Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Catrinel, intalneala zici? DAaaaaaaaa, noi vrem!!!!Hai sa ne vedem si noi!Cosmina tu ce zici?

Cosmina, ieri ati avut botezul? FELICITARI!!! Sa va traiasca Harris!
Cum a fost? Vrem pozeeeeeeeeee!

Acu chiar c-am fugit ca intarziem la nenea doctoru'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Fetelor va multumim pentru aprecieri ! Cred ca si voi simtiti la fel, ca traiti un vis cand vedeti minunea mica de langa voi. Mie inca nu-mi vine sa cred. Stau si ma uit la ea cat este de perfecta si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi.
Mariana,multumesc ! Teo papa tzitzi si ceiut cateodata, cand este foarte cald.De ce zici asa , ca mie mi se pare foarte bine dezvoltat Markus in pozele pe care ni le-ai aratat, chiar dolofan.

La multi ani Catrinel, cu intarziere, sa ai o viata plina de bucurii si sanatate !

La multi ani si puiutilor care au mai implinit cate o luna zilele astea ! Sa cresteti mari si frumosi !
Ama_kaly,Aileana, Serj, bine ati revenit!
Guguluff, bine ai venit in clubul nostru ! Sa va traiasca Eliza frumusica !
Cat, multumim ! Astept PM-ul.

Imi pare asa de rau ca in weekend nu am putut sa ma intalnesc cu voi, Noe, Mara, Monica, mi-e asa ciuda. Duminica am fost la finuta noastra si ne-am intors acasa pe la 9 seara. V-am vazut pozele si am citit cat a fost de frumos. Si eu ma uit dupa voi prin parc (Monica, Pispirica, Mara), oricum data viitoare neaparat trebuie sa vin si eu la intalnire.
Miha, ce ma bucur ca ai gasit jucaria la Mall si ca ii place lui Cristian ! Eram sigura ca o sa fie incantat

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna ziua tuturor!
Ce ma ofticam mai inainte ca nu mergea forumul si aveam si eu un piculet de timp liber(Vladut plecat cu tati cu treburi prin oras,Matei doarme).
Murim de cald si alta nu.Ce m-am laudat eu ieri la fete ca la noi in casa e racoare...ei na, ca s-a incins si la noi atmosfera de zici ca-i sauna.Matei doarme ud tot,cu un tricouas la misto si in Pampers...Vladut umbla adineauri pe aici in bustul gol,"ca tati"...Of,of.
Ma bucur fetelor ca v-a placut de noi si de intalnirea noastra! Si sa stiti ca vrem sa ne intalnim data viitoare si mai multe.Ce ziceti?
Catrinel,chiar ma gandeam la fetele de prin tari straine ieri...ce mi-ar placea sa ma intalnesc si cu voi si cat de greu se poate realiza visul asta...Hai poate organizam ceva pe la anul...cum zicea si Andreea G.Multumesc de compliment!Asa sunt eu construita si mai am un avantaj:acela ca astia doi mici nu ma lasa sa mananc si ma pun sa alerg non stop.
Ama,am vazut pozele.Unde ati fost ieri?Si voi la tara ca Pispi?Oricum,esti tare frumoasa,nu stiu daca ti-am mai spus.
Mari,sa stii ca si eu cand merg in Moghioros ma uit dupa tine.Sa vezi ca o sa ne intalnim pana la urma!
Cat,Catrinel,Cosmina,bagati si voi fetele o intalnire! Noi asteptam poze si impresii;si cand veniti in tara sa ne dati de stire!
La multi ani Cat! Si felicitari pentru "trandafiras"!Sa fii fericita si iubita!
Nshiro,da si eu am uneori impresia ca Matei seamana mai mult cu tati decat cu mine.Si ma bucur pentru ca Vladut cam seamana cu mine...si e bine sa aiba si el bietul un pui care sa fie ca el.Eu sunt un copil care nu a avut par pana la 2 ani.Eram cheala si stateam la bunici.Si unchiul meu,care atunci era adolescent si statea inca la parinti facea misto si ii spunea bunicii sa imi mai dea bretonul din ochi ca nu vad de atata par.
Mara,pupici lui Iustin si spor tie la pregatit examenele ce le mai ai.
Noe,ce mai zice Bia?I-a placut de Matei?...ca lui Matei i-au cam ramas in minte ochisorii aia albastri.Cum faceti cu caldura asta?Tu mai ai chef de invatat pentru licenta cu zapuseala care este?

Pupici deocamdata.Cum mai prind un moment liber mai scriu;ca tare imi place aici cu voi.

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Ceau fetele, revin si eucu detalii. Am avut ieri botezul, a iesit frumos, dupa Biserica am facut un gratar si mici romanesti!! Yummy... Harris pe toata durata slujbei a supt!! Bietul popa tot timpul trbuia sa mi-l ia de la supt cand trebuia sa ii faca ceva.. Adica bietul Harris ca era tot intrerupt de la papa... Si nu-i placea. Ce a plans cand l-a bagat in apa... vai ca mi s-a rupt sufletul. Asa nu a plans niciodata. Dar i-a trecut, tot cu papa, normal. O sa pun si poze dar doar pe la sf. saptamanii ca am uitat camera la bunici.

Catrinel, Cat si eu as vrea sa ne intalnim, eu stau in Nurnberg. E cam 200km de Frankfurt si tot cam atat de tine Cat. E cam departe... dar poate, cine stie, odata si odata ne vom intalni sper.

Noe, Nshiro, pupici. Nici acum nu vrea nici sa auda de biberon. I-am dt cu siringa. Si azi, 40ml cu siringa. Va data seama ca nu pot iesi afara cu siringa sa ii dau.. ramane tot titi.

Ciuf merci de noul sfat. O sa il pun in aplicare diesera sa vad ce iasa. Sper totusi sa iasa ceva. Pupici

Catrinel mie dr. mi-a zis ca la varsta lui Harris, Bebe Pre e prea putin si sa ii dau Bebe 1. Tu tot pre ii dai Oanei? A, frumusele pozele si fetita din ele. Si mamica la fel.

Noe, Monica, Mara frumoasa intalnirea voastra. Frumusele familii, sa va traiasca prichindeii si sa fiti la fel de fericiti ca in ziua aia.

Pup toate fetele si piticii

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

CAT, La Multi Ani, sa ai parte doar de fericire, sanatate si numai bucurii alturi de sotior si minunile voastre!! Pupici dulci

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Monica am fost la bunici in vizita, iar ei stau la curte. A fost frumos ca am stat toata ziua la aer si Sebastian a dormit foarte bine azi noapte.
Multumim, sa stii ca si tu arati excelent, nici nu-mi vine sa cred ca ai nascut de doua ori! Eu am ramas cu kg in plus si din pacate nu ma mai incape nimic de dinainte de sarcina..sper sa mai slabesc putin sau trebuie sa-mi reinnoiesc garderoba..
lui Matei si Vladut!!E gata si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78577" target="_blank">povestea nasterii, scrisa intre doua tipete ale lui Sebstian .
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

CAT LA MULTI ANI SI TOT CE DORESTI SA SE IMPLINEASCA

FELICITARI COSMINA ptr botez!!

POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Ama,.Speram sa plecam si noi la sfarsitul lunii la bunici pentru vreo 2 saptamani.Depindem insa de tati si de cum isi poate lua el concediu.Oricum,abia astept.
Faina povestea nasterii.
Cosmina,felicitari pentru botez! Cum mai,papaciosul de Harris a papat tot timpul in biserica?Mi-l si imaginez pe preot asteptand sa il "deconectezi" pe Harris ca sa il poata baga in apa.Una peste alta,sa va fie de bine si sa fie toata viata fericit micul crestinel!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cat, mai, cum naiba mi.a scapat ziua ta? Numai ce am verificat azi diumineata daca e cineva nascut azi. Ah, stai,, ca acuma am vazut ca esti in 13.. Uof, scuzeeee.
La multi ani scumpa Cat si sa ai parte de muta multa fericire alaturi de comorile tale!

Multumesc MARI!!!

COSMINA, eu tot la Beba Pre sunt, dar nu ca as fi intrebat pe cinéva daca nu ar trebui sa schimb…. Chestia e ca Oana se satura bine de la san si Beba pre, papa la 3-4 ore. Si in plus, e recomandat ca supliment de alaptare. Oricum, cind mergem la medic, o sa intreb daca nu trebe sa schimb.
Ai incercat sa ii dai lui harris lapte de-al tau in bibe?
Felicitari pt botez!!! Cind pui poze? Faza cu alaptatul in timpul slujbei e de coma, jur!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Aida, Kim, Andreea, pe unde-mi umblati?
Mariana?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput