Mamici de iulie - august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Mada, bafta multa la examene! Stai linistita, mergi si la cel de maine, bag mana in foc!!!
Nu-ti face tu griji, cand iti vei tine puiul in brate, nu-ti vei mai aminti nici macar vag toate durerile si disconfortul de acum...

Valentina 33+ (30ani), Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, rezervele sunt aproape de neonatologie?vorbesti inainte cu dr pt rezerva sau atunci pe loc?n-as vrea sa stau singura cuc, sunt pt doua persoane-paciente?
lucians, te streses cu dr, este o ea? vine acasa, in special in primele zile, bineinteles contra-cost? unde este policlinica, tot la spital? cum iau legatura cu dr, ce program are?
fetelor, care suferiti de somn excesiv, dati-mi si mie o portie, please!!!!
anasia 32+ Alessia

Mergi la inceput

Lari, eu cu Alex am fost exact la polul opus, eram obsesia intruchipata! Nu stiam cata durere e normala si unde e semnal de alarma; am avut contractii de la 3 luni juma', am facut gravibinonul pana cu o saptamana inainte sa nasc... De data asta, a trebuit sa fac gravibinonul de pe la 5 luni juma', vreo 2 chiar nu le-am facut, am uitat complet de ele, lucram mult... Ma suna tipa care mi le face, cand isi amintea si ea... si asa le-am facut... Vreo 2 luni nici nu am fost la consultatie... vorba dr.-ului, daca ti-era rau, veneai sigur, e clar ca ti-a fost mai bine. Partial a fost mai bina, partial am fost eu mai linistita, stiam - teoretic - unde era limita dintre normal si grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata! Ca si noi tot dormim.
Andreea fata normal ca numai pat vad de dim pana seara, dar azi ma scoate nitelush sotu .
Mada_mxm si eu inainte ma uitam la buric in oglinda, acum sarcina e la nivelul buricului poate un pic sub el de aceea reusesc sa-l vad. Eu una inca am gaura in buric daca se mai poate numi ce am gaura, nu stiu daca as fi vazut buricul daca era scos. Sper sa fiu inteleasa de fetele care nu inteleg. In plus merg f des la pipi, noaptea din ora in ora si ziua la juma de ora 3/4 asta cand nu dorm. Si pe mine ma dor oasele. S-a lasat deh si mai e si greu.
Eu mai am una buna, imi trosneste ceva pe jos cand ma intorc, dar cica e normal ca ligamentele au apa. Avem f multa apa in ultimul trimiestru prin corp. Asa mi s-a zis asa va zic.
Gata ma intorc la clocit.
fetele scumpe.

Ioana 33+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

anasia, medicul tau de familie sau pediatrul la care trebuie inscris bebe (daca e altul decat medicul de familie, e mai complicat) este obligat sa vina acasa la o zi-doua dupa ce iesi din maternitate. La mine dr. de familie, unde e inscris si Alex a venit, dar mi-a cerut o caruta de bani, vezi doamne eram extra-teritorial, cum adica nu stiu, stau la 10 min de cabinet, dar atunci nu eram in stare sa pun intrebari, oricum nici nu aveam masina, ar fi fost tare complicat...
Eu am optat asa: dr. mea de familie este si a lui Alex, dar o folosesc doar pentru retete, chestii banale; pentru lucruri serioase merg la pediatra de care va povesteam zilele trecute; de la ea iau reteta pe care o duc la dr. de familie sa mi-o transcrie pe reteta gratuita, cand e cazul. La inceput mergeam des la pediatra, apoi doar rar, in functie de necesitati; combinatia asta mi s-a parut cea mai avantajoasa; mi se pare dificil sa stau la un medic care are 20 pacienti copii/ zi, cand eu stiu sigur ca vreau doar un nurofen sau doar un aviz epidemiologic pentru gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, langa neonato are dr Vlada 1-2 rezerve, acolo am stat cat am fost internata, iar astea sunt undeva mai departe am inteles, adica nu chiar langa neonato acolo..sunt cu 2 paturi, fie mai intra o gravida, fie iti iei pe cineva cu tine , la mine va sta mama
Eu am vb cu Vlada sapt trecuta cand am programat cezariana si s-a ocupat el de restul adica sa mi-o rezerve.

Cristina +36 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Ioana te invidiez!!!! Plimbare placuta!!!
Al meu sot tare greu se lasa convins sa ma lase afara din casa... zice c-o sa ma plimb si o sa ma plimbe dupa ce nasc de o sa ma incui in casa, dar acum trebuie sa stau cuminte. Nu zic ca nu are dreptate, dar... am un dor de duca...
Auziti voi, trebuie sa facem plinul la benzina sa puna un aditiv pentru injectoare (masina merge in principal pe gaz)... cum sa nu-mi vina dor de duca??? Numai cand am auzi "plinul la benzina" si facusem instantaneu itinerariul... Deh, amintiri din copilarie... Acum facem in mod frecvent "plinul" la gaz, dar nu suna la fel... e ceva comun, noi facem cam 100-150 km/ zi prin Bucuresti, ma rog, faceam, acum face numai el, dar cand aud "plinul la benzina" deja ma visez in afara localitatii... in drum spre munte bat campii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

huacin, cristina ioana, multumesc pt informatii, problema e ca la clinica unde suntem inscrisi nu exista si pediatrie, este si aproape de mine, dar...trebuie sa am un dr mai ales la inceput, pe urma vom vedea, sunt constienta ca tariful va fi pe masura;
anasia 32+ Alessia

Mergi la inceput

anasia uff, cred ca vorbesc in dodii, nu sunt nici macar coerenta, mi-am recitit mesajul. Asta era si ideea. Alex e pe lista unu medic de familie, medic generalist; este mult mai comod asa, decat sa mergi la pediatru si pentru chestii banale, ca de exemplu un aviz epidemiologic; tu ai copilul sanatos, dar mergi unde sunt alti 20 bolnavi; dr. mea are pacienti in majoritate adulti, multi chiar pensionari; vin dupa retete, concedii, sa-si ia tensiunea, etc, rar cand sunt cu adevarat bolnavi - contagiosi. Numai pentru chestiuni importante merg la pediatra si, medic de spital fiind, nu are aglomeratie, o anuntam si ne spune ora cand e cel mai convenabil, asta daca nu e urgenta, daca este mergem imediat, nu o sun decat sa ma asigur ca o gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

madacristina bafta la examene!

Consi 33+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput