr-o sambata sau duminica dimineatza intr-un parc la o teresa???
ar fi bine?
Super!
O data posibila ar putea fi w-e cu 1-2 iulie, ca sa mai fie timp sa ne strangem ?!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by leyla
Girls, tocmai m-am intors de la eco de la Iosup si surpriza, de unde acu' trei saptamani ne spunea ca este fetita, astazi mi-a spus ca i-a crescut ceva intre timp si ca de fapt e baietel
He, he. Am mai auzit de astfel de "schimbari".
De aceea inca nici nu ma agit, momentan.
Cred de abia la eco morfologica din sapt 23 o sa inceapa sa se prefigureze varianta corecta.
Oricum, felicitari pt

17+Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_