Nou stil de viatza (107)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Zuzilici, nu mai faci asa pt ca s-a reglat productia de lapte.
Corpul tau da atat cat are nevoie puiuta.

A crescut nemaipomenit!!!1 Bravo, feicitari!!!

Eu n-am stors niciodata mai mult de 60 de ml, pe bune.Numa copilul trage eficient.

Curaj!!! Ai lapte!!!!!!!!

in rest, mai nimic fetele:D

m-am cam dat la fund.
nu ma scoateti de pe lista:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vai, Sabina saru'mana! Chiar eram speriata c-o sa raman fara lapte. Cert este ca mi-ar place sa am ceva extra sa pun in congelator, dar se pare ca nu mai pot face asta zilnic ca pana acum. Papa micuta tot ce produc. Abia reusesc sa pun cate 150ml in congelator la 2-3 zile.
Te pupic si inca o data mii de multumiri ca mi-a mai venit si mie inima la loc. Deja incepusem sa ma si vad dandu-i formula Isabellei.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Ieri am avut o zi sub semnul "Un nou stil de viata!".
Adica:
1. m-am intalnit cu Miag sa-mi dea biletele pt concert si ne-am intins cat ne-a permis timpul la mici taclale
2. seara, steam si motzaiam in pat, cand suna telefonul: si cine credeti ca era? Sefaaaaaaaaaaaaaa Delidanaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! Are o voce de sefa ! M-am emotionat toata! Si m-am bucurat foarte!
Ramane stabilita intalneala noastra!

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Kim, ia zi-mi, cum sunt copilasii nascuti in zodia Fecioarei? Cuminti, ascultatori, dorm noaptea?....numai de bine vreau sa-mi spui.

Tzuni, pai cum motzaiai in pat aseara, cand ai zis ca lucrezi pana la 5 dimineatza? Sau asta n-a fost ieri? Am incurcat eu itzele?
Salut-o pe Delia din partea noastra si ureaza-i bun venit pe meleaguri romanesti.

Zuzilici, nu fi necajita ca nu mai ai lapte cat sa pui deoparte. Isabella e o mare mancacioasa, dupa cate vad...ft. bine.
M-am uitat pe carnetelul lui Iustin: la 2 luni avea 6,1 kg. (nascut cu 3,3 kg)...deci Isabella sta excelent.
Pupici

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Uitam: Khristin, te asteptam cu poze de la absolvire.

Album Iustin

Mergi la inceput

He he , mephala, ai incurcat zilele. Aseara am cazut frnta in pat si de la ora 22.00 am dormit tun pana azi dimi la 7 . Corpul meu are nevoie de somn!
I-am urat bun-venit sefei , am periat-o cat am putut ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Zuzi: mie nici nu mi-a trecut vreodata prin cap sa mulg laptele. Si lapte am avut slava domnului. 4 luni alaptat exclusiv la san (as mai fi alaptat, dar a trebuit sa ma intorc la job). Nu te stresa ca nu iese la muls!

Eu m-am cam puturosit, si dau vina pe volumul mare de munca la job si nu mai alerg la pranz(ca stateam in pauza aproape 2 ore fatza de O ora in mod normal) Tre sa ma mobilizez!!!

Diseara-mi vine sotzu din Ro. Slava Domnului, ca deja au devenit fetele niste smiorcaite si jumatate: 'vreau la papaaaaa!!!! Cand vine papaaaaa???' De nu mai stie lumea cum sa le calmeze.

Am si eu o mica intrebare: cum se face ca daca bei Kfea se depune celulita si daca faci masaj cu zatz de Kfea, se duce celulita. ca eu una nu pricep. explicatzia pe care mi-am dat-o e ca kfeaua atrage grasimea de partea de care e ea, cafeaua. Adica, daca e inauntru o depune iauntru, daca e afara, o trage in afara. solutzia pe care-o propun eu pt a scapa de ciololita e o baie in cafea. (cum se faceau in antichitate baie in lapte de magaritza...(oare tot contra ciololitei era?)) (sper c-am inchis bine toate parantezele...)

Mergi la inceput

Olo, o explicatie este... Masaj se face si cu ciocolata, cica e ft. buna pentru piele.

Tzuni, asa deci, am incurcat eu zilele....ma gandeam aseara inainte sa ma culc: biata Tzuni, are munci pana la 5 dimineatza...ba i-am spus si sotului....si el a zis ca se merita, ar munci si el pentru bani mai multi....

Album Iustin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, asa deci, am incurcat eu zilele....ma gandeam aseara inainte sa ma culc: biata Tzuni, are munci pana la 5 dimineatza...ba i-am spus si sotului....si el a zis ca se merita, ar munci si el pentru bani mai multi....

Album Iustin

...ca sa vezi...nu stiam de ce sughit! Da' serios vorbind, nu trebuie sa mi se planga de mila. Muncesc mult, e drept, dar castig ok si-mi place ce fac. Asa ca...

Mai, da-s lenese tare fetele noastre! Sper ca nu mananca!

Mergi la inceput

Tzuni, la inceput ti-am plans de mila....concluzia a fost ca multi dintre noi ar accepta sa munceasca mai mult pentru o suma frumoasa de bani.
Asa ca...finalul a fost

Album Iustin

Mergi la inceput