Aspirante optimiste - 205

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Bubu, melu mama ce suflete aveti... voi ar fi trebuit sa fiti la demult... dar nu e timpul pierdut... hai ca eu va tin pumnii si marog pentru fericirea voastra si a noastra...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu: ce frumos ar fi sa se adevereasca visul tau si sa fim amandoua luna asta

Carmenutza: si tu sa fii cat mai curand! ... dupa o nunta asa de frumoasa si o luna de miere superba!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

carmen,eu imi doresc ca noi toate sa mergem cat mai repede la gravi,pt ca o meritam din plin iar de aceea am convingerea ca asa va fi,mai devreme sau mai tarziu

bubule,cum iti spuneam,prea multe sunt coincidentele in vietile noastre si tot mai mult si mai mult simt ca in curand vom avea o surpirza ff placuta

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu noua pe aici,chiar daca va urmaresc de mult timp.
Sunt o aspiranta optimista...de fapt cam de 2 ani sunt tot optimista..si sper ca z1 nu va mai veni 9 luni...dar uite ca azi a venit din nou.

Cateodta ma gandesc cum de mi se intampla mie toate astea....dar din pacate sunt multe fete in situatia mea.
Viata nu este chiar asa cum vrem noi....dar trebuie sa avem credinta in ccontinuare ...si sa speram ca va rasari si pe strada noastra soarele.

Le felicit si ma bucur de toate fetele care au trecut de partea si le doresc bafta celorlalte fete care isi doresc din tot sufletul sa ajunga pe cealalta listuta.

Va pup

LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

LaviniaN bine ai venit in clubul nostru !!!Dar...totusi sa nu stai prea mult! Tu cu ce probleme te confrunti? Multa bafta la bebei tuturor! Eu Z 22 si vreau la Sovata luna viitoare.

Mergi la inceput

draga TZUCA,

Nici eu nu mai stiu ce probleme am...tocmai am terminat un tratament de stimulare ovariana cu clostylbegit (DE 2 LUNI)SI NU AM REZOLVAT NIMIC....azi au venit rushii...sunt cu nervii la pamant.

DIN ECOGRAFIE STIU CA AM UTER RETROVERS SI AM PROBLEME CU PROLACTINA CARE ESTE MAI MARITA si probleme de ovulatie,dar eu totusi cred ca am trompele infundate.Nu am facut HSG.

Mi sa propus sa fac o laparoscopie in luna august dar as vrea sa merg 10 zile la sovata la inceputul lui august ...poate ...poate vine
Am citit despre mai multe fete care si-au rezolvat problema in acest fel..facand tratamentul de la sovata.

va doresc bafta la toate ...si haide-ti la sovata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Uite,eu chiar vreau sa merg la Sovata la inceputul lui iulie,acum ma interesez de cazare si medicii de pe-acolo.Cu trompele am si eu probleme,am facut o laparoscopie acum 3 ani,vreo 4 HSG si tot am sperat.Prolactina mea era tripla la un moment dat dar am luat Dostinex.Chiar maine voi merge la analize.Dupa atati ani de tratamente si sperante ,nici in ziua de azi nu stiu exact daca am sau ovulatie.LH si FSH sunt sub limita intotdeauna. Oricum,speranta moare ultima ,nu???

Mergi la inceput

nu am mai facut pana acum nici o laparoscopie....imi este putin si frica ,de aceea probabil am ales varianta de a merge la sovata prima data.
Si eu am luat dostinex pt prolactina a scazut o perioada apoi a crescut din nou....as incerca un tratament naturist.
Am citit ca multe dintre fete au urmat tratamentul naturist al Dr.ANDRITOIU SI CHIAR A DAT REZULTATE

Mergi la inceput

TZUCA....AS DORI SA TE INTREB LA CE MEDIC TE DUCI LA CLUJ?
si eu sunt tot din zona ,dar m-am mutat de 6 luni la Oradea.Sotul lucreaza aici de 2 ani si nu mai putea cu naveta.Am fost si eu la vreo 2 medici in cluj dar nimic,ma trimite-au la endocrinologie....si de la endo ma trimitea inapoi la ei.
parca nu mai am incredere in nimeni.Acum merg la un medic in ARAD.
cred ca nu sunt intreaga la minte...dar fiecare medic la care am fost mi-a spus altceva si mi-a pus alt diagnostic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor
scuze pt absenta de 2zile,dar nu mi-a mers netul.
si am fost si bolnavioara...m-am umflat de antibiotice,...
si nu am mai prestat ,...normal..
va tin pumnii voua,sa fie luna asta.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput