Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Terbitza: FELICITARI!!!! SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI FRUMOS!!!!

Carmen_Marieta: scumpa, ma bucur ca a fost relaxant in luna de miere! aveti nevoie pt zilele fertile ce vor urma!!! sper sa reusiti luna asta

aniast: e greu...ooofffffff...dar stiu ca esti puternica si o vei lua de la capat

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Corinuk, ti-am scris PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bubuleana, Corinuk bine v-am gasit!! imi era dor de voi...si de toate aspirantele... eu de luna asta vreau sa tin o cura cu ceaiuri, si am sa vb si cu prof.Andritoiu pt un tratament de la dansul, sa vedem ce va iesi, oricum bb este prioritatea nr.1...
Sa dea Dd sa vina cat mai repede...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

melu meu: am vazut ca te-ai intors!!!!!!! URAAAAAAAAAA!!! ce dor mi-a fost de tine! chiar ma gandeam in fiecare zi: ce-o face melu acum? pe unde-o fi? se bucura de soare, relaxare, mare, sotz si n-am mai avut rabdare si ti-am urmat exemplul: am fost si noi la mare weekendul asta (la Marea neagra) si a fost extraordinar, superb de frumos!!! a fost o vreme minunata, apa calda, toata ziua ne-am balacit si ne-am iubit si am aranjat sa mergem si weekendul viitor
ti-am vazut pozele, sunt super frumoase!!! ma bucur mult pentru voi ca ati avut o vacanta atat de minunata si sper din tot sufletul meu (MARE ) sa se lase si cu urmari

pana atunci sa ne bucuram de viata in doi

sunt foarte fericita pt tine ca te-ai intors cu o nota atat de optimista si vesela! Bravo! uite multi pupiciei de la mine pentru burtik ta sa-ti poarte noroc

Liana: imi pare atat de rau de bunica ta, de toti bunicii si toate bunicile noastre care au inceput sa plece de langa noi...ooofffff.... se vede ca "am crescut" noi, nepotii pt ca au inceput sa ne plece sufletele care au avut atat grija de noi cand eram mici si care ne-au daruit atat dragoste neconditionata....si mie mi-a plecat un bunic anul trecut....parka se duce o mica particica din sufletele noastre odata cu ei...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Corinuck - sa stii ca si eu am ovulat in Z 18-19 pe ovarul stg. si acum sunt in Z22 si ovulez pe ovarul drept asa incat sa nu crezi ca daca faci stimulare o sa ai ovulatie neaparat in Z14. Tocmai de aceea e f. importanta monitorizarea ca sa stii exact cand ovulezi in plus se poate intampla ca foliculii in loc sa se sparga si sa expulzeze ovulul sa se transforme in chisturi. Si iarasi e important sa faci ecografie pt. ca asa dr. vede cand foliculul e destul de matur si-ti administreaza pregnyl ca sa provoace spargerea. In plus stimularea asta iti poate afecta ovarele, poti sa nu rapsunzi bine la ea, de aceea trebuie sa te monitorizeze un doctor ca sa poata vedea continuu cum se prezinta ovarele. Pe d-na dr. o gasesti cel mai sigur la Medicover din apropierea Ptei Victoriei - tel 3101699.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Pusica fete dragi si o zi frumoasa va doresc la toate

Bubu meula fel de dor mi-a fost si mie de tine;iti dai seama cat m-am gandit la tine daca te-am si visat,iar ieri abia am asteptat sa te intorci sa pove cu tine; ba mai mult,am vrut intr-o seara sa intru pe net sa vad ce faci ca am visat tare frumos cu tine,insa Alin a zis ca ma taie de la ratie daca in concediu ma ating de calculator; ma bucur si eu ff tare ca ai fost la mare si ca v-ati simtit asa de bine,apropo in ce zi esti acum??eu sunt ziua 20 si sper tare sa se fi prins ceva la cat am muncit...,insa daca nu e sa fie macar l-am avut si eu pe Alin langa mine o saptaman intreaga si am profitat de fapt...la maximum

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

melu: am citit la endometru de vacanta ta dar ti-am raspuns la aspirante pt ca, conform noilor reguli de pe forum, doar la aspirante putem vorbi despre genralitati frumoase cum ar fi: vacante, etc

tare curioasa m-ai facut cu visul tau o fi de bine? m-ai visat frumos? iti mai amintesti ce faceam??? aveam cumva si burtik??

las' mai bine ca n-ai mai intrat pe net, este bine sa te deconectezi total din cand in cand

Insa nu inteleg cum de tu esti Z20?!! doar acum vreo luna eram in aceeasi zi Eu sunt de-abia Z8 pt ca luna asta mi-a venit in Z31...nu stiu de ce oare...

eu mai am de asteptat vreo 3 saptamani pana la urmatorul verdict...pana atunci: plaja, baie, soare, distractie, relaxare, iubire si ceva treaba, dar asa mai usor cu treaba caci e o moleseala in Bucuresti si o calduraaaaaaaaaa

bubuleana

Mergi la inceput

Melu: Ah! si mai vroiam sa-ti spun sa nu te prind ca rupi petalele florilor in fiecare zi intrebandu-te: e bebe? nu e bebe? e bebe? nu e bebe?...ca stau cu batzul pe tine
mai bine te relaxezi si incearca sa nu te gandesti DELOC la bebe ca atunci se prinde si sa incepi sa rupi petalele de-abia prin Z28 cand vei face si-un test stii bine ca si io sunt cu sufletul langa sufletelul tau si inteleg foarte bine cum te simti asa ca lasa-ma pe mine sa fiu nerabdatoare si stresata si plina de emotii pt tine nu-ti pot spune in cuvinte cat de tare astept sa treaca saptamana asta si sa-mi spui ca ai un test pozitiv

PS in plus, eu zic sa "muncesti" in continuare ca daca e sa fie bebe cine stie cand mai puteti "munci" si o sa duceti lipsa...si nu se stie niciodata cu atata relaxare de unde mai apare inca o ovulatie tarzie

bubuleana

Mergi la inceput

bubule,am citit si eu de noile reguli si tot de aceea ti-am raspuns si eu aici;deci,am visat ca eram amandoua gravidutze si ca ne-am intalnit si ne-am plimbat printr-un parculet si am povestit o gramada de lucruri de parca ne stiam de-o viatza;da, a fost un vis ff frumos si de aceea am vrut neaprat sa vad ce este cu tine;
In ceea ce priveste ziua mea 20 de acum:mie mi-a venit la 24 de zile deci mai repede iar tie ti-a intarziat ,asa ca ne-am decalat cu o saptamana si ceva sau poate trebuie sa ma bucur ca a fost asa caci am nimerit in concediu chiar zilele fertile si poate poate

Mergi la inceput

bubule,dulcica mica,nu ma stresez eu pt atat,insa este adevarat,acum ma gandesc la bebe si sunt si eu curioasa daca s-a prins ceva,insa am mult de lucru la servici,am o gramada de pacienti noi acum ca am fost plecata,si nu prea am timp sa visez la cai veriz pe pereti;azi am avut o zi usoara caci am fost numai pana la sediu si am telefonat la pacienti si mi-am facut programarile;si am avut o surpriza bestiala si anume am primit o masina nou noutza de servici,o skoda fabia de toata frumusetea cu 16km la bord.
Aaaa iar in ceea ce priveste "muncitul" inca mai departe,nu merge treaba caci Alin a plecat in delegatie si nu vine numai joi;asa ca imi pun pofta in cui.

Mergi la inceput