Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
tcelen spune:
CATRINEL17,da si mie imi cade parul ingrizitor si a inceput ca in dupa doua luni de la nastere,la iuli intradevar pe la 4 luni!
am luat o gramada de vitamine si chestii dar se pare ca nu vrea sa stopeze,am zis sa incerc cu revalidul ,sunt si pastile si sampon,balsam si masca!1
TINA,bine ai revenit si sa speram ca de acum sctrii mai des pe aici pe la noi,macar asa doua vb sa stim ca sunteti bine!!
frumos bebel ai fata!!e un scump!
ANDREEA GIORGIANA,sanatate multa la toti trei,sa va faceti bine cat mai repede!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
hai sa va mai arat cateva poze cu printesa mea,mai inedite ,sau mai comice unele........
dupa ce pap mere,mami imi da cu lingurita dar eu bag si manutele mele in gurita
dupa ce pap
aici am adormit singurica in patutul meu cu prietenul meu cel mai bun
cu pretenul
iar aici ,sa faci o comparatie intre mine de 5 luni si 3 zile si fratele meu de 7 ani jumate
eu si fratele meu
cand ma trezesc din somn sunt asa de frumoasaaaaaaaaa
cand ma trezesc
POZE ANA-MARIA
Lady_Hawk spune:
Pentru ca beboiu` e nascut pe o data de 13,iote ca scriu kiar la pagina 13...
Va pupez pe toate de nu va vedeti...k imi fuse dor de voi...sper ca sunteti toate bine si mai ales beboii_mici.....manca-i-ar mama pe ei!!!!
Noi suntem grase si frumoase...si io si Alexia...papam la san si din cand in cand mai bagam si cate un bibe cu lapte praf dar destul de rar...sambata botezaram beboiu` si acu ne-am linistit...trebe sa facem si vaccinul de doua luni si apoi o sa fim si mai linistite
Mi-aduc aminte ca atunci cand eram insarcinata mi-a spus una din voi ca io o sa nasc razand...ei bine nu fu` kiar asa ca facui cezariana...si nush daca prin somnul meu "gingas" ii trasei vreun zambet lu` doctorasu` meu...pe care il iubesc...asta clar ...ca nici nu simtii cand nascui...aseaaa...deci nu am nascut razand dar beboiu` meu e o ranjita de nu se poate...aproape ca nici nu stiu cum plange...sta cu gura pana la ureki de dimineata pana seara, colici nu-mi facu...si sper nici sa nu faca acu pe ultima suta de metri...la biserica si la cazan nu scoase nici un zgomot...apoi seara cand facu` toata lumea poze cu ea nu zise nica...ce sa mai e copil model...nush cu cine seamana ...ce sa mai...klar o sa fie o lady ...
Oricum in incheiere trebe sa imi fac mea culpa pentru absenta dar sunt sigura ca voi stiti cum este...pupoaie la evribadii si incerc sa imi revin...
Io de beba_mica (13.04.2006)
tcelen spune:
bine ai revenit LADY_HAWK,felicitari ptr fetita grasuta si cuminte si felicitari ptr botez!!!
POZE ANA-MARIA
simona_toma spune:
Salutare!!Am pus poze, cine doreste sa se uite.Nu a avut timp sa citesc ce ati scris ieri si azi, dar sper sa rezolv acum problema.
Am vazut ca a reaparut Lady Hwak.Bine revenisi, draguta!Ne-ai lipsit, sa stii.
Revin
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)
http://community.webshots.com/user/simonatoma
tcelen spune:
SIMONA_TOMA,imi pare rau ca pozele nu se vad foarte bine,dar oricum baietul e un scump si un frumos!!
POZE ANA-MARIA
Irina71 spune:
Foarte dragute poze, Simona.
Am pus si eu poze la semnatura, de fapt am facut un album nou, intitulat : "Puiul meu, Andrei". Bineinteles ca am pus poze si pe contul comun, dar pentru cele mai grabite am pus si la semnatura. Asta ca sa nu ma criticati ca am pus la semnatura.
M-am speriat ca fetele de la ian-feb s-au certat azi pe tema asta, de numa'.
Serj, am vazut-o pe Ambra la plaja. Super ! Si da, pediatra mea a zis ca e prea devreme sa merg la plaja anul asta ....
Dar cred ca nu o s-o ascult ...
Irina, mami de Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
simona_toma spune:
Cristina, avem camera de curand si nu am reusit sa o... cunoastem bine si cred ca nici nu o sa avem timp.Asa ca, ne cerem scuze pt neclaritatea pozelor.Multumim de aprecieri.Am vazut ultimele poze ale Anei.la cea cu Prietenu' mi-a sarit inima, am crezut ca i-ai dat-o altcuiva.M-am linistit cand am deschis si am vazut cine era prietenu'.
tina, bine ai revenit si tu, ia vezi, sa nu ne mai faci faze de-astea
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)
http://community.webshots.com/user/simonatoma
Luizax spune:
Multumim de urari. Giulia face azi 3 luni. Am gost ieri la doctor si are 61 cm si 6,9 kile (aiurea...mai mult de 6 juma n-are). Dar primisera ei un cantar d-ala performant de la chicco..electronic...care cica are Giulia 6,900 ...uatefa'
In rest...io am inceput sa nu mai fac fatza ...sambata e botezul. In casa e dezastru, am un fotoliu plin de rufe de calcat. Maine vine o tanti sa faca curat sa calce, etc. abea o ashtept!!!!Azi am zis ca mor, a trebuit sa merg de 2 ori la barou sam epun concediul...cu mashina prin orash (fara aer conditionat). Frigea volanul...frigea si schimbatorul de viteze. Schimbam vitezi si ushhh ushhh arshhh...baga a 2-a arshshhh. a 3-a auci, etc. :))))))
Ieri seara am fo la pediatru...cu amandoi, adica io la volan, alex in spate si Giulia tot in spate in landou....marfa!!!!!!!uofffff nebuna cu 2 cupii in makina pe strazile patriei :o)... adica io (io luiza nu io patria).
tcelen spune:
fetele am mai gasit un articol cu diversificarea scris chiar de un doctor,putem sa-l adaugam
DIVERSIFICAREA
SIMONA,hai fata daca ti-am promis-o acum nu pot sa mai dau inapoi
POZE ANA-MARIA