Mamici de iulie - august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor, si la mine sunt zile in care bebelina misca mai tare si mai mult si zile in care e tare cumintica draga de ea si se misca foarte lenes si putin. Eu incerc sa nu ma mai gandesc si sa ma bucur doar cand simt ca misca. Ce am observat eu e asa...daca nu misca si intru in panica..beau o cana de capucino cu ceva dulce, eventual si o gurita de cafea..ma intind pe spate..vb putin cu ea...si garantat incepe sa miste. Cel putin la mine merge chestia asta....si eu o tin asa pentru cand ma apuca paranoia.
cristina_ioana, si eu tot asa as dormi in prostie...si ma simt si mai slabita parca..nu mai am asa energie.
mada_mxm, si eu simt presiune pe oase...apasa bebe mai ales seara si cand stau pe o parte..cred ca incepe sa coboare putin cate putin sau isi face loc deocamdata. Daca la tine a inceput deja presiunea...sa incerci sa te odihnesti mai mult...ca mai ai totusi ceva saptamani de dus. La mine presiunea asta a aparut cam de 2 saptamani...si vad ca se intensifica pe zi ce trece. Am mai observat ca in zilele cand stau numai in pat...sau mai mult in pat seara nu simt presiunea asta si nici durere de bazin.

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

stii, nu e ceva de genul ca pana alaltaieri a miscat de 10 ori si ieri a miscat de 9; pana acum nu mi-a trecut prin cap chestia cu numaratul, de aceea nici nu-mi amintesc amanuntele "tehnicii"; ideea este ca nu misca aproape deloc, iar cand se misca, totusi, o face destul de "fin", iar pana acum eram terci pe interior de la lovituri si intinderi...

Valentina 33+ (30ani), Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Lari, pana acum si eu foloseam o "tehnica" asemanatoare; era suficient sa stau cateva minute in pat, mai ales daca stateam cu fata in sus si incepea show-ul... Dar ieri si azi...nimic...

Mergi la inceput

huacin, dat fiind cele intamplate cu bebelul cristinei_ana cred ca nimeni de pe forum nu iti poate spune sa stai linistita ca o sa miste...e foarte posibil doar sa ti se para, e foarte posibil sa fie mai lenes...dar ca sa te linistesti mergi la un medic. Asa am facut si eu cand am avut ceva dubii..cu riscul sa fiu luata drept paranoia m-am dus la o eco. Si dupa eco asta...ma simt mult mai linistita si nu ma mai alarmez asa usor. Linistea ta e foarte importanta acum...
Te pupic si sa auzim numai de bine! Ce ai tu acolo in burtica..fetita sau baietel?

Larisa si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
stii, nu e ceva de genul ca pana alaltaieri a miscat de 10 ori si ieri a miscat de 9; pana acum nu mi-a trecut prin cap chestia cu numaratul, de aceea nici nu-mi amintesc amanuntele "tehnicii"; ideea este ca nu misca aproape deloc, iar cand se misca, totusi, o face destul de "fin", iar pana acum eram terci pe interior de la lovituri si intinderi...

atunci fugi la dr. nu/i musai sa/l suni pe el. mergi la camera de garda macar si vezi acolo despre ce-i vorba

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Lari, cum ii spuneam unei fete zilele trecute, avem dreptul sa fim paranoice! Stiu ca agitatia nu-i face bine lui bebe, de aceea mi se pare mai simplu sa imi calmez "paranoia" cu o eco sau o consultatie. La sarcina trecuta, prima fiind, am facut cred vreo 12 echo, din varii motive, doar vreo 6 dintre ele fiind fundamentate pe recomandarea expresa a medicului. El ma cunoste bine si stia ca, daca nu ma linisteam, lucrurile puteau s-o ia cu adevarat razna.
Un bun exemplu este consultul de saptamana trecuta; am fost pentru ca eram programata, nu pentru ca mi se parea necesar; eu consideram contractiile in limite rezonabile. Cand m-a consultat, mi-a dat vestea bomba - daca nu nasc inainte de sfarsitul lunii, mare minune! Colul scurtat, sters chiar... Recunosc ca, de vreo 2 zile, aveam senzatia ca bebe e mai jos, ca ma simt mai nu-stiu-cum, dar nu am dat importanta... Asa ca, putina paranoia nu-mi strica, sarcina asta am fost chiar "nesimtita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna fetelor,

