Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
alinaalex spune:
Si nu in ultimul rand:
Catrinel si Cat,
si tot ce va doriti alaturi de copilasii vostrii si de familie!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by alinaalex
NOE, merci,
cu pla'
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
alinaalex spune:
Cosmina, felicitari pt. botez! Sa va traiasca micul crestin!
Mihaser, da, sunt de-a ta , si si ardeleanca pe deasupra!!! (deci si de-a Catrinelului, na ,ja}!
Mariana, fie-ti gura aurita, sa ramana Marc cu ochisorii albastri! Ca tare frumosi sunt asa! Pupe-l mama pe el de neamtz adevarat!
Fetelor, vorbeati voi de sofat...,ei bine, io-s in curs de a-mi lua o masina, a mea personala (in sfarsit!), numai ca atata tre sa umblu si sa astept dupa ea, ba fa dosar pt. leasing, asteapta aprobare, asteapta sa vina masina, nu avem culoarea aia...ba le trebe mai mult avans, ca una e in reclama, alta e la fata locului...ufff, nu mai am rabdare!!! Eu am permis de 7 ani, numai ca nu prea am condus, ca sotul e mai mult plecat, asa ca masina e mereu la el.
Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)
pozele noastre
Qamar spune:
quote:
Mihaser, da, sunt de-a ta , si si ardeleanca pe deasupra!!! (deci si de-a Catrinelului, na ,ja}!
si eu , si eu!!!!!
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
alinaalex spune:
Noe, adica noi baz-baz la ora asta pe forum!
Na, ma bucur ca esti si tu in gasca de !
dea0277 spune:
nshiro, si la Mia mea miroase urit caca, dar mie mi se pare normal sa fie asa, mai trage si cite un pirtz de parfumeaza toata casa, dar de' pe ea o iertam.
Da, ne mutam de tot in Romania, sau macar incercam cit sint eu in concediu de maternitate, sa vedem ce o iesi.
Si mie imi cade parul destul de mult, dar incerc sa ma pieptan de 2-3 ori pe zi ca sa nu il mai las prin toata casa ca si eu cind il vad in pat la asta mica, mi se face rau si mai e si lung.
Eu conduc cu asta mica in spate si nu e nici o problema, sta cuminte, numai foame sa nu ii fie, in rest, se uita tare atenta la mediu inconjurator.
Azi a ris asta mica de nu mi-a venit sa cred, ride din ce in ce mai mult si asa ma distreaza de nu mai pot.
va pup
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Catrinel_17 spune:
Noe, Alinaalex fete de-ale mele
Dea - cind plecati in Ro? cum ride Mia? asa, cu hohote? abia astept s-o aud si eu pe Oana ca face asa!
aici a fost frutuna azi, s-a mai racorit (in sfirsit!!) si se mai poate respira. saraca Oana, ce-a mai suferit de caldura.
Pupici!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)