Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

scuze daca m-am bagat si eu in seama,am adaugat la inceputul listutei o noua adresa cu diversificarea ptr ca mi-sa parut interesant
tcelen
daca vi-se pare ca nu e bun,puteti sa-l scoateti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Tina, bine ai revenit!
Aoleuuuu,de cind te tot asteptam!
De gratarele va tineti?Bravo! Noi de-abia ieri am inaugurat un "barbecue".Ce vaccin ati facut? Eu am auzit de la cumnata care locuiestein UK ca parintii englezi sunt cam circumspecti cind vine vorba de vaccinarile copiilor.Tu ce parere ai?

Luiza La multi ani pentru cele 3 luni implinite ale printesei Giulia!Stiu e nasol fara aer conditionat in masina.Mai ales pentru bebe si copilas.DaŽimportant e ca v-ati descurcat!

Catrinel & Cristina/Galati mie a inceput sa-mi cada parul la 3 luni dupa nastere desi am alaptat mai putin decit oricine din voi.Prenatalele nu le-am intrerupt nici acum (adica am luat in total 16 luni de vitamine)asadar e ceva in legatura cu hormonii.

Lady_Hawk bine ai revenit printre noi! Te tot asteptam!

Tcelensuper pozici si fetita!

Irina Andrei e un baietel frumusel foc( si ce costumase haioase ati gasit pt.el!)

Cosmina, eu sunt mamica cu "copiii pe invers".Aia care au baut biberon nu s-au atins de suzeta,cea care folosea suzeta nu a pus gura pe bibe.Aici toata lumea s-a mirat fiindca in general cei care molfaiesc suzeta beau si din bibe.Daca nu si nu,incerca sa-i pui in bibe lapte cu fructe piure(tetina are gaura mai mare).Poate ca asa o bea la timpul respectiv.

Astazi am avut o zi incarcata:a venit verisoara mea cu famila( 2 pitici de 4 si 7 anisori)si vor sta la noi 2 sapt. Markus a urlat foarte mult de caldura si nu s-a potolit pina nu l-am bagat in vanita de citeva ori.Nici de mincare n-am reusit sa pregatesc la "musafiri" ca lumea, doar felul 1 si salata.

Ziua cea mai lunga a anului o vom face la socrii mei la tara. De-abia astept sa am cit de cit ajutoare ca pe 3 baietei zburdalnici (Matei si cei ai 2 verisoarei) e greu sa-i multumesti cu una cu doua.

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani Catrinel si Cat!
La multi ani bebeilor sarbatoriti (ma ascuzati, lista e lunga de cand n-am mai intrat).
Catrinel, prezent! Permiteti sa raportez: eu sunt bine, am botezat printesa duminica si de atunci ne-am dat programul peste cap, caldura mare, maraieli, nu ne mai place somnul, vrem numai in brate. Suparare mare: pozele n-au iesit, astept poze de la invitati, noroc ca am si filmat. Deocamdata doar cateva poze cu mutritele si plansetele de rigoare: aici
Permiteti sa raportez: Aida e ok, se muta maine in noua casa si e ocupata pe tema asta, vine ea si ne da detalii.
MP, m-am uitat si eu la baietii tai imbracati in acelasi costumas, seamana intre ei dar fiecare e dragut si unic in felul lui.
Ama, bine ai revenit. Ca sa lungesti putin perioada dintre mese, tine-l de vorba si joaca-te cu Sebi daca e treaz, fa-i un tratamnet de giugiuleli gangureli, nu cred c-o sa refuze.
Guguluf, bun venit pe aici, mi-a placut situl fetei, cum de l-ai facut in engleza?
Tania, Cosmina, Lady Hawk, felicitari pentru botez. Am facut si noi alaltaieri botezul dar inca nu ne-am revenit.
Irina, help! si mie imi cade parul in ultimul hal!!! ce ne facem?
Serj, bine ca nu ne uiti si ne amintesti ce dor ni-i de mare! Felicitari pt premiera!
Ciuf, bine ai zis tu, Farfuzel aduce cu gogosica mea (dar tot mai bine seamana cu tine), numai ca Alicia e mai grasunica.
Noe, MP, Mara, misto plimbare ati facut voi impreuna, va invidiem in masa!
Tcelen, o frumoasa maraita am si eu de cateva zile mai ales. Cum se simte Iulian la munte pt prima oara fara voi?
Tina, ce bine ca mai intri si tu din cand in cand, iti transmit inca o data felicitari pentru cele 2 luni implinite ale lui David Nicholas si multe altele fericite!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani pentru: Andreea Giulia, Ioana- Timeea, Mihai Dan, Markus Erik
Va doresc sa aveti o viata usoara si o copilarie fericita.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cristina/Galati ba foarte bine ca ai pus ceva despre diversificare!