Eu sunt pe fuga,trebuie sa plec la examen,mai am unul si maine si as fi vrut sa va scriu mai mult....pt moment suntem bine,insa burta ni s-a lasat f rau,contractii f dese si nici nu stim ce sa mai credem,se apropie momentul,cred ca puiul meu nu mai vrea sa stea pana pe 2...eu una nici nu stiu ce sa zic,de la atatea dureri parca vreau sa vina mai repede,insa as vrea si sa mai stea pana la termen,cred ca si lui ii e greu pt ca tot incearca sa se mai miste pe acolo si imi face burta tugui,nici nu mai are loc si cred ca-i este si lui la fel de greu ca si mie,insa el e seful si el hotaraste cand va veni....am inceput sa am emotii f mari,ma panichez ca dc nu-mi dau seama cand se apropie momentul,dar toata lumea m-a linistit ca e imposibil sa nu stiu cand se va intampla...oricum tot ce vreau e sa mai stea macar pana maine dupa examen ca vreau sa-mi dau si astea 2 examene si asa mai raman cu 2 pe care le voi da in toamna,pt ca nu sunt sigura ca mai ajung la alea.

In rest ne chinuim cu durerile,nu trec nici cu no spa,sunt contractii slabe amestecate cu dureri puternice din cauza greutatii bebeului,dureri si de spate si de picioare,dar mai avem putin,asa ca mai suportam....

Cand mai schimbati subiectul va rog sa ma treceti la masuratori cu 36w4d - 2951kg .... insa doc a zis ca e mult mai mare....

Va pup si sper sa reusesc sa citesc ce ati mai scris cand vin de la facultate.

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada 37w4d -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

anasia,noi suntem la policlinica,la dr.PAVELESCU.Cel mai bun este dr.Guta,un om deosebit,de nota 20,numai ca dansul are fff multi copilasi inregistrati,si cand te duci la el,la consultatie,cu programare,se-ntampla sa stai si 2,3 ore pana intri.La dansul am fost prima oara,dar m-am transferat la alt dr,fiind mai disponibila,si nu f grabita,cum era Guta.

De ce sa nu ne-ntalnim in parc?Ar fi super...Si sunt sigura ca sunt mai multe fete p-aici.

Gabitza34+ cuDaria si Andrei

Mergi la inceput

bibi, nu merg la alt medic sub nicio forma! La sarcina trecuta, in unul din momentele de cumpana, am mers la camera de garda si individul (nu-i pot spune medic din multe motive) a fost execrabil. Cel mai rau este ca senzatia de mana intruziva nu m-a parasit multe ore! Nu stiu cum esti tu obisnuita cu consultatiile, dar la medicul meu nici n-o simti, daramite sa-mi ramana si senzatia de durere dupa consult... nu aveam eu contractiile dureroase, mai aveam nevoie si de maini nepricepute... Stiu ca tu esti oarecum o aparatoare a medicilor, dar, crede-ma, nu merg de ieri de alaltaieri la consultatii la ginecologie, pot sa spun ce gandesc fara teama ca gresesc prea mult...
Evident, daca nu as putea lua legatura cu medicul meu, as apela la un altul, dar nu la cine se nimereste sa fie in camera de garda. Nu judec medicii dupa titluri, din contra, daca cineva imi spune de un prof.dr.docent etc, prefer sa merg la altul, mai preocupat de practica decat de titluri academice, dar nici nu merg la primul medic disponibil, asa, fara nicio referinta... Sunt mult prea patita... Pe scurt, de 2 ori m-a salvat Dumnezeu, ca medicii nu au fost in stare, nu as risca o a treia oara cu buna stiinta... cel putin incerc...

Mergi la inceput

huacin, eu la prima sarcina fiind si total inconstienta...pana la 27 de sapt n-am stiut nimic. Ba mai mult in inconstienta mea n-am facut nici injectiile de gravibinon pe care mi le dadeuse medicul pe la 23 de sapt..ptr ca mi se intarea rau burtica. No-spa luam cand imi aduceam aminte...lucram ca nebuna si uite asa am dus-o 27 de sapt. Cand surpiza la eco..col scurt 30 mm, col deschis pe interior 9 mm, nu se mai poate face cerclaj, tre sa stai numai in pat, mananci in pat ca sa ajungem macar la 34 sapt. Iti dai seama cum mi-a picat...am bocit zile in sir...si m-am sudat in pat...am facut tratamentul pe care nu il facusem.... La eco de 32 de sapt s-a vazut ca se inchisese colul..aproape ca nu le venea sa creada...mie insa imi venea ca doar ma sudasem in pat si aproape ca nu ma miscasem de acolo. Nu am vazut soarele life...vreo 7 sapt. Ca sa nu mai vb de cata paranoia, lacrimi si stres am dus. Cat pentru toata sarcina la un loc. Deci...asta este ce sa facem fiecare sarcina e o minune de care tebuie sa avem grija.

Larisa si Alexia 36+

Mergi la inceput