Cumparaturi online-Tara fashion

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu nu ma pot loga cu toate ca mi-am creat cont am vrut sa fac o comanda si cand i-am dat finalizeaza comanda iar nu-mi merge...ce gresesc??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor,
cumva, din intamplare ati comandat voi sau vreo prietena blugii pt gravidute? Arata dragut si m-ar interesa, pt ca eu sunt innebunita dupa blugi si n-am vazut pe la noi prin Romanica din acestia speciali pt burtici. Please, daca ma puteti ajuta...

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Clyo, in principiu masurile sunt aceleasi: corespund adica. Dar pentru siguranta, da la tabelul de masuri si verifica corespondenta cu numarul de centimetri pe care ii ai in talie/sold/etc. E mai sigur asa. Plus ca si anunta pe site ca daca are elastan materialul e mai bine sa iti iei cu o masura mai mica. Succes.
Nushulica, trebuie sa iti dea un mesaj de eroare. vezi exact ce scrie acolo. Daca nu merge, da un telefon la ei la office.
Salina, blugii de gravida sunt faini. Am o prietena care si i-a luat alaltaieri si ii vin bine.
O zi faina sa aveti,
E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am primit ieri comanda : www.tarafashion.ro/scarlett/products/trousers/Pantalon-cu-anouri29" target="_blank">pantalonii de in pe oranje si www.tarafashion.ro/scarlett/products/blouses/linen-top1" target="_blank">maioul de in .
Pantalonii imi vin perfect , sunt un pic cam lungi , dar maioul imi este larg peste piept .
In rest , calitatea este Ok .

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Elena, multumesc mult pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

mersi mult, Elena.

Indraznesc sa te mai deranjez cu o intrebare, ai idee daca materialul este usor elastic si mai subtire? Adica pot fi purtati si vara? Te rog mult daca ai putea-o intreba pe prietena ta...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Alina, da, asa este cum zici tu. pot fi purtati si vara, desi pe caldurile astea si pielea goala mi se pare prea groasa... Pup si intreaba ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Am primit azi si a doua comanda o fusta de in petrecuta care imi este f mare ,adika larga in talie da' 42 mi'ar fi fost mika... si p camasa roz cu dungi negre de care sunt f fericita si entuziasmata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am uitat sa va spun ca am primit si eu o esarfa de culoare verde cadou la comanda facuta . Am returnat maieul din in si astept sa vad ce voi primi in schimb .

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ati mai cumparat ceva, fetelor? Eu inca mai astept, imi plac multe lucruri dar nici unul nu este exact ce imi trebuie mie. Oare cand vor aparea produse noi?

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput