Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

. Uite ca am facut o ghidusie, cu laptop de acasa, cu cont de dial-up am reusit sa nu va parasesc si sa va tin la curent. Z29

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare tuturor aspirantelor!!!!!!!!! iaca ne-am intors si noi din "saptamana de zahar" care a fost presarata cu sare... fara piper... ca exact in prima zi au venit si rushii cu noi ca de se poate fara ei... dar a fost totusi ok, ca ne-am odihnit pt ce urmeaza dupa... la greu... ca sa recuperam nu???
Oricum am avut vremea super, si aer curat la greu... de acum suntem buni de treaba...
A sa nu uit, de maine o sa pun poze, iar pe voi pe toate va si va dau cate un macar virtual....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Z2

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

si sa aveti o saptamana cu reusite si vesti bune.
Carmen_Marieta bine ai revenit din saptamana de zahar si sa ai parte de tot ce-ti doresti cat mai repede.
aniast i-mi pare rau pentru tine, dar fii puternica pentru o noua luna si poate o sa fie cea norocoasa.
Corinuk, nushulica, daciovi, kitty_nic si celelalte aspirante ce mai faceti, ceva noutati?
Va dulce pe toate.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Buna fetelor, multumesc ca te-ai gindit la mine Ayna.
La mine nu prea sunt noutati in afara faptului ca nu am mai facut laparoscopia in data de 22 iunie pt ca au venit uratii ma repede cu 3,4 zile. Am fost reprogramata pe data de 11 iulie si acum astept.
Vreau sa le felicit pe toate gravidutele lunii iunie si sper sa ne trageti dupa voi cit mai curand.Va pup si va doresc o saptamina cit mai frumoasa si cu multe teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Buna dimineata!Ayna esti o scumpa..se gandeste cineva si la mineCe sa fac, cred ca corpul meu a luat-o razna de tot...normal(dupa calcule)ovulatia mea a fost pe 18!Am prestat de zor dar nu aveam albus!de vreo 3 zile exista si albusul si dureri de ovar pe partea dreapta!Ce sa fie oare?eu ma gandesc ca am ovulat mai tarziu si super naspa in perioada asta am fost plecata la Constanta fara sotul meudeci nu mai am nici-o speranta ptr luna asta!Sanii sau marit si dor dar asta ptr ca trebuie sa vina uratii pe 4!Va urez voua spor la treaba si multii bbei!Carmencita bine ai revenit!
Va urez o saptamana buna si productiva!

corinuk

Mergi la inceput

Am si eu o mare intrebare daca stie cineva sa imi raspunda va rog frumos....Pentru o operatie de extirpare polipi stiti cam cat se da la medic?Va multumesc,pupicei

corinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor ma intorc si eu dupa un weekend de munca . Azi dimineata am fost la dr. sa vedem daca foliculul meu de pe ovarul stg a ovulat - si da ovulase, deci am prestat bine, si culmea am facut o frumusete de folicul acum si pe ovarul drept - 22 mm iar endometrul e numai bun 9mm (ca sapt. trecuta era 6). Mi s-a administrat pregnyl si doar azi are sotul pauza ca de maine 3 zile iar are treaba. Doamne ce bine ar fi sa reusim ! Chiar mi-am pus ambitia rau luna asta - de o saptamana am reusit si eu si culmea si sotu' sa ne abtinem si de la fumat. Poate cu ocazia asta reusim de ne lasam complet. Chiar am sperante!

Mergi la inceput

Miramar iubita sa dea DD sa fie cu ochisori luna asta!Va tin pumnii si te astept cu vesti bune!

corinuk

Mergi la inceput

miramar imi poti spune si mie ce medic te monotorizeaza?mi-l poti recomanda?
multumesc

corinuk

Mergi la inceput