Dragoste pe net
Raspunsuri - Pagina 2
Elise spune:
Eu aveam un fost prieten, cam desucheat asa de felul lui, care intra pe net, dadea de cate o tipa si o chema la gara.
Ca sa plece la Predeal.
Repede...intr-o ora!
Era o poveste de genul el plin de bani, singur si trist, tocmai s-a certat cu prietena si vrea la munte...si nu singur.
Inutil sa spun ca omu' n-avea un sfantz in momentul respectiv, nici nu era certat...cu mine... nici n-avea cea mai mica intentie sa plece nicaieri.
Numai ca a gasit una singura, din vreo 15, care nu vroia si pace.
Nu venea la gara in seara aia punct!
Nu atunci!
Alta data!
Ne-a intrigat...si dupa ce ne-am gindit noi mai bine, si i-am facut profilul psihologic, am descoperit motivul.
Pe care ni l-a si confirmat.
Elise
ruxij spune:
Eu nu cred ca e adevarata povestea. Nu poate exista cineva chiar asa de.....hmmm naiv, ca sa zic asa. Daca tipa e reala poti sa ii spui ca prostia se plateste.
blue eyes spune:
Eu este egiptean pe net.
Dar acuma aflat pe forum asta ca fata nu este fecioara si eu nu mai vreu ea la mine. Eu nu are nimica inpotriva sexul pina nunta, dar horoscop zice la mine ca eu potriveste doar cu fata fecioara.
Alaaah, mare ti-i internetu'!
uitat lucru inportant: fata indragit mine, eu este singur egiptean cu ochii albastru.
KSorana spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Eu este egiptean pe net.
Dar acuma aflat pe forum asta ca fata nu este fecioara si eu nu mai vreu ea la mine. Eu nu are nimica inpotriva sexul pina nunta, dar horoscop zice la mine ca eu potriveste doar cu fata fecioara.
Alaaah, mare ti-i internetu'!
uitat lucru inportant: fata indragit mine, eu este singur egiptean cu ochii albastru.
Traiasca Egiptul!Vreau si eu indragostit la mine ca sa rid in git/gind.
roxana1974 spune:
Yank are dreptate! Tipa e un pic ... indragostita ca sa ma exprim frumos, tre' sa se rezolve cumva, insa faza cu Ahmed e cam riscanta...poate-si da seama ca n-o tine sa faca vreun gest necugetat si intre timp se calmeaza...sa speram...
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
iren spune:
Mah, io mi-am dat seama ca unele kiar is facute ca sa fie sclave, orice turnura buna ar lua viatza lor, ele tot la o dominare totala din partea masculuilui jinduiesc
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
miag spune:
quote:
Originally posted by michelle7
eu am fost odata Ahmed din Egipt. maaaaama ce ma mai iubea o amica de care radeam cu altele . Ne povestea dupa ce venea de la net unde avea intalnire cu dansul ca " vrea sa ia la ea diamant" " ca el doctor mare in Egipt cu studii facute la romania unde dragostit de frumusetea romancelor" dom`le ce vremuri. da cred ca ma chema Abdul da nu-s sigura
Michelle
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
violeta69 spune:
Fata asta e bine "dusa cu pluta"!!!
Probail ca unii oameni se satura de prea mult bine si cauta sa-si faca rau singure.......mare e gradina Domnului!!!
dar daca stau si ma gandesc mai bine prea e cusuta cu ata alba!
Elise,Michelle de la mine,
Elena-V.
april spune:
quote:
Originally posted by iren
Mah, io mi-am dat seama ca unele kiar is facute ca sa fie sclave, orice turnura buna ar lua viatza lor, ele tot la o dominare totala din partea masculuilui jinduiesc
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
dreptate mare ai iren....din pacate...
serbari gradi