Doctori din Iasi
Raspunsuri - Pagina 17
nanaoti spune:
Buna LAURA IOANA
imi pare rau de intamplarile tale. Eu zic sa il ierti pe ONofriescu sau sa incerci sa il ierti. Stiu ca e f greu, dar gandurile triste nu ajuta . Ai speranta ca o sa fie f bine. EU sunt sigura ca va fi asa.
Si sa te rogi mult, mult pentru o alta sarcina.
Esti atat de draguta si de tanara.
AI incredere si o sa fie bine.
O primavara cu multe vesti innoitoare,
Otilia
Oti & gemenii bucovineni
http://www.ringo.com/photos/albums.html
Cristina_C spune:
Imi pare tare rau, LAURA IOANA. Eu una nu as putea ierta. Daca a fost culpa medicala, a platit cineva pentru asta?? Ma tem ca nu...
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
kriss79 spune:
Am si eu o intrebare legata de Dr. Iliev. Poate cineva sa imi dea informatii unde are cabinetul, telefon, cam cat costa acolo eco si daca treb. facuta programare cu mult timp inainte..
Am inteles ca ar fi cel mai bun ecografist din Iasi..acum abia sunt in aproape 7 saptamani dar ma gandeam ca pe la 12-14 sapt sa ii fac o "vizita" si nu stiu daca e aglomerat si daca se fac programari cu mult timp inainte..
va multumesc anticipat.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina6+
diana69 spune:
Pentru Criss69
dr. Iliev -> cabinet in Podu Ros intre Carmen Stil si farmacie, chiar are perete comun cu farmacia. Cabinetul are jaluzele albastre -iti spun ca sa il observi mai repede.
Tel. 0232/237761 pt. programari dar suna dupa ora 15
kriss79 spune:
diana69, mersi frumos pt. promptitudine...
revin cu intrebarea..e aglomerat? se face programare cu o luna inainte sau ceva de genul asta? ca acum nu vreau sa merg zilele astea..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina6+
ghinetz spune:
kriss, eu azi mi-am facut programare la dr Iliev si voi merge pe 27, caci abia atunci mai era loc. Dr meu (d-na Grigore) mi-a spus ca el face programari cam la inceputul lunii pentru luna in curs. Eu voi face o eco de trim II si telefonic mi-au spus ca va costa 100 RON.
Si eu am auzit ca e cel mai bun ecografist din Iasi si - asa cum am mai spus - chiar medicul meu mi-a recomandat, spunand ca are incredere in el in special pe eco la cord.
Acum...am auzit si legende...cum ca i-a spus unei mamici ca pustiulica nu va putea merge ca are piciorul sucit si...bb a fost perfect sanatos, iar acum alearga, dar...
Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
nanaoti spune:
Buna
Kriss
Mergi la dr Iliev. O sa fie f bine.
e un dr f bun.
Trebuie sa te programezi cu mai multe zile inainte
Sanatate,
Otilia
Oti & gemenii bucovineni
Laura Ioana spune:
Oti Cristina va multumesc pentru vorbele bune! Incerc sa nu ma mai gandesc la Onofriescu, dar nu pot sa nu avertizez alte fete de nenorocirea pe care e in stare sa o provoace! De platit, nu a platit nimeni ptc nu am putut sa-mi invart fierul in inima la nesfarsit, stiind ca doctorii nu sunt gasiti vinovati niciodata, noi ramand cu suferinta, iar ei mergand mai departe!
Offf, ma rog sa-mi dea Dumnezeu un copilas care sa-mi aline arsura asta din suflet
Poze Laura
nanaoti spune:
LAUra Ioana
stiu ca e greu, dar o sa vezi ca va fi foarte bine.
O sa ai alti copilasi si o sa fii atat de ocupata cu ei incat nu o sa fie intamplarea decat o amintire trista.
Si eu am piaerdut o sarcina si credeam ca nu vor mai fi altele mai ales ca un timp destul de mare nu mai ramaneam insarcinata. Dar necunoscute si minunate sunt caile Domnului!
Nu se stie cand vei primi mult mai mult decat chiar visai.
Sa ai o primavara cu multe bucurii,
Otilia
Oti & gemenii bucovineni
alynta27 spune:
Laura Ioana multa putere sa treci mai departe! Ar trebui scrisi cu litere mari pe prima pagina "medicii" de care sa ne ferim! Eu merg la d-ra dr. Mihalceani si ma declar multumita!
Alina-Mirela 24+ cu DAVID
Pozele mele