Observ ca in diferite tari se dau info diferite de aceea ...

Ar fi interesant sa citesc ce mai spun si fetele din alte tari despre informatiile care le-au primit acolo.Daca o sa scrieti ffff. pe scurt incerc si eu sa traduc nitel,okay?

Noe,ce zici, oare e demn de interes sa aduni pe undeva( in blog sau unde doresti) informatii despre diversificarea alimentatiei bebeilor in diferite tari? Poate cu ocazia asta vom trage niste concluzii?

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tina, ma bucur tare mult ca ai revenit. Tu nu trebuie sa fii suparata pe noi ca am uitat sa ii uram la multi ani lui Davidutzu, dar asa ne luam cu altele ca se intampla sa mai uitam. Mea culpa.
Era bine inainte cand era trecut pe lista in ordine cu zilele cand s-au nascut bbii. Imi era mult mai usor sa verific.
Oricum eu pup sa nu mai fi suparata.
Kim, nu ma imbolnavi cu toaleta celei mici. A fost o zeita. Auzi, trimisei poza cu micuta imbracata in rochita de botez mamei sa imi caute prin Olanda ceva asemanator si ea crezu ca e Eva. Poftim asemanare.
Bine ca Aida e ok. Ma ingrijoram ca nu mai scria.
Kim si Cosmina, sa va traiasca micutii crestini.
azi fuseram la control, Farfuzel are 4,800 gr si 59 cm. Facuram 4 vaccinuri, iar asistenta cand o vazu pe Eva ca ii zambeste imi zise ca o face sa se simta prost. Hihihi. Deci totul e bine.
Pup ca nu mai pot sta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Mariana, am sa creez pagini pentru diversificarea in ce tari imi trimiteti..ori aici , ori la noemi@mirabilis.ro . Nu e greu deloc si cred ca o sa fie f interesant, o sa avem de unde sa ne inspiram si sa selectam ce e mai bun!

Multumim pentru link, o sa trec informatiile imediat la Cooking for my baby

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

Cooking for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau fetele!

In primul rand am vazut frumoasele poze MP, Noe, Serj, Tcelen, Ciuf,Ama, Irina, Simona, Kim si o sa ma intorc sa-l vad si pe Marc la nunta

Simona Toma al meu avea 5800gr acum vreo sapt...duminica face si el 3 luni d-l strumph

D-na Roua, D-na Panait si D-na Barbulescu va vazui intalnirea...cea mai castigata mi se paru...Bia...roiau atatia baieti in juru ei

Nshiro in Mami scrie ca mierea nu e recomandata copiilor sub 1 an ptr ca exista riscul dezvoltarii botulismului care provoaca paralizia copilului, si chiar moarteaprin blocaj respirator. Eu stiam ca ii strica si dintisorii.

Catrinelu` lasa ca ne intalnim noi si la Timisoara, si la Frankfurt...in toata Europa...ca piticu lu` Amelie

Dea in ce oras veniti? In capitala?

Cat cu scuzele de rigoare! Sa fiti sanatoase si fericite!

Lady H, Kim, Cosmina felicitari ptr micutii crestini!

Cristina e bine ca iti place cum tipa...mie mi-e groaza ca al meu deja face urat rau cand se supara...deocamdata tipa ca un soricel. Cat despre caderea parului...sper sa iti mearga Revalidul...eu am luat capsule acum vreo 2 ani si nu mi-au mers, insa poate acum e mai bun. Multam ptr articolul cu diversificarea!

Luizax, Tinuta bine ati revenit!

O sa mai pun si eu ceva poze la semnatura...Simona dar ce-i cu pozele de la semnatura? Eu nu vreau sa ne certam niciodata

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

gata, am trecut si Diversificarea de la Cristina

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

Cooking for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MARIANA1976,multumim mult
deci daca mai gasesc eu stiu,articole interesante despre dezvoltarea bebelului,hrana,etc,pot sa le adaug,da?!?

KIM,frumoasa tare printesa ta,mai ales in rochita aia superba si cand plange tare,e o dulce!felicitari ptr botez
Iulian se simte foarte bine la munte,multumesc de intrebare,nici nu ne simte lipsa,in schimb noua ne e tare dor de el!sper sa aduca multe poze frumoase pe care sa le pun in album ca sa le vedeti!
cred ca fete noastre sufera de caldura,de aceea sunt maraite,sau la voi nu e la fel de cald?

azi am fost putin mai cuminti,dar am stat in casa!
de maine ne schimbam putin meniul,o sa bagam putina carnita de pui in piure,sa vedem daca accepta puiul mamei,vreau sa-i mai bag para sau piersica,sa vedem.

pupicila bebici si mamici si la tatici dar numai sa nu ma bateti
noapte buna

POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput