Nou stil de viatza (107)
Raspunsuri - Pagina 27
sigrid26 spune:
Felicitari Doina , sa ai parte de cel mai cuminte si destept bebelus si tu sa te refaci repede si sa ne pui poze !!!!!!!!
Mamica de printesa
de 4 anisori
Sabina spune:
dragutele...merg la mare chiar acu.
nu vin la intalneala:((((((((((
imipare f f rau, asa am gasit camera la gazda noastra.
Va imbratisez si ne vedem cam in 2 saptamani!!!
poate mai intru sa va zic hello de pe undeva.
sper sa slabesc...pt ca innot cel putin o ora pe zi la mare.
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mephala30 spune:
Waw! am lipsit o zi si ce vad: a nascut Doina!
Doina, felicitari, sa-ti traiasca voinicelul, sa fie sanatos si tie refacere usoara!
si 
Te asteptam cu poze si mai cateva cuvinte despre nastere, cand vei avea tu timp.
Sabina, distractie placuta la mare! Sa te simti bine!
Kim, mersi de informatiile despre fecioare.
Tzuni si Cami, ma bucur ca v-ati distrat la concert. Nici ca se putea altfel.
Cami, felicitari pentru kg pierdute si sunt curioasa ce vei raporta luni. 
Crystina, spor la cautat masinutza!
Dragelor, ieri am exagerat cu plimbarea (am fost si la Targul de ceramica printre altele), in total vreo 8 ore, dimineata si seara.
am crezut ca nasc aseara, cu asa dureri cumplite de burta m-am intors. ![]()
Va pup si sa aveti o zi minunata!
Noi iesim iar la plimbare...fara exagerari de data asta.
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Buna dragelor
Am ajuns cu bine, sint la ai mei si incerc sa-mi revin dupa concert. Nu prea pot, sint prea plina de emotii, de muzica, de atmosfera de acolo, a fost neasteptat de frumos si acum nu ma pot gindi la nimic altceva.....
Doina, felicitari, multa sanatate si refacere usoara.
Va pup pe toate.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dordia2000 spune:
Felicitari Doina si sa-ti traiasca flacaul, sa fie cuminte si papacios si tu sa ai muuult lapte!!
O Duminica frumoasa!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Delidana - am citit la arte ... m-am emotionat foarte tare ... 
Mephala -
pe burtica !!! Si ai grija de voi !!!
Pt. raport ... cu mare rusine ... 69,5. Da, am mancat 2 zile ca porcu` si se vede ... vreau 2 porci mari si grasi ca mine pe lista. Chiar, nu faceti o lista neagra ? 
O saptamana faina tuturor !!! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
justasmallkiss spune:
Neatza!!!Pt raport:56,8 kg.
Va pup pe toate,va urez o saptamana placuta si spor la slabit.
Doina felicitari pt bebel,sa creasca mare,sanatos si frumos.
Am fugit la scoalaaaa....
IOANA
dordia2000 spune:
'Neatza fetele!!!
Am 96 kg si am ajuns acolo de unde am plecat in sarcina. De cateva zile stagnez dar...tot e bine ca nu ma ingras.Tot imi zboara gandul la o inghetzata dar...constiintza nu si nu!!! Fac miscare muulta adica merg pe jos f. mult de am facut basici in talpi si....poate si asta ma ajuta. De mancat mananc lapte batut si salate la greu. Cu carnea nu ma omor dar...o sa mananc si carne!
Va pup si spor la slabit!
Fetelor eu nu cred ca pot ajumge la intalneala ca ma duc la dr. si nu stiu daca scap. Si e si f. departe de mine si pe caldurile astea cu copilul de 7 luni...nu m-as incumeta! Nu va suparatzi pe mine dar....ar insemna sa bat drumul sa va vad si sa plec ca el nu suporta f. bine caldura si spatiile inchise si terasele. Lui ii plac plimbarile.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
an-k spune:
buna, buna!
Doina felicitarei
, sa fiti sanatosi amandoi!
Vin la raport zambareatza, am slabit din nou
76,8kg, si cel mai mult ma bucur ca ultimele doua saptamani am tinut regim fara pastile, si am vazut ca pot. M-a ajutat si sportul, fac deja o ora cu billy banks- taebo- pe zi+ abdo si altele.
Felicitari fetelor pentru kg pierdute! haideti ca vom fi slabe si frumoase la mare

anca si micutza Bianca(14/03/2005)