Nou stil de viatza (107)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Si mie mi s-a intamplat sa lucrez sambata sau de serbatori (de ziua natzionala de ex). Platita la dublu. De asta uneori o mai lalai in timpul saptamanii... doar doar o deveni treaba prea urgenta si ma cheama sambata. Aiurea! La noi se aplica la greu principiul 'Nu lasa pe maine, ce potzi face azi, lasa pe poimanie ca poate nu mai trebuie...'
Intr-un final m-am prins si eu de ce se mira lumea ca livrez proiectul la termenul stabilit...

Eu nu pap, beau H2O si KF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Hello girls!

Io nu-s in frigider dar nici mult nu mai am..imi face cu ochiul niste inghetata din congelator dar mi-am luat sticla cu apa langa mine si

Astazi mananc asa:
-cereale cu lapte semi-degresat
-o salata de cartofi cu somon afumat, castraveti si branza feta
- seara: nu stiu

Zuzi, bafta la laptic..sunt sigura ca Isabella ia cat trebuie!

Roxana, "La Multi Ani!" pentru Serban si sa va traiasca!

Cristina felicitari si distractie placuta!

Tzuni, cand ziceati ca e intalnirea? Salutari din partea noastra Deliei! Asa-i cu munca..cand ai o satisfactie materiala parca mai merge! Bafta la munca azi!

Carmen ce program aveti azi? Plimbarica?

Olo, cat a stat sotul in Romania?

Pai gata..pup toata fetele! Ma duc la munci si invatat! Yuck!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Crystina, intalnirea e miercuri, pe 28 la ora 12.00 fix.
O sa facem poze!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Sunt si eu prin zona si cica muncesc .

Sunt cuminte, linistita si astept sa treaca ziua de azi mai repede sa ma duc diseara la tenis. Abia astept, am fost plecati si n-am mai jucat de 3 saptamani.

Si beau apa la greu si fac ture la toilet. Am ajuns sa beau 2.2 l de apa numai in cele 8-9 ore regulamentare de serviciu. Cred ca in total ma apropii de 4 l. Am innebunit...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Crys: sotzu a plecat luni dimineatza la ora 5 (deci fetele nu l-au vazut de duminica seara). Si e prima oara cand pleaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crystina, neah plimbarica azi. O sa il scoata Luci diseara, cand vine de la munci.
E cumplit de cald, curg apele pe mine!

Spor la invatat!

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Tzuni, nu mai e mult! Te-ai hotarat cu ce te imbraci?

Carolina, lasa mama ca apa e super buna..bine ca poti sa bei. Si eu am ajuns la peste 2 litri de apa pe zi..dar nu plang ca imi taie foamea!

Olo dragele de ele! Daca nu-s invatate cu el plecat e mai greu la inceput.Eu si cu Lilly am fost plecate vara trecuta oluna in Ro..cand am stat acolo, tati in sus, tati in jos, ii era dor de el tare..cand am ajuns acasa pe aeroport in Londra nu a vrut sa se duca la el, era rusinoasa ca atunci cand intalneste un strain..dupa vreo jumatate de ora abia o puteam dezlipi de el..vreo 2-3 zile numai cu el a stat, eu nu existam. Acum n-as mai indrazni sa plec pentru asa mult..moare de dorul lui!

Mergi la inceput

Carmen, sar'na! Da' a dat o lene peste mine! Visez cu ochii deschisi acum..peste o luna vine sora si tata aici pentru 4 luni! Yu-hu! De-abia astept!!! Acum la ora 15 intra sora in examenul de licenta..Doamne Ajuta!

Si ce program ai azi? Ce faci bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tinem pumnii sa ia note cat mai mari surioara la licenta!

Nu gatesc nimic azi, ca e prea cald, am de ieri mancare de dovlecei cu un fir-doua de cabanos si gata, am scapat!
A, mai am si branza cu smantana....asa ca, azi spun 'pas'.

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

V-atzi topit de la caldura?

hellooooooo!!!!!!

Mergi la inceput