Prichindei martie-aprilie 2005 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna, buna

Sunt tare suparata, duminica am fost la niste prieteni la gratar, afara la iarba verde- toate bune si frumoase. Au si ei o fetita cu 5 luni mai mare decat Bianca. S-au jucat pentru prima oara frumos- adica fara sa se traga de par sau sa-si bage degetele-n ochi, de data asta s-au jucat cu mingea, s-au alergat, s-au dat in leagan, si-au asteptat randul cuminti la topogan si.... s-au balacit. A fost cald dar mai adia vantul si azi avem rosu'n gat, tusim, avem muci verzi si luam antibiotic. Si ca sa fie setul complet m-a sunatieri prietena mea ca fetita ei are varicela. Acum mai mult ca sigur va face si Bia.

Cam atat....

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu balaceala.
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Scriu repede pana nu se trezeste terorista,nu ma lasa la comp mai deloc.

Ne laudam cu un coltisor de maseluta,am facut si ceva febra pentru el.
Am avut si noi parte de distractie in we .Sambata am fost in mall unde am pierdut notiunea timpului si am stat pana la 11 noaptea.Duminica am fost la picnic la raul Timis.Am gasit un loc unde era o plaja de nisip si apa mica.Nu va zic ce incantata a fost fata mea,am dezbracat-o complet caci am venit nepregatiti pentru asta.Doar cu plansete o luam de la apa,am fi lasat-o daca nu era rece.In continu ne arata uite apa,foarte fericita.Eu m-am prajit pe spate si ma ustura pielea,pe ea am dat-o cu crema de multe ori si e ok ,a prins putina culoare mai ales la fata ,ii sta tare bine.In orele critice a stat la umbra dar nu incontinu caci nu am putut-o tine.Imi pare rau ca am uitat acasa aparatul si nu avem poze.

Am vizionat poze cu copilasi frumosi.

ANK ce frumos s-au distrat fetele,sa se faca bine Bia si sa nu faca varicela.Si eu ma temeam ca va raci la cat a stat cu picioarele in apa rece,dar vad ca pana acum nu are nici o simptoma.

MAROX superbe locuri si peisaje,se vede ca ati avut o vacanta frumoasa.Julia s-a facut mare si frumoasa!

ANA ti-am admirat comorile,sunt tare dulci!

GEANI carliontata ta e din ce in ce mai frumoasa si ai un finut pe cinste!Si eu imi doresc sa botez un copil,ma gandeam si eu la varianta asta ,trebuie sa caut.

ZUZULE nastere usoara si o Sofia sanatoasa,mancacioasa si cumintica!

RROX INTERESANTA SOLUTIE,SA DEA ROADE VA DORESC!

vA LAS CA S-A TREZIT .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k Nu mai fi asa de suparata. Bia nu o sa faca varicela. Boala e contagioasa dupa aparitia veziculelor pe piele, asa scrie chiar pe DC. Mucii verzi si tusea nu cred ca au legatura cu balaceala, au aparut prea repede, zic eu. Multa sanatate!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

zuzu,nastere usoara,copil sanatos si frumos,dar mai ales cuminte,baieti responsabili si ajutor cat cuprinde!
Nu cred ca mai citesti acum,dar repet si cand vei avea nevoie:Ac il avem pe holul in care se deschid toate incaperile,inclusiv anexele,e Panasonic Inverter,puternic si economic,avem grija sa nu stea Alex pe hol si suntem extrem de multumiti si cu confort maxim.
gegea,felicitari pentru nasit si senzatiile pe care ti le-a produs!
Fetelor,lucrez si la master,plus treburile obisnuite,la care inca suntem singuri,eu si sotul,sper eu numai pana in august,asa ca sa nu va mire prezenta mea cam sporadica pe aici.va citesc cat pot si am mai vizionat si poze:cu Julia si alex,care au crescut,dar seamana la fel de mult si par extraordinar de cuminti;cu alti doi frati care se iubesc mult,Victor si Eva si cu Cezarica,si pe toti ii pupam.Am ratat linkul cu carliontata Daria,gegea,daca ai timp,please,ca eu ma simt din ce in ce mai in afarasi etern obosita.Somnul de zi este intre 45-75 min.iar cel de noaptea intre 9-11 ore,cu minim trei treziri,iar restul activitati non-stop.
Meniu:
-9- lapte 240ml + 1 felie paine cu unt[am inceput sa-i dau din cand in cand miere si dulceata si e foarte fericit,fara probleme]
-14- supa 9 legume cu pui
-desert-gris cu lapte,banana,mar si putina lamaie
-19-1-2 iaurturi[cat are chef]a cate 170 grame
-21-22- lapte 240

Am scris mesajul la 10 dim.si am uitat sa-l trimit

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Caramela, multumim.

Rox, multumesc mult de raspuns. Muci avea Bia de o saptamana, dar verzi si tusea au aparut ieri dupa distractia de duminica. Despre varicela eu am citit asta

Cum se raspandeste?

Virusul ce cauzeaza varicela se transmite cu usurinta de la o persoana la alta. Cel mai frecvent transmiterea bolii se realizeaza pe cale respiratorie, prin intermediul mucoaselor bucale si nazale. De asemenea virusul se poate transmite prin aer, prin stranut sau tuse de la persoane bolnave. Mai rar, virusul se transmite prin secretiile rezultate din ruperea veziculelor cutanate. Cea mai contagioasa perioada incepe cu 2-3 zile inainte de aparitia eruptiei veziculare, continua in timpul formarii veziculelor (care dureaza in general 4-5 zile) pana in momentul cand toate veziculele au format cruste.
Infectarea de la nivelul veziculelor din herpes zoster apare in putine cazuri.

informatie de aici http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Infectioase/Varicela_Varsatul_de_vant_602.htm
dar am gasit pe alt site si pe DC asa cum ai spus tu. Acum cu Dumnezeu inainte! Aaaaa, si ma mai gandesc, caci daca au vazut-o luni la cresa poate exista vreo bubita chiar de duminica dar nu fusese depistata... eu stiu... Sper din tot sufletul sa nu faca, pentru ca e atat de greu sa o tin in casa. De dimineata si-a gasit geaca si palariuta pe fotoliu, si-a pus palariuta in cap asa cum a putut si imi intindea sa-i pun gecuta si zicea intr-una "da da", se mai juca, mai facea ce face imi arata pe geam "da da". Pe la 12 a inceput sa planga si impingea de carut, am pus-o in el si a dormit acolo. Mi se rupe sufletul ca trebuie sa o tin in casa cand ii face atata placere afara. Sper sa treaca tusea si mucii si sa inceapa sa pape mai bine mai repede si vom iesi afara.

Acum doarme si eu m-am mai calmat cantarind situatia, mai ales ca am reusit sa-i dau siropelul destul de usor.

Merg sa citesc ce s-a mai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Hello hello!

Hop si noi sa ne vaiatam:

Mai am un pic si cad sub masa sau cu capul pe masa de somn. Aseara m-am bagat in pat pe la 11:30 obosita. Radu dormea de la 9:30. Abia am apucat sa atipesc si m-a trezit Radu in plinsete. A tinut-o tot asha in mici chitaieli, agitatie si atipeli pana la 3. Atipeam 5 min, ma trezea cu un picior in fatza, ca l-am luat linga noi in pat, sau in plinsete (in somn). Ma rog, intre timp i-am dat ceai, l-am schimbat , dar la fel. La 3 a inceput sa urle serios, asha ca i-am dat niste nurofen , ma rog, greu l-am linistit. S-a mai jucat apoi un pic, si la 4 cred ca am adormit de-abia! La 7 cand m-a trezit sotzu imi venea sa urlu, asha ca am profitat ca Radu dormea inca si am mai dormit si eu pana la 8, apoi l-am dus pe Radu la bunica si am ajuns mai tarziu la serviciu!
Acu sunt ca cafeaua 2 , degeaba.

Cum numa la romani se pot intimpla niste lucruri, aflati ca la Bv de aseara si pana maine seara nu este apa . DELOC. Au oprit alimentarea cu apa a orasului, ca sa faca nu stiu ce modernizari. Asha ca am strins apa in toate vasele ce le aveam prin casa.

Astazi cica Radu a fost f vesel si nimic nu a tradat cum ca azi noapte ar fi avut vreo problema. Tot de la dinti o fi, desi de 3 luni tot zicem ca e de la dinti si nici un dinte nu a mai aparut!

Revin!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Zuzu, nastere usoara si multa sanatate va dorim, te asteptam inapoi cu vesti bune si frumoase...in curand se va egala raportul de forte la voi, veti fi 2 fete la 2 baieti

Pentru ca tot timpul scriu de la serviciu si roiesc astia in jurul meu la pozici nu prea apuc sa ma uit...s-au sesizat ca cica vizionam albume pe net si nu stiu ce tampenii (spiware, adware) pot fi agatate de siturile respective...Totusi, Andira, nu m-am putut opri cand a fost vorba de Nati. E o splendoare, m-au trecut fiori, uitasem complet cum arata un bebe, parca nici nu-mi vine a crede ca au fost atat de mici si gingasi si delicati. Parerea mea e ca nu seamana cu Irina, dar asta nu-i stirbeste niciuneia din frumusete si inocenta.

Ligia, te inteleg perfect, trecem si noi prin nopti similare celei descrise de tine. Mie dupa astfel de nopti cafeaua imi face greata...zic eu, pentru ca sunt prea obosita in astfel de situatii; si atunci o trec pe cola rece cu nes si ma mai trezesc nitel.

Ank am trecut si noi prin varicela. Rares, spre deosebire de Eva a Anei a facut o forma usoara. Medicul i-a dat tratament cu aciclovir care a ajutat foarte mult. Din cate stiu eu se transmite si inainte de aparitia veziculelor si dupa atata timp cat sunt lichide. Sanatate va dorim!

Cenia, Marox multumesc frumos pentru raspunsuri.

Geani, sa va fie de bine si sa va traiasca finutul! Imi amintesc cat de emotionata a fost nasa lui rares la botezul lui...din povestirea ta am inteles mai bine de ce. eu la botezul lui fi-miu am fost cat se poate de relaxata; si bucuroasa ca in sfarsit il botezam, ca eram in biserica de care ma leaga atatea amintiri, ca ai nostri parinti erau langa noi...si am ramas impresionata de ceremonia pe care a facut-o preotul nostru. Imi doresc si tare mult sa botezam un copilut dar in 1 luna pe an cat suntem acasa nu am apucat...

Fetelor, am si eu o intrebare (de fapt mai multe dar celelalte nu-mi trec acum prin creierul obosit). Ce apa folositi pentru laptele micutilor? Eu aici il prepar cu Evian, dar acasa as schimba pe ceva autohton.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Nino sunt absolut de acord cu Rox. Cred ca Alex accepta mai greu sa-l hraneasca, culce altcineva pentru ca pana acum ai facut-o numai tu. Acum e marisor si nu renunta usor. A incercat bunica sa-i dea si mancare, nu numai lapte? Consider eu, foarte important, nu te lasa induiosata de plasul lui...eu din propria experienta am concluzionat ca sunt niste mici teroristi si profitori, stiu cum sa ne santajeze, iar noi, mamoase cedam tare usor. Te sfatuiesc sa ai rabdare, nu te da batuta, o sa reusiti voi pana la urma...

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Oanamaria multumim de sustinere. mesele de peste zi le accepta, un pic mai greu e adevarat, de la bunica. numai laptele de seara si de dimineatza ..nu si nu...

Rrox asa e nu ar trebui sa ma mai duc la el..dar nu il pot lasa sa urle cu orele.. ce sa fac... aseara am intervenit dupa 25 de minute de urlete ca in jungla... nu as fi crezut ca poate sa urle in halul ala si atata timp.

intr-un final la pranz dupa tura de urlete si cea de joaca..a reusit bunica sa il pacaleasca sa stea pe ea uitandu-se la reclame... si asa a reusit intr-un final sa il adoarma leganandu-l... dar astept cu teama seara..cand va incepe iara sa urle...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput