Nou stil de viatza (107)
Raspunsuri - Pagina 23
oLo spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by oLo
Eu eunt pierduta intr-o interogare a bazei de date, interogare scrisa pe vreo doo pagini. cand ii dau de kap, mai apar p'aici...
--------------------------
Am terminat-o!!! Sunt tare!!! Yupiii! Da' voi tot tacute suntetzi (sau mi-atzi tzinut pumnii sa reusesc sa-i dau de kap? )
Eu merit sa fiu huiduita-n public. Am papat aseara tagliatele cu... otrava alba!!! Sunt o NESIMTZITA! Mai ma mir ca arata bietul cantar cat arata! N-am pic de vointza! Cred ca dezertez de la noul stil de viatza. :(
Io recunosc ca nu ti-am tinut pumnii, dar m-am chinuit sa inteleg ce-ai scris!
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
sh-ai pricipit ceva?
Tzuni spune:
Da, ca ma "tzin" desteapta! ![]()
(de fapt am inteles ca esti ocupata si ca revii cand vei termina treaba. M-am bucurat cand ti-ai editat textul...
)
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Multumesc, an-k! Aparatamaentul e deocamdata un plan, concertul se arata a fi o certitudine. In seara asta ma vad cu Miag si-mi da bileteleeeee! Sic! Sic! Sic!
Si mi-am gasit cu insotitor! 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
carolinah spune:
quote:
Daria, greu de suportat caldurile astea! Mai ales la cele 72 de kile ale mele!
Carmen, sa inteleg ca ai acum 72 Kg? Ca parca aveai sub 60 in start sau am insel?
In alta ordine de idei, eu nu am afcut sport ca mi-a venit ieri ciclul mult asteptat (il vrajisem cu niste AC ca sa nu imi vina la mare si nu mai venea...) si am avut dureri de cap si ameteli, asa ca am lasat pe azi sportul. Abia astept
.lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mephala30 spune:
Carolinah, am plecat de le 59 kg si acum am 72. Da, ai inteles bine.
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
roxana1974 spune:
Ciao fetelor. Va multumesc de urari. Of course ca pun si pozne de la party, chiar o sa fie foarte interesant, dar numai in 9 iulie il fac, fiindca imi astept niste nepotei din USA si vreau sa fie si ei prezenti.
Gagici, ce ziceam io de ceaiul antiadipos si de levier? Azi am crezut ca mor, ca mooor nu alta! Never nu mai beau ceaiul ala dublu concentrat.....oh myyy...
Mephala, am uitat sa zic aseara ca m-am uitat si eu la baiet, no ashe! Frumos baiet cretzulic cu oki albastri.
sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! Abia astept sa vedem si bb 2.
va las ca-s okupataaaaaaa!!!
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
mephala30 spune:
Roxa, danke!
Vad ca n-ati avut chef de vorba azi.
Somn usor!
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
khristin spune:
Hai sa mai inveselesc atmosfera pe aici si sa va spun ca m-am apucat de gym
si de baut ceai verde organic
. Ramane de vazut cat ma tine ambitzu'
Zuzilici, La Multi Ani pt. cele 2 luni ale Isabellei, mai las-o cu mamaie si mai treci mai des pe'aici
Multumim de complimente 
Mephala, pai nu stai rau la capitolul greutate
, tu sa fii sanatoasa, ca pe urma te-auzim si pe tine plangandu-te abia dupa ce nasti ![]()
Aaaaa, si am uitat sa va spun, ca maine am ceremonia de absolvire la facultate, cu roba, capa si tot tacamu'. Abia astept sa vad cum e a doua oara
Cristina
noi si poze mai noi
kim222 spune:
Scuze nu am mai reusit sa va citesc....
Mephala..deci Fecioara !!! Ca si Luca al meu!
De luni..pt ca mi s-au pus piticii incep daneza..dar doar 6 zile....Nu au trecut cei doi ani , dupa care cica ai voie sa repeti...dar nici nu mai suport s-o lalai asa
...Am zis!
Spor la slabit..pe orice cai!![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Zuzilici spune:
Salutare dragutelor. Multumim de urari!
Noi am fost azi la doctor si se pare ca am crescut mai ceva ca Fat Frumos ... deja "am iesit din grafic" dupa spusele doctorului. Avem aproape 6 kg, mai preciz 12 lbs si 11 oz.si 23 si 7/8 inch (60 de cm). Ma innebunesc astia aici cu sistemul lor imperial.
In orice caz i-am zis dr. ca nu prea mai am laptic si mi-a zis ca nu poate sa-mi faca nimic, cica varsta ar fi de vina.
Apoi dupa ce s-a uitat la datele Isabellei mai sa nu ma creada ca nu am lapte. Mi-a si zis ca un bebel care papa doar san si deja a iesit din grafic nu denoata o mamica fara laptic.
Oricum mai fetelor eu inainte puneam la congelator in jur de 250-300 ml pe zi si acum nu mai pot face asta.
Si mai rau e ca tot lapticul asta il mulgeam numai dintr-un san si acum daca mai scot in jur de 50-100 ml din acelas san.
Nu stiu ce sa fac. Sper sa am laptic indeajuns macar pana cand o sa incep sa-i bag si ceva mancarica solida.
Khristin petrecere frumoasa si vrem poze sa te vedem cu roba.
Felicitari inca o data. 
Mephala cum te mai simti? Azi n-ai avut prea multe partenere la cafea.
Tzuni cu cine mergi la concert? Te-a palit vreo sageata de-a lui
?
Olo felicitari ca i-ai dat de cap bazei de date si spor la gym. Mai alergi in pauza de pranz?
Dragelor v-am pupat acum si revin mai tarziu.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)