Dragoste pe net

Dragoste pe net | Autor: diana11

Link direct la acest mesaj

Am o cunostinta care a cunoscut un tip pe internet. Tipul e din Egipt si e musulman. Pana aici toate bune, dar tipa spune ca abia asteapa sa vina de la lucru sa vorbeasca cu Ahmed si ca o atrage foarte mult lumea lui.I-a cerut sa poarte capul acoperit, sa nu mai poarte pantaloni.
Ea a spus ca daca ar avea posibilitate ar pleca la el.
Mentionez ca ea e casatorita are o relatie buna si un sot bun. Nu i-a spus egipteanului ca e casatorita.
Nu stiu ce sa-i spun , sa o sfatuiesc ca ea de fapt s-a indragostit de el ( ca si fizic o atrage) si sa aiba grija de ce are ea aici si sa nu viseze la cai verzi pe pereti.
Dati-mi va rog idei! Voi ce credeti?

Diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mai bine sa stea pe fundu ei, ca sheicii shi beduinii dau bine numa in filme cu dune shi camile
Ce sa zic, atita o duce capu...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

sa faca o vacanta de neuitat pe banii egipteanului si sa se intoarca acasa happy si cu o camila dupa ea.Alt ghiseft nu se ecsista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Da, are dreptate Yanku..... si sa nu uite sa-si ia basmaua si perdelele de bucatarie cu ea. Spune-i ca de costumul de baie n-are nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Initial creeata de diana11

Am o cunostinta care a cunoscut un tip pe internet. Tipul e din Egipt si e musulman. Pana aici toate bune, dar tipa spune ca abia asteapa sa vina de la lucru sa vorbeasca cu Ahmed si ca o atrage foarte mult lumea lui.I-a cerut sa poarte capul acoperit, sa nu mai poarte pantaloni.
Nu i-a spus egipteanului ca e casatorita.
Voi ce credeti?

Diana

Dar sotului i-a spus de egiptean?

Eu zic sa nu se mai uite la telenovele si sa uite de egiptean! De ex. ar putea sa renunte la internet. Si sa plece in vacanta cu sotul. Egipteanul cate femei mai are?

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Sufera de sindromul plictiselii. Si al naivitatii. Baga-i sub nas niste texte despre cum tb sa fie o sotie musulmana si despre cum e cu custodia copiilor.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

E chiar ridicol subiectul!

Uneori cand dam de bine ne plictisim si cautam grotescul!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

parjolul "fructului oprit" nu are limite, iti dai seama ca te-a fript abia dupa ce s-a stins, oricum, spune-i sa se gandesca bine inainte de a lua o decizie pentru ca va rani involuntar pe cei dragi.

"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Ea a spus ca daca ar avea posibilitate ar pleca la el.

Pai cre' ca sint 2 probleme:
1- problema cu barbatul propriu.
Barbatu-sau nu o intereseaza se pare prea mult, daca are disponibilitatea sa ia in serios bla bla uri de pe net.

2- O imaginatie prea zburdalnica.
Inainte sa-si puna basmaua in cap ca i-au dictat 5 litere din eter, n-ar fi mai bine sa se lamureasca daca Ahmed din Egipt nu e cumva Marioara din Ferentari?!
Care la rindul ei n-are ce face?

O atrage fizic?
Care fizic?
Fizicul pixelilor din jpeg?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Elise, acu' ce mai conteaza daca-i Marioara din Ferentari, dragostea in virtual nu are limite geografice si nici nume sigure. Daca este atrasa fizic de persoana din spatele nickului... te poti pune cu dragostea? Poate rata femeia sansa vietii ei?

Sfatul meu este sa sa lase tot si sa plece de acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu am fost odata Ahmed din Egipt. maaaaama ce ma mai iubea o amica de care radeam cu altele . Ne povestea dupa ce venea de la net unde avea intalnire cu dansul ca " vrea sa ia la ea diamant" " ca el doctor mare in Egipt cu studii facute la romania unde dragostit de frumusetea romancelor" dom`le ce vremuri. da cred ca ma chema Abdul da nu-s sigura

Michelle

Mergi la inceput