Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
MP spune:
Intru si eu scurt ca fug la culcare(in sfarsit!!!!).
Un pupic de noapte buna pentru mamici si bebelusi!
Povestim mai multe maine;azi am fost super stresata.
(Mi-a mai pierdut si sotul meu buletinul si uite asa...)
Somnic usor!
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Pozele noastre
dea0277 spune:
Catrinel_17, pe 14 iulie plecam in Romania si tare mi-e frica ce zbor, de cum o sa se comporte asta mica, nu de alta.
Ride cu gura cascata si cind inhaleaza face un zgomot, mai nou a inceput sa si "vorbeasca" ea stie ce, dar a descoperit ca poate scoate sunete si tare funny este. Ai rabdare ca o sa vina si cind incep, incep toata, sa se fitiie prin pat, eu o pun pe lungime, o gasesc pe latime, a inceput sa vrea sa isi ridice capul si daca o apuc de minute, se ridica in picioare fara sa-si mai lasa capul pe spate, incep in curind toate.
Enjoy!
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
nshiro spune:
Gata v-am vazut si eu pozele de la intalneala. Ce frumos, ce frumos!!!
Catrinel, eu ii dau Mariei suculete instant (un praf care se dizolva in 30 ml de apa), cate unul, maxim doua pe zi, dar nu in fiecare zi. Aici pentru prima luna se comercializeaza numai ceaiuri, apoi incepand cu luna a doua sunt aceste suculete pe care eu am inceput sa i le dau Mariei dupa ce a implinit 3 luni, de la 3 luni sunt de cumparat supite si o treaba cred ca pe baza de faina de orez (inca nu i-am dat), iar din luna a 5-a borcanele cu tot felul. Diversificarea sincer si spre rusinea mea nu prea stiu cum se incepe, si mie ca si Marianei mi-au dat din spital un brat de pliante care au ramas neclintite in sacosa lor, dupa un dulap. Zilele astea am sa trag o privire desi nu cred ca o sa inteleg mare lucru, tre sa apelez la sot sau la cumnata sa-mi citeasca dar o sa va tin la curent imediat cum incepem.
Cat LA MULTI ANI fericiti alaturi de familia ta iubita! Cum a fost la vaccin?
Cosmina bebe Harris la botez! Suzeta ai incercat sa-i dai?
Ama nu s-ar zice ca ai ramas cu kg in plus. Ori erai foarte slaba?!
Noe pai 3 kg in 5 zile e SUPER! La mine vad ca de o saptamana nu se mai misca acul de la cantar deloc. Dar am si sarit calul cu niste praji... De luni ma apuc de o dieta mai drastica, vad eu care, ca nu prea tine asta fara paine. Si eu am inceput abdomenele, fac 3 sedinte a cate 20 pe seara deocamdata, dar intentionez sa le cresc numarul. Bravo pt abonamentul la aerobic, la mine iese din discutie ca si asa stau separata de Maria cate 8 ore pe zi! Si deci asa Bia s-a indragostit de Matei! Mai mai ce idile incep sa se lege p-aci!
Mariana thks pt info despre botulism.
Alinaalex abia astept sa vad pozele de la nunta cand ajung acasa. Ce dor mi-ai facut de marea noastra.... Succes la achizitionat otomobilu personal!
Dea succes cu mutatul, e o decizie destul de dificila. Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun. Si Maria rade in hohote, mai ales cand incep sa fac "chchchchch" rostit din gat. Sotul imi zice ca parca sunt din Exorcistul cand ma aude insa Maria se prapadeste de ras...
rocsana si bebe maria
Catrinel_17 spune:
DEA, eu am auzit parinti care si-au carat copii peste ocean la trei saptamani! O sa fie bine cu siguranta. Imi inchipui ca ai emotii, probabil o sa plinga la aterizare si decolare… cica trebuie sa mestece ceva in timpul ala.
NSHIRO, aici cunt borcanele de la 4 luni…. In rest nu e nimica. Sunt la voi supitze de cumparat? Wow! Misto.... Io abia astept sa dau iama in borcanele. O sa ma aprovizionez cu o tona de bavetici, cica trebuie
Voua va cade parul? Eu tare mindra eram ca nu imi cade, dar m-am intilnit cu o prietena care are copil de 4 luni si mi-a zis sa stau linistita, ca intre 3 si 4 luni incepe sa pice. Si ea umple perna de par, si bebe avea in gura in fir…. Uffffff… mi-am luat zinc sa iau, cica ar fi bun.
TCELEN, DEA, DELIA, la voi cum a fost? Sau mamicile cu mai multi copilutzi…
mai, ce-o fi cu Aida, ca n-a mai scris de mult? CIUF, stii tu ceva ?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
La multi ani Isabella Maria, Eva, Mihaela, si Tudor!!! Sa cresteti mari frumosi si sanatosi!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
fetele, pe unde umblati????
Monica, sper ca esti mai ok! ciudata faza cu buletinu, citisem intr-un horoscop primit pe mail ca luna asta pestii au probleme cu identitatea...si nu mai zic ca un prieten de-al lui Dr, tot peste, si-a pierdut si el portofelul cu acte, bani, tot...Pupam Mateiasul si Vladutul motociclist
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI SI NUMAI BINE!!!!!!!!!
revin imediat ca tre' sa vina fata care ma ajuta la curatenie..
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
MP spune:
Noe,am ramas fara grai cand am citit ce ai scris.Deci eu chiar am probleme cu identitatea luna asta...la propriu.Daca mai primesti pe mail vreun horoscop care sa prevesteasca ceva ciudat despre pesti baga un Fwd si la mine ca sa ma feresc si eu...
Nu mai zic ca ieri am fost sa dam comanda de mobila si sotul(tot el!) a uitat in magazin paturica aceea a lui Matei.Spera sa o recupereze astazi...Cand am ajuns la scara blocului si mi-a zis ca a uitat-o si pe aia acolo am inceput sa plang.Mai,ne depaseste situatia,suntem prea obositi,nu stiu ce Dumnezeu se intampla.
Tot ieri pleca sa se tunda cu ficioru mai mare si a lasat portofelul acasa...
Foooarte ciudat.Oricum,el are noroc ca il iubesc ca altfel...ca e tare cascat.
Cum merg pregatirile de botez?
Un pupic mare pentru voi.Trebuie sa fug ca ma cheama Matei.
Dar revin.
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Pozele noastre
Tina_Welsh spune:
Nu ma omoriti!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat atata timp,dar am fost prinsa cu o gramada de treburi,plus ca am avut o vreme foarte frumoasa,si-am profitat din plin ca sa facem gratarele si iesit la plimbari.
Pe 8 iunie am avut primul set de vaccinuri,a fost ok.Pe 11 iunie am facut 2 luni (multumesc fetelor care mi-au urat La multi ani pe YM).
Saptamana trecuta la ultimul cantarit avea 6,300.Iar ca lungime la 7 sapt. avea 61 cm.Nu am citit din urma si nici nu o voi face pt ca nu am timpul necesar.Am citit doar postarile pe 11 iunie ca sa multumesc fetelor care mi-au urat la multi ani..dar nu am cui.Este de inteles.Voi ce mai faceti?Ce va mai fac bebelusii?Noi pt moment suntem intr-o criza de mancarica.Daca inainte manca cate 140-170 ml la o masa in 20 de minute,acum abia daca mai ia 120...cam in 45 de minute cateodata.In rest tot asa cuminte e,tot imi doarme toata noaptea,activ,jucaus si mare zambaret.Abia astept sa ma duc maine sa il cantaresc si sa vb cu pediatra.Va pup si o zi frumoasa!AM sa incerc sa scriu mai des de acum inainte.Mi-a fost dor de voi.Am sa pun acum niste poze noi in albumul nostru pe YM!
Cosmina spune:
Tcelen, Monica(MP), Catrinel, Mari78, Mariana1976, Alinalex, Nshiro pup fetele, multumesc pt. felicitari. Intr-adevar a fost si comic cu Harris papand toata slujba!!
Catrinel, nu am ce sa pompez, ca sa ii dau in bibe. Iti dai seama, daca papa tot timpul, ce sa mai pompez...La sf. sapt. pun si ceva pozici de la botez.
Mariana 1976, Harris a fost botezat ortodox. Si noi tot ortodocsi suntem. L-am botezat la Biserica romaneasca, cu preot roman. Aseara a baut 80ml din bibe. Dar era adormit cam 90%, si dupa baita. Nu ne-a venit sa credem. Dar s-a si trezit azi-noapte din ora in ora la papa. Nu stiu de ce, poate si caldura e de vina. Sunt curioasa cum va fi azi.
Nshiro, sub nici o forma nu vrea suzeta, bibe & co. O impinge cu limbuta afara. Sper sa se obisnuiasca odata si-odata.
Pup fetele si bebeii.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi, Andreea Giulia-Luizax, Mihai Dan-Batentian Dana, Markus Erik-Diana Forisch, Ioana Timeea-VAL77, sa cresteti mari, sanatosi si frumusei.
Cosmina si Harris -03.04.2006
http://community.webshots.com/user/cosmina12
ANDREEA GEORGIANA spune:
Cat,sa fii fericita toata viata si fetele sa-ti aduca munti de bucurii!La multi ani!Si poate mai incape si un baietel in schema...
anymony,bine ...ni te-ai alaturat!
aileana,ma bucur ca ai reaparut si...nu te mai pierde de grup!
Ciuf,ca de obicei,Luk nu se dezminte.Iar Maria,in poza cu prosopelul,are mutrita lui Luk punand la cale o pozna... .Dulci foc sunt bebeii vostri!
Noe,la tine sunt mai multe de spus:poze cu blitzul nu ne da voie tati sa facem(si se prinde cand le descarca si vede ca Thea are ochii rosii),cu masina mergem cu placere,eu conduc si Thea da directive din spate,iar despre durerile dintr-un anumit moment,sunt de acord cu tine.Se apropie si la mine ziua X si am niste dureri de-mi vine sa urlu.
Guguluff bine ai venit si tu,cu tot cu bebelusa-ti perfecta!
Catrinel si mie mi-a fost super frica atunci cand am condus pt. prima data cu Thea in masina,dar a trecut f. repede si mi-am reintrat in ritm.Acum sunt din nou sigura pe mine,mai ales ca mi-am schimbat masina si parca merg cu tancul(prin comparatie cu vechea masinuta).Mama ta sufera ca soacra mea,atunci cand o aude pe Thea scartaind.Iar fetele noastre jur ca seamana:amandoua ciuf,amandoua porcusori,amandoua cu pumnutul in gurita,amandoua vesele dimineata(si nu numai).Poate o dau pe Thea la germana...
Iar tu arati minunat,fara urme de...nastere.
Simona Toma,nu-i da miere!!!!!Dauneaza grav sanatatii bebeilor!Vai,vai,vai!
Ama Kaly,dulce foc Sebyutul.Si atre iti seamana!
Nshiro,nu pot sa vad pozele Mariei!Help me!
MP,ambii tai baieti sunt frumosi si chiar ca semanau la varsta aceea minunata de...3-4 luni.Da' ce papi tu de-i ingrasa lapticul de la titi in halul asta?Doamne,Doamne!
Serj,nici pe Ambra nu o gasesc si mi-e tare dor de mutrita ei.Si tu arati super!pt. complimente!
alinaalexMarkutul petrecaret!
Cosmina,imi imaginez ce mutrita suparata avea Harris in momentul in care era deranjat de la papa.Dar bine ca s-a crestinat pana la urma!Sa va fie de bine!
Mara,bafta la examenul...deja terminat probabil!Da' mi-am amintit.
Adibal iar s-a ratacit...pe la tara ei!
Fetelor,dragelor,nu prea am avut timp de forum,am fost plecati,am avut si noi musafiri(si o sa mai tot vina cei care nu au putut veni la botez...),am mai si gatit cate ceva bun-bun.Acum pe mine ma cam doare gatutul,Theei inca ii curge nasucul,tati este si el bolnavior si se pare ca ne-am molipsit de la bebita.Culmea!
Ma bucur ca sunteti bine,am vizionat si pozele cu niste mamici(cica!) slabe si...bunute rau(in limbajul cartierului in care locuiesc si nu numai).Erau si niste tatici pe acolo si niste bebei frumosi.Si...va invidiez!Da' cum as putea iesi eu la plimbare cu asa niste aschiute de mamici?
Acum fug sa pap si eu cat doarme Thea,care este in foisor,in carutul ei,cu picioarele goale si foarte fericita de dulcea-i goliciune.De cateva zile zice ,,da-i da-i da-i,, si eu ...ii dau tone de pupici,mai putin acum cand sunt bolnavioara.
Va pup pe toate si,chiar daca nu trec pe aici,sa stiti ca ma gandesc la voi!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana