Bebei de Martie- Aprilie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
tcelen spune:
ieri am fost si noi toata ziua la plimbare, si vreau sa zic ca fata mea a fost o bomboana!!a ras ,a gangurit si adormit intr-una,dar vreau sa zic ca a invatat sa tipe si acum tipa intr-una!!asa ca in sfarsita inceput sa-i placa la plimbare
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
Irina71 spune:
Mai apar si io din cand in cand ....
Catrinel, cu intarziere, iti zic si eu : LA MULTI ANI !! SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA !!
alinaalex, eu as vrea sa ne intalnim, dar ... tu ai curaj sa vii la mare, tocmai de la Oradeaaaa ???? Si cum tii copilul pe plaja, in carut ? Si imbracat cum ? Ca eu stau cu marea in spatele blocului si toata lumea imi spune ca anul asta in nici un caz sa nu-l duc la plaja .... ca e prea mic ...
Mai, si a inceput sa-mi cada paaaarul ..... e plina casa, podeaua, patul, bebe ... de parul meu ...
Irina, mami de Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
simona_toma spune:
Catrinel, scuze ca nu ti-am urat ieri, am gost plecati, dar iti urez azi:LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, SA FII IUBITA, SA FII FERICITA!!
Cum ai petrecut?hai, fa-ne in ciuda!
Maaaai, m-ati speriat cu mierea.Nu i-am mai dat de vreo 3 zile.E bine asa?
Deci Dea, kk verde e de la fieru' din formula.Mai sa fie, e verde rau si puteeeee De maine trecem de la Milupa la Nan 1.Sa vedem cum o fi.
Fetele de la capitala, va intalnirati?Sa ne povestiti.
V-am lasat.S-a trezit Edutu si se cere mangaiat si dragalasit si pupacit.
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)
simona_toma spune:
mi-am facut album si am pus 3 poze.Asta-i un mesaj de proba
poze Edutu
simona_toma spune:
deci nu a mers.are cineva rabdare sa-mi explice?
http://community.webshots.com/album/551358373UWvLuR
simona_toma spune:
uraaaa!!!!!!!
Deci, dragutelor, pozele astea sunt asa, de proba.O sa-i fac altele sa vedeti ce baiat mare si frumos am.
Va pup
http://community.webshots.com/album/551358373UWvLuR
Serj spune:
buna fetelor!
mai intru si eu pe aici, mai rarut ca i mai dragut...
nu pot spune nici ca am prea mult timp, mai mult va citesc si apoi cand sa mai scriu si eu....
dar pt ca sunt in intarziere cu urarile, sa incept cu Andreea G sa fie intr-un ceas bun cu botezul, la fel si pt celelalte fete care au increstinat bb-ii.
catrinel la multi ani si toooot ce-ti doresti sa fie, si sa ai parte numai de bucurii!!!!!
stii ca si ambra a avut cam 2 luni cand facea si pana la 12 ore noaptea fara sa manance, acum si-a revenit mai cere una peste noapte.
noe buna ideea ta cu retetele, dar la mine imi face pediatrul tot meniul si in nici un caz nu corespunde cu ce ai pus tu acolo.
aici inainte de 5 luni nu-mi da legume si in afara de piure de fructe si faini speciale pt ei nu vede nimic altceva, a si biscuit fara ou si glutine.
ieri a fost prima zi de baie in mare a ambrei, si tare i-a mai placut! am lasat-o si 5 min. la soare dezbracata si cuminte de nu se poate. am mai pus niste poze in albumul privat.
dragele mele, v-am admirat puiutii si tare frumosi s-au mai facut!
irina dar pe tine pediatrul ce te sfatuieste? sa nu mergi pe plaja cu Andrei?
ma uit la ce sfaturi primiti voi, si.... no coment.
simona toma kk verde face pt ca ai schimbat laptele, ai sa vezi ca si la celalalt lapte va fi tot verde, dar in cateva sapt. se schimba culoarea, la noi a durat cateva luni.
ti-am vazut si strumpfelul mic, tare scump mai laes acolo unde este uimit!
mariana esti de admirat ca la 3 pitici mai vrei inca. dar operatia ta cum este acum? si-a revenit zona la normal? ca la mine inca mai este putin insensibila.
daca eram mai tanara poate faceam si eu inca unul....
tcelen scumpa si "albastreaua" ta, are niste ochisori!!!
acum va las, ca mergem sa profitam putin de vreme
pupici la toate fetele si la bebelusi
oops, ce semnatura mi-am facut si eu.. incerc sa o corectez
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
Catrinel_17 spune:
Am pus poze cu o purcika mika care e vioaie dimineata, cheala la ceafa si care isi baga pumnu-n gura
Si 2 poze de la ziua lu mami cu familia.
Poze de la World Cup cu ekranu ala mare si roata mare de pe malu Mainului aici.
SIMONA si IRINA, multumesc foarte mult pt urari!! simona, super dragutz Edi strumf!
TCELEN, ce fain ca micutza ta s-a obisnuit cu plimbarile si ii plac acuma! pai...la drum!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
SERJ!!!
ce bine ca ai mai intrat! multumesc mult de urari!! multi!!
pune repede pozele, ca sunt pe felie vreau sa le vizionez....
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mihaser spune:
salutare!
n-am mai plecat!...era inchis la agentia de bilete!...plecam vineri!
Mari78 i-am gasit jucaria aia in Mall...se joaca saracu pana la extenuare...ne e mila de el!
Catrinel asa arata si al meu...ca un purcelus si tot asa baga pumnu` in gura
Simona bebeii nostri seamana bine unul cu celalalt!
Tania multa sanatate fetitei!
Mariana eu mi-am dus pana si sotul la patinoar!
Serj si mie mi-ar fi placut sa am 3 copii...dar cine sa ii crasca?
Ama daca iei lapticu de la congelator si rogi undeva pe langa parc la o terasa ceva sa-l incalzeasca la microunde 30-40 de secunde!...si eu ma lovesc de aceasi problema...al meu mananca la 3 ore...azi i-am dat sa pape in Mall ca au camera mama si copilul
Tcelen naspa faza cu tipatul! mi-e groaza!
tuturor bebicilor ce isi serbeaza ziua Ana Maria, gemenele Maia si Stefana, Stefania si Maria, Anna-Lia, Markus, Madalina, Tudor Bogdan
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos