Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
MP spune:
La intalnire a fost super frumos...Noi 4 am ajuns primii,a sarit Vladut la saltea,am facut o tura de parc,am mancat o inghetata si pe urma au ajuns Noe si Dragos cu minunea cu ochi albastri.Am dat o tura si ne-am fixat intalnire si cu Mara,care initial a venit fara bebe.Iustin si sotul Marei au ajuns dupa aceea.Am papat in parc(unii,ca al meu a servit o bucata de tzitzi in masina),am vorbit,ne-am pozat...am mai facut o tura si gata,fiecare pe la casele lor ca bebeii nu mai rezistau.Se facuse deja ora 18 si un pic.
Una peste alta a fost o experienta superba pe care vreau sa o repetam si sa ni se alature tot mai multe "scuteciste".
Poate Diana/Noe va povesti mai frumos eu cu bebe in brate atata am reusit sa va scriu.
Am pus si poze aiciMai trebuie sa le pun si nume.
Vizionare placuta!Si vrem sa ne vedem cu toatele!!!
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Pozele noastre
Qamar spune:
Hihihi, episodul2, by Noe
deeeeeci, vara, cald, 30 de grade, asfalt incins, parc, mii de omuleti si hop cineva ne face cu mana de departe: MONICA!!! raspundem la apel, ne pupam, ne prezentam, cu bebei cu tot..si asteptam Vladutu si taticu de Matei...Cu gasca semi completa (minus Mara & Co) dam o tura de parc; cand ne mai obisnuim unii cu altii si ne dam seama ce simpatici suntem si in ce companie placuta am ajuns, incepem sa ne holbam mai bine unii la altii, respectiv la bebei: ..Ne minunam cat de expresiv e Matei (chiar daca dormea tun) si primim laude pentru ochisorii Biei ...Ca sa fim siguri ca e pe bune si nu visam, ne punem si la pozat , ba de catre Vladut, ba de catre Dragos...Mai dam o tura de parc si o gasim si pe Mara... Cu bebei cu tot, ne retragem in 'tzarcu' bebelusilor' sa ne pregatim de masa- Bia fomista da prima semnal de foame si in curand si Matei face o plimbare pana la masina sa isi umple rezervorul. De precizat ca Bia a papat de la 'sanul Milumil', deci ne-am permis in public.
Curand apar si baietii Marei, a se citi bebe mic Iustin si una bucata tatic. Examinam, pipaim picioruse, ne minunam.
Taticii sunt trimisi sa faca ture cu carucioarele , noi fetele la o barfa mica; copiii cuminti de n-am cuvinte. Vladut- un simpatic si jumatate, ne-a pozat, ne-a distrat si ne-a incantat. Evenimentul se incheie cu inca una bucata tura de parc, cu bebeii in carucior sau la purtator. Ne luam ramas bun cu lacrimi in ochi si ne juram amor vesnic si promisiunea ferma de a ne revedea...
Concluziile sunt urmatoarele:
1. Monica este una bucata mamica de nota 10, si frumoasa, si simpatica, si deosebit de placuta
2. Matei si Vladut sunt niste supercopii, frumosi si deosebiti, mai mare dragul sa ii vezi
3. Mara este o simpatica si nu cred ca te-ai putea plictisi in preajma ei
4. Bebe Iustin , un dragut si jumatate, care era sa vina in parc numai in Pampers (glumiiiiiim)
5. Experienta trebuie repetata, chiar si in formatie mai mare, ca alei sunt destule si daca nu incapem, ne plimbam cu randul.
Cine nu crede ca ne-am simtit minunat, se poate benocla si AICI
Salutam Monicii si le multumim pentru o zi minunata!
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
MP spune:
Noe,stiam eu ca tu o sa povestesti mai frumos!esti cea mai tare!Saru'mana de "complemente"!Si mie mi-a placut maxim de tine.Si vedem cum facem cu marea aia sau cu muntele...ca ar fi fain...
Ai mei au cazut toti la datorie.Vladut si tati au mai dat bietii de ei si o fuga pana in Cora sa mai cumpere de-ale gurii ca batea vantul prin frigi'.
Mara!!!Tu pe unde umbli?Nu vii si tu cu impresii acilisea?
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Pozele noastre
Qamar spune:
Monica, stai sa terminam cu botezu' si producem si un munte...Ca pana la sfarsitu' lu' august doar n-o sa stam numai in ograda
Si tu ai povestit f frumos, mai ales cu bebe in brate, eu am dat puiu' la hranit la tati, ca si el trebuia sa mearga in Cora..da a picat la datorie pe canapea...asa ca am asamblat eu personal cu manutele mele si in oalele mele din bucatarie niste spaghetti ca tot mi-am facut renume de 'comandatoare de pe net'- acu copila doarme tun in bouncer si tac-su se face ca se uita la un meci- da' si el e jumate adormit...
Ma retrag si eu la depou, inca o data thanx for a gorgeous day si..la mai multe!
Maraaaaaaaaaa, episodul 3 vrem!
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
Cooking for my baby
tcelen spune:
IRINA71,si mie imi cade parul la greu!1am auzit ca noua gama de la R E V a l i d,AR FII BUNA!!
SIMONA_TOMA,deci el e mandru de care tot vb!!sa-l arat si lu fiicamea!sa-ti traiasca frumsetea
SERJ,multumim multcomorile tale ce mai fac?mai scrie despre ele!!
fata m-am uitat la poze si ai doi copii superbi,sa te bucuri de ei!!bentita de aia roza are si fiicamea dar nu o poarta,ca nu prea suporta nimic pe cap!!
CATRINEL17,ce frumoase sunt pozele,defapt fata din ele,mai ales aia in care e purcica,asta dupa cum ai zis tu!am si eu una asa dupa ce a mancat mere,dar inca nu am pus-o!!
MIHAISER,mie imi place cum tipa,ptr ca tipa de bucurie,gangureste si tipa!!
MP,frumoase pozele ,ce misto de voi ca va puteti intalni!bravo voua!
si azi am fost la plimbare toata ziua,dar azi nu a mai fost asa de bine ca ieri,ptr ca azi frumoasa mea a fost cam maraita,a vrut mai mult in brate la tati,carutul l-am carat degeaba!!
IULIAN,a plecat in vacanta la munte cu parintii mei iar pe noi ne-a lasat acasa,asa ca o sa ne plimbam singurei in fiecare zi si o sa ne gandim la el!
e prima data cand pleaca fara noi,asa ca va dati seama........
pupici la bebici si mamici si noapte buna
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
SERJ, nu pune slash inainte de primul "url"
scrii asa:
[url=“www.........“]album[/url]
Mai scriu maine, fetele, nu am apucat sa citesc tot... pupici! Noapte buna!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
nshiro spune:
Moama da ati scris ceva! Hopa... avem si o sarbatorita! LA MULTI ANI Catrinelu` mama lu` Oana, ZILE SENINE SI FERICITE, LA MULTI ANI SA TRAIESTI! Scuze de intarziere, abia azi vazusi. Multi pupici de la mine si de la Maria si un buchet de flori virtual Am vazut pozele si tare fericita arati!
Noe cum merge cu dieta daneza? E greu, da rezultate, ca m-as apuca si eu! Succes la invatatul limbii arabe. Sa ma anunti cand te vei hotari sa te apuci si de japoneza Cat despre mesele Mariei eu am incercat sa-i las timp mai mare intre mese si tot la fel mananca . Nu vrea mai mult si pace. Cand incepe sa se sature sa fereasca Dumnezeu ce face cu laptele ala, ma stropeste toata, incepe sa faca cu buzele stranse un fel de brrrrr si-l da afara sau il lasa sa-i curga din gura, sau incepe sa se strambe ca si cum i-ar veni sa vomite. Si oricat de satula ar parea si mi-ar refuza laptele daca ii dau suculet imediat dupa il rade in cateva secunde si mai si pleocaie satisfacuta dupa... Sa inteleg ca ti-a venit cm pana la urma?! De condus singura cu Maria eu merg de cand avea o luna zi de zi!(pe scaunul din spate) Si acum daca nu iese o zi incepe sa faca galagie spre dupa amiaza. Ca si Evei a lu` Ciuf tare-i mai place in masina.
Simona Toma si Maria face kk verde. Si cremos... Si miroaseeee.... bleah! Si bebeii voi fac asa urat mirositor?
Mari tare frumoasa Teo! Si costumatia e
Mihaser nu stiu cum depisteaza anemia si nici nu stiu sigur daca la 1 an se fac analize la sange obligatoriu! Stiu ca pana la un an nu se recomanda. Uite eu am o prietena a carei fetite pana la 3 ani nu i-a crescut deloc parul, nu a tuns-o niciodata. In rest e ok. Eu i-am sugerat mamei sa-i faca niste analize da ea zice ca aintrebat doct si a spus ca nu e nevoie, ca e totul ok. Voi ati mai auzit de copii sa nu le creasca parul pana la 3 ani????
Si Maria cand o alaptam facea caca des, de vreo 5, 6 ori pe zi. Ce se intampla daca bebe papa miere? Ce boala e aia, ca eu nu stiu... Am mai citit ca este contraindicata dar de ce nu scria pe nicaieri.
Aileana bine ai revenit. Chiar ma intrebam de ce nu ai mai scris. Pupici lui bebe Andrei.
Pispi cum fuse la tara? Ai pozat gaina?
Alinaalex da chiar ca te-ai scos cu patul ala... isi face banii!
Guguluff bine ai venit! Sa-ti traiasca Eliza mica, am vazut pozele e tare frumoasa si haioasa!
Dea va mutati de tot in Romania?
Ama kaly bine ai revenit. Sa-ti traiasca bebe Seby cel frumusel si voinicel! Si tu ce slaba esti! Asa-i ca nu ai nici un kg in plus dupa nastere?
Tania asteptam pozele si felicitari pentru progrese!
MP chiar ca Matei il intrece pe Vladut la falcute si mi se pare ca nu prea seamana... sa fie matei al tatei?
Mariana aici la ora 4 p.m. este ora de "gustarica" si atunci copiii primesc o prajiturica sau biscuiti cu un pahar de suc. dulciurile traditionale sunt de baza de orez (ca o pasta de orez indulcita), mie nu-mi plac, e ca si cum ai mesteca o bucata de cauciuc, sau pe baza de fasole negre fierte si dulci. Nu sunt bune deloc... La desert primesc de obicei fructe. Dar foarte populare sunt produsele de patiserie frantuzesti, fursecurile de toate felurile (cookies) si bombonele de fructe. Si aici mamele sunt destul de stricte in ceea ce priveste dulciurile. Cumnata-mea face fetze fetze cand ma duc la ala micu cu cioco. Si el saracul o mananca pe ascuns.
Cosmina imi pare rau tare ca bebe refuza biberonul! Si mama a patit la fel cu mine... numai ca eu aveam vreo 6 luni dar a trebuit sa-mi dea lapte cu lingurita pana la un an... succes la botez!
Ciuf si eu stiam ca laptele de mama rezista 7 ore la temperatura camerei (parca asa mi-a zis din spital, nu-mi mai amintesc exact sursa) si asa i-am dat Mariei cat timp am alaptat si nu am avut nici o problema cu ea (colici, diaree etc... nimic nimic). Ce Mare a crescut Eva! Si mi se pare ca seamana foarte bine cu Luca. Cred ca tre sa te loghezi cu parola ca sa poti vedea pozele mele ca e facut privat albunul.
Irina si mie a inceput sa-mi cada parul, desi il tin numai prins prin casa, cand vad pr da-al meu pe manute la Maria sau prin pat moooor.
Serj cum adica mai rarut ca-i mai dragut? Nu-i dragut deloc. Si zici ca Ambra a facut cunostinta cu marea. Bravo, ai fetita mare!
MP, Noe si Mara bravo pt initiativa de a va intalni! Va invidiez....
Ma voi uita la poze cand ajung acasa ca de la scoala nu-mi permit. Abia astept.
rocsana si bebe maria
Catrinel_17 spune:
Maaai, sa fie, misto intilneala ati tras! Hmmm, pacat ca nu-s si eu macar in Timi, sa ma intilnesc cu MIHASER! MONICA, vreau sa spun ca ai o silueta de adolescenta!!! Sunteti toate niste simpatice! Vreau si eu la intilnealaaaa…. COSMINA, tu pe unde locuiesti? Departe de Frankfurt?
CAT e departisor… Cat, la multi ani pt Anna Lia! Are 4 lunitze deja, ce mare e! Si AnaMaria lui TCELEN deja 5!! Sa cresteti mari, frumosae si sanatoase!
La multi ani Giulika!!! LUIZAX, mai baga si tu un rind, ceva!
NSHIRO, multumesc mult pentru urari!! Tu ii dai Mariei numai suculetze deocamdata? Cu ce se recomanda la voi sa se inceapa diversificarea?
PISPIII, cum fu la resedinta de vara?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ama_kaly spune:
nshiro multumim frumos pentru aprecieri. Nu am ajuns la kg de dinainte de sarcina si nu ma mai incape nimic din ce purtam inainte, mai am de dat jos..
Noe, Monica si Mara, foarte frumoase pozele din parc.Super mamici si super bebei, sa va traiasca.Uitati si poze cu noi de ieri aici.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby
Cat spune:
Dupa o pauza maricica revenim si noi in forta.
Cu intarziere felicitari pentru botez Mari78 si AndreeaG, sa va traiasca micutele crestine si sa va aduca numai bucurii.V-am vazut pozele, superbe printesele !
Marima bucur ca ii place jucarica Teodorei, ciocarlia mea e super incantata deocamdata . Iti trimit si eu un PM daca ai timp sa imi raspunzi, please
Catrinel iubita, la multi ani fericiti si numai bucurii alaturi de Oncika si de husband! Da suntem ceva gemanute printre mamici,nu? Multumim de felicitari pentru Anna Lia, fetita mare de 4 luni pe care o duce mami azi la vaccin.
De noi ce sa va spun? Anna Lia a facut 4 luni iar mami a ei a mai adaugat si ea un "trandafiras" , avem 32 de ani acum . Drept urmare am facut-o lata si n-am prea stat pe acasa, am colindat prin bayern park, o zi la munte, la strand ca nu mai puteam de caldura si tot asa... Acum ne-am intors cumintei acasa si ne reluam activitatile. Ciocarlia mica a fost o cuminte peste tot, papa si nani, a primit si primul suculet de mere pe care l-a ras dintr-o suflare.
Fug sa ne pregatim de mers la dr si vin sa va povestesc cum a fost la dr.
Va pupez pe toate!