Doctori din Iasi
Raspunsuri - Pagina 18
Simo78 spune:
Laura Ioana sa iti dea DD putere sa mergi mai departe si sa ai parte de alt BB! despre Onofriescu nici eu nu am o parere buna de vreo 2 ani. Mama mea a fost la el la consult cu trimitere de la med de fam (deci nu platea consultatia) si a durat totul 5 minute. matusa mea a fost peste 2 saptamani fara trimitere si a durat 20 de minute, a intrebat-o multe si a facut un consult foarte amanuntit.
Fetele ce stiti despre epidurala la Cuza?
Simona 18+ Matei Hisham
poze
nanaoti spune:
Feriti-va de dr Ciupilan.
o colega si buna prietena e acum internata la IAsi si e f dezamagita de ea.
Oricum eu ii spusesem sa nu se mai duca la ea de la nasterea trecuta. Pentru ca nu a venit la ea cand s-a declandsat nasterea, nici dupa o ora, nici dupa doua, nici dupa noua...
a lasat-o singura cu moasele, care dadeau si ele ochii peste cap. Intr-un sfasit a venit o sefa de a dr si a certat-o f tare pentru ca ar fi trebuit sa ii faca cezariana dupa semnele si comportamnetul colegei. Evident ca a venit intr-un sfarsit si i-a facut. Evident ca nu a mai trecut dupa, i-a facut doar externarea ....
E f graabita, e f ocupata....
EU nu stiu cum pot fi asa medicii....
Nici acum nu ii da nici o explicatie.
Incercati sa va feriti.
Sper sa ne fi inselat noi in evaluarea ei,
Otilia
Simo78 spune:
Ciudat, vara mea a fost urmarita de ea (ce-i drept acum 4 ani). Nasterea s-a declansat de Paste, dr. Ciupilan era plecata, a sunat-o si i-a zis sa se duca la maternitate ca o va astepta o colega. Si asa a fost. Iar cand s-a intors in localitate a trecut pe la ea s-o vada.
O experienta urata a avut vara mea cu Dr. LEICA. A pierdut o sarcina la 8 sapt (oprita din evolutie). A internat-o pentru chiuretaj. Dupa ce a tinut-o internata 3 zile degeaba, cand a vazut ca nu-i da nimic i-a transmis sa-si caute alt medic ca ea nu face avorturi .
Tot legat de Dr. Leica, a nascut cu ea o cunostinta. A avut un baietel de peste 4 kg si a doua zi se misca foarte greu si acuza dureri de la epiziotomie. A chemat-o dupa vreo 3 zile si a taiat-o si a cusut-o din nou, probabil ii atrasese atentia cineva care face igiena....