Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mp am vazut pozele voastre...ce dolofan e ardeiasu`! e foarte simpatic! si mie mi se pare Vladut mai slabut decat Matei...faina ideea cu costumasul...mi-a aratat sotul pe net un site al unei familii ce se fotografiase in aceasi zi in fiecare an si se vedea diferenta...cum crescusera copii de la an la an...asa ai facut si tu cu costumasu`

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Mihaser, ai dreptate, bebeii nostri seamana, sunt 2 dovlecei.Cate kg are Cristian?
Serj, Catrinel, sar'mana pt aprecieri.mie nu prea imi plac pozele alea, nu sunt relevante, sa zic asa.Da' ii face mami altele din care sa reiasa clar frumusetea printului Eduard
Fetili, avem voie sa punem in camera copilului pastile de tantari?Ca mi l-au papat azi noapte!
Serj sa nu mai lipsesti asa mult!!

Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)
http://community.webshots.com/album/551358373UWvLuR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor,fiindca sunt prima care a ajuns acasa,va anunt ca ne-am intalnit astazi in parc eu,Noe si Mara+bebeii+sotii+Vladut.A fost foarte frumos si mai vreau!!
Stati pe aproape ca punem poze.Numa sa hranesc ardeiasu'.

Revin.

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

io-te c-am ajuns si noi!
tot pe graba scriu ca avem alte 'urgente' bebelinice aici: a fost super fain, Monica noastra si ai ei sunt niste super draguti , la fel si Mara & Co

bebelini grasulini si dulcinei, mamici sexy (mai putin burta mea ) si tatici grijulii

odiseea in poze, dupa cum zicea si Monica, dupa ce satisfacem foamea (de bebei si de parinti)

P.S. Vladutz rules!!!!

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

Cooking for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

uite ca-mi bat recordul pe ziua de azi si mai intru odata
pana la urma vremea buna ma facut sa ajung canapeaua... noroc cu tati care l-a luat pe junior cu el, fata a adormit in bouncer, iar mami pe canapea.
catrinel pozele sunt deja in album.
mihaser si tie , se cresc ei... sa stii ca la primul copil este cheltuiala mai mare, nici nu am crezut cate am economisit cu ce am avut de la sergio, jucarii, patut, etc.. dar voi sunteti tineri, aveti timp sa schimbati ideea, noi... nu
simona toma multumesc. sa stii ca si cele de proba ajung, sa se vada ce ai!
ca sa ma plang si eu, azi fata mea in toate mesele (3 la nr.) a mancat 200ml! noi intrasem pe diversificare pt ca ea mananca tare putin, si eram bucuroasa ca faina de orez, chiar manca bine. dar azi a avut o zi de mofturi
ma ajuta si pe mine cineva, ca de unde am ramas cu " url" nu ma mai descurc !
pupici si incerc sa intru mai des

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

scuze, asta e mesaj de ptoba, ca si albumul s a dat peste cap...

cristina
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

SERJ, vezi ca atunci cind scrii mesajul, este jos un buton "vizualizeaza" si acolo poti verifica ce ai facut, daca merg linkurile. Zi-mi daca te pot ajuta cu ceva!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Serj, pai si pozele cu Ambra unde sunt? Sergio e un frumos, iar tu arati super. Mai astept poze.
Fetele, pusei si eu cateva poze, adica trei la numar.
Le vedeti de aici: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/detail?.dir=2387scd&.dnm=554escd.jpg&.src=ph
Rocsana, nu stiu de ce dar nu am putut sa vad pozele tale.
pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor,ma bucur ca v-a placut ideea mea de a-i poza pe strumfi in acelasi costumas si cam la aceeasi varsta.Intamplarea a facut sa mai am costumasul lui Vladut si sa imi vina ideea sa il pozez si pe Matei.Oricum,Matei e mai mare decat Vladut...adica in poza aceea Vladut avea aproape 4 luni si costumasul ii statea mai relaxat pe el.Matei insa abia implinise 3 si dupa cum se vede...sta sa plesneasca pe el.Si bascuta abia i-a intrat pe varful capului.Bolfi,ce sa-i fac?
Simona Toma,ti-am trimis mail.Pupam micul Edi cel uimit.
Catrinel,asa sunt mamele...parca o vedeam pe mama cand citeam ce ai scris tu.Vazut pozele;scumpa foc purcicuta si ce de falcute a facut!!
Irina,pe noi ne batea gandul sa venim pe la mare prin august.Eu zic ca nu are ce sa ii strice lui bebe un pic de briza.Nu il tii in soare,il protejezi si zic eu ca e ok.Daca venim pe acolo te anuntam sa ne intalnim si cu tine.
Serj,bine ai revenit!Saru'mana ca ma incurajezi cu mersul la mare.Daca Ambra a facut si baie in mare atunci e ok si pt Matei.Uraa!Va pup!
Mihaser,faina treaba cu familia aia care se poza in aceeasi zi a fiecarui an.Ne-ai facut de luam decizia de a ne fotografia in fiecare an impreuna de ziua nuntii noastre.
Ciuf,am vazut pozele.Bebelina seamana tot mai mult cu Luca?Nu-i asa?E cald si pe la voi vad.Va pupam!
Mara,Ne-a placuuut!
Noe,we love you!Ne-a placut asa de tare de intalnirea cu voi incat mai vreeeem...

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

tot mai bantui pe aici....
catrinel multumesc, daca poti sa ma ajuti cum sa scap de "url"??? unde am gresit?
ciuf ti-am vazut papusa! da' chiar seamana copilasii tai! poate pt ca au ochii la fel sa mi se para asa mult...
pozele sunt in albumul privat de la mamici.
multumesc, te-ai facut neagra? iti sta bine asa cum esti in poza.
ce bine de voi ca plecati in voiaje!

cristina
Poze din vacanta

Mergi la inceput