Nou stil de viatza (107)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neata! Am venit si eu la cofee. Mai tarziu dar am venit. Ieri i-am facut si primele vaccine Isabellei si a fost un pic mai agitata. Sper sa-i treaca repede ca ma cam solicita la greu. Inca o data fetelor va multumesc pentru incurajari. Sper sa fie bine cu lapticul meu.
Tzuni distractie placuta la concert si intalneala.
Mephala nasol cu caldurile astea. Imi aduc aminte ca eu toata iarna am mers la munca in tricouri atat de cald imi era din cauza sarcinii. Sincera sa fiu nu stiu cum rezisti. Dormi in frigider?
Olo pana la urma te-ai hotarat sa bei KF decat sa te scalzi in e?
Crystina spor la invatat. Pupici pentru tine si Lily si weekend placut.
Carolinah iaca a trecut si ziua de azi. Weekend placut si spor la baut.
Dragelor v-am acum si sunt in zona.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

salutare!
va scriu din Budapesta, de la hotel...sunt franta de oboseala si maine plec spre Austria, la Viena.

sherifa Mephala, raportul o sa il dau marti dupa amiaza, desi nu cred ca voi avea cu ce sa ma laud.Azi am avut o gramada de abateri.Am papat cioco si dulciurele...
Revin cu vesti maine din Austria. Acum fug la dus , la o croaziera pe Dunare + o cina romantica si apoi nani.

Pupici la toata gasca.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, va pup!

Acum m-am intors de la concertul DM. A fost super !!!!
Nu m-am intalnit cu Delidana, dar stiu SIGUR ca era acolo, pentru ca-i auzeam vocea in multime . Cred ca am slabit vreo doua kile dupa cat am sarit si dansat si agitat. Si nu prea mai am voce...

Miag , multumesc inca o data din partea mea si din partea lui Gabi, insotitorul meu . A fost un concert minunat!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tzuni si eu tot acum m-am intors ... m-am uitat dupa tine si dupa Delia, oricum era putin probabil sa va vad in aglomeratia aceea ... banuiesc ca Delia era in fata scenei!
Eu am slabit cu siguranta chinuindu-ma sa gasesc un loc de parcare in zona ... acum lasand gluma la o parte chiar am slabit - in sfarsit am reusit sa ma mobilizez : tin de 5 zile regim numai cu cruditati, fara abateri si cu rezultate! Si nu am de gand sa ma opresc pana cand nu-mi ating tinta! Dar nu ma laud mai mult inainte de raport!
tuturor!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Felicitari, Cami pt kilogramele pierdute!
Nu stiu cum n-am aflat ca esti la concert... M-as fi uitat dupa tine! Delidana era in sectorul A, chiar langa scena, eu am fost in sectorul B. Am prins un loc bun si vecini simpatici, alaturi de care am cantat si sarit pana la epuizare . Noi am ajuns in zona pe la ora opt fara un sfert, cu teama ca nu ne mai lasa sa intram. Ca prin minune am gasit loc de parcare chiar aproape de stadion, pe Maior Coravu, si am iesit binishor din aglomeratie . Mai povestim miercuri despre cum a fost!

Somn usor!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Tzuni tot in sectorul A am fost si eu ... m-am asezat strategic langa -uri, mai ales ca am baut peste 2 l de apa ... noi am ajuns pe la 20,30 - dupa ce ne-am invartit mai mult de o jumatate de ora dupa un loc de parcare ... era cat pe-aci sa iasa cu !

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Saluti!
Mephala..ce sa zic. despre Fecioare..eu zic ca bietelul meu..este atipic! Este extrem de independent..pleaca cu oricine , se adapateaza cu oricine si oriunde, nu plinge nici cind se loveste ...mai mult de citeva secunde, nu este afectuos...nu-i place sa-i pupi, nu sta nici o secunda...si face numai ce vrea el!Cred ca-s ceva influente de la Leu :))))
Un we placut va doresc!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

iubitele mele trag o fugutza si pe aici, sa va spun ca, ..ca, ...ca,... .........A nascut Doinaaaaaaa.
O frumuseatza de baiat!!!
puuup!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit"

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Doina, FELICITARI!!!!!! Sa va traiasca! Te asteptam cu poze!!!

Pup toate fetele! Nu stiu ce mananc azi..acum tragem o fuga pana in Londra ca sunt in cautare de masinutza pentru mine.

V-am pupat si weekend super la toata lumea!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari DOINA !!!

O duminica faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput