Cumparaturi online-Tara fashion

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

quote:
Originally posted by Anderra

o fusta de in petrecuta ... si p camasa roz cu dungi negre de care sunt f fericita si entuziasmata.

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

Poti da link-ul cu poze la aceste produse , te rog ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu mai astept sa apara lucruri noi... nu mai vad nimic interesant deocamdata. Fusta kaki au scumpit-o , tunica alba cu volane a disparut din oferta (bine ca am apucat sa le iau...). F frumoase mi se par rochitele dar eu am ramas cu burtica dupa nastere.... astept sa slabesc!

Claudia, mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Cine si-a luat pantalonii scurti kaki? As fi vrut sa stiu cam cat sunt de scurti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu as fi vrut o poseta...dar vad ca au doar un singur model in mai multe culori.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Iepumic,

ai spus ceva de un magazin din apropierea serviciului tau unde gasesc produsele lor? Unde este?

Sau daca mai stie cineva unde le mai pot vedea in realitate produsele ca sa imi fac o idee? Please?

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Caprioara, magazinul despre care spuneam este un magazin "La Femme" care am observat eu ca are si alte marci de produse, printre care Tara. Este in zona Piata Rosetti, pe straduta de langa Teatrul Mic pe unde vin troleibuzele.(nu mai stiu acum cum se numeste strada, dar este o cofetarie Agapithos langa magazin...cred ca il gasesti). Partea proasta este ca nu au chiar toata gama de produse Tara si nu ultimele modele, cel putin din ce am vazut eu erau amestecate: si modele care sunt in prezent pe site, si unele care cred ca sunt din colectii mai vechi.Dar o idee despre calitate si dimensiuni poti sa iti faci. Succes!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Asta l-ati citit?

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=845

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Merci Iepumic !!!

Stiu unde e magazinul, dar n-am fost de mult pe acolo. Pe vremuri, in studentie, mai cumparam toale de la el.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, l-am citit. A aparut dupa ce am initiat noi discutia pe net sau era si inainte? O avea vreo legatura cu subiectul de fata sau nu? Voi ce credeti? E o coincidenta?

Claudia, mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

cred ca isi face reclama. Oricum tot subiectul e o reclama, probabil ca s-a platit pentru asta, altfel era inchis demult. sau are pile la administratie...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput