Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
mari78 spune:
La multi ani , Cat ! Numai bucurii sa ai in viata si multa sanatate !
Cosmina felicitari pentru botez! Pupam crestinul Harris, papacios !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
Qamar spune:
fetele, ne bucuram ca v-a placut intalneala noastra si, dupa cum ziceam, la mai multe!
Rocsana, am tinut dieta daneza 5 zile din 13, in care am slabit aproape 3 kilograme...acu' am trecut la abdomene, am inceput cu 10 si voi mari cu 5 in fiecare zi...Vreau sa renunt la paine (oare daca o mananc prajita/toast e mai buna pentru silueta?) si la dulciuri in exces....iar sotu' mi-a promis un cadou: un abonament la aerobicPupici tie si Mariei cele frumoase! (tare dragutza e cu maru' ala pe hainute)
Monica, Bia e indragostita iremediabil..ieri seara plangea de dorul lui Matei..si ma tot intreaba cand ne mai vedem...Eu i-am zis ca dupa botez(sambata asta) or sa mai fie multe ocazii dar ea vrea sa il vada pe Matei si in mijlocul naturii..undeva pe la munte, pana trec caldurile astea...Chef de invatat?egal cu zero...., bebe toropit de caldura, eu la fel...Am lenevit total azi...Dar macar am bagat 2 stiri pe culinar despre vegetarieni si gandaci
Pupam mamica si prichindeii!
Cat, La multi ani si sanatate, ca restul cumparam!
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
Qamar spune:
Tina, te mai somez inca o data!Sper ca sunteti ok cu totii!
Cooking for my baby
Qamar spune:
Pispirica, cum ramane cu recipientele de laptic?eu inca le mai am...
Cooking for my baby
mariana_1976 spune:
Lipsesc si eu o zi si gasesc 4 pagini noi.
Sunteti harnicute, ce mai!
Cat la multi ani cu intirziere, dar din toate inima!!
Catrinel, voi aveti un talent si bafta sa prindeti in poze niste momente "culminante" ! Nu stiu, daŽ mie mi se pare Oana o fetita nu numai super draguta dar si chiar rotunjoara! (sau poate o fi ca la Markus al meu: numai falcutele si pulpitele de el!)
Ecranul e superb! Noi am vazut asa ceva si aici si in tarile vecine ca sotul primeste regulat,din cauza jobului,bilete la dif. evenimente spotive!
Rocsana aici scrie ca mierea ar produce www.who.int/mediacentre/factsheets/who270/en/" target="_blank">botulism.Si www.drgreene.com/21_825.html" target="_blank">aici mai e ceva despre boala asta.
De par la bebei, eu cred ca depinde de rasa.La caucazienii astia blonzi am vazut ca pina la 2 ani aia mici nu au decit un pufulet in loc de par.Fetita mea a fost exact ca si tine: de la 7 luni si ceva i-am dat lapte numai cu lingurita ca nu suporta biberonul si nici canita speciala...
Noe,Monica,Mara sunteti niste mamici asa de tinerele si frumusele!Mi-au placut f. mult pozele voastre! Asa e ,ar fi super sa ne putem intilni cu voi si noi,cele care suntem in strainatate!!
Serj aveti o familie asa de frumoasa! Ce bine ca pediatrii italieni au timp sa va "prescrie" meniul bebelusului! Aici ni se dau gratuit de o multime de brosuri si pliante si chiar carticele cu retete ca ei pediatrii au "timp limitat si se ocupa de probleme mai serioase", in Suedia locuiesc asa multi oameni! (doar 9 milioane)Ai dreptate: in fiecare tara alimentatia sugarului e cam diferit tratata.Aici ni se recomanda sa incepem cu legume de la 4 luni in sus ca daca-i invatam cu piure de fructe,cica vor refuza mai usor legumele!
Operatia mea e bine,partea superioara e "sensibila",adica o simt,cred ca a durat vreo 3 luni pina s-a "normalizat".Am auzit insa atingerea se poate sesiza chiar in jur de 12 luni dupa.
Amalia tu pari foarte subtirica, desi spui ca mai ai de dat jos kg. Seby este un voinicut super dragalas!Am impresia ca-ti si seamana!
Simona_toma aveti un baietel pe cinste!
Cosmina felicitari pentru bebe crestin! E orthodox sau catolic?Aici e o lege ca nu iti poti boteza copiii daca nici unul dintre parinti nu apartin de biserica.(adica platesti impozite bisericesti=ti-l boteaza, altfel,nu!).Asa ca i-am botezat la parohia de unde apartinea sotul.
Sa ne scrii daca bebe a inceput sa bea bibe si prin ce metoda.Tin pumnii.Eu stiam ca daca pina la 6 luni nu le dam bibe sau diversificare, dupa aceea avem probleme mai mari sa se obisnuiasca...
Pentru micutul tau nu e totusi prea tirziu...
Mari78ce super ca Teo creste asa de bine numai de la laptic! Pe al meu nici laptele praf nu-l prea "ajuta".Vad ca tot ochi de culoare deschisa are, bravo!
Ma duc si eu sa aranjez in sifoniere lucrurile care s-au uscat afara si revin maine
toate fetele
Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)
Guguluff spune:
Ce frumos ca multe dintre voi aveti bebici botezati... V-ati luat de-o grija. Mamicilor, fetita mea face un lucru ciudat. Da cu limba pe gingia de sus si buzita. E draguta acum dar stiu ca placerea asta a lor pt subt tine ceva timp si ma tem sa nu ramana cu obiceiul asta si sa-si impinga dintii cu limba. Ati mai vazut asa?
http://www.victorstoica.ro/eliza.html
ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta
Qamar spune:
Alina, si a mea mai face asa din cand in cand...dar mai ales cand ii e foame, si daca mananca, se opreste.....
Mariana, eu tot insist: ia veniti voi cu mic cu mare pana la Romania la spazieren
Cooking for my baby
alinaalex spune:
hello evribadi!
ce fac fetili? noi ne-am intors seara tarziu de la plimbare, e o canicula de fereasca Dumnezeu, e si umed aerul ca a plouat pana dupa-masa...ma rog, mai bine sa fie cald, ca frig a fost destul.
Deci, cum spuneam, sambata am fost la nunta, la o fosta colega de liceu. A fost frumos. Mai ales partea cu biserica. De fapt ei erau casatoriti demult, dar nu erau cununati religios. Pe Marc l-am dus cu noi la cununia religioasa, a fost foarte cuminte in biserica si bineinteles ca a fost in centrul atentiei . Noaptea l-am lasat cu maica-mea, atat cat am stat noi la chef.
Am pus poze sa vedeti si voi, in albumul meu, la bb Marc
pozele noastre
Qamar spune:
alina, super pozele cu bebe nuntzoman!
Cooking for my baby
alinaalex spune:
Catrinel, fain de tot ecranul ala pe Main!
MP, Noe, Mara, am vazut pozele de la intalnirea voastra, super! Am vrea si noi sa intalnim cu voi, dar suntem asa departe...
Mai erau inca 3 fete aici la mamici de martie-aprilie din Oradea, dar nu au mai dat demult vreun semn de viatza, asa ca eu n-am cu cine sa ma intalnesc de pe forum......asta e.
Irina71, de ce sa nu am curajul sa merg cu Marc la mare? Pai nu-l pun la soare si nici nu o sa-i fac baitza in mare! Nu te mai lua dupa toata lumea. Aici multe mamici cu bebei de la o luna in sus merg cu ei cu tot la strand. Si noi nu avem aerosoli!!! Eu am intrebat-o pe dr. pediatra si mi-a zis ca e ok. Cat priveste drumul, noi o sa mergem cu masina, e drept ca sunt vreo 800 km, dar ii vom face in 2-3 zile, cu ocazia asta mai stam si la munte. Si cu toate catrafusele dupa noi: patutz pliant, carucior, bouncer, vanitza, etc. Pe plaja o sa-l pun la umbra, imbracat lejer, subtire, eventual o sa-l dau cu crema de protectie solara cu SPF mare. Am vazut si anul trecut o gramada de mamici cu bebei de cateva luni.
Noi mergem de obicei, de fapt din '94 incoace la fosta tabara "Luminitza", in Eforie Nord. De fapt e intre Sud si Nord, acum s-a privatizat, e super,vila si restaurantul sunt chiar pe malul marii, plaja e curata, aproape goala, nu e ca in statiune, unde e f. aglomerat. De fapt cred ca stii tu cam pe unde vine.
Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)
pozele noastre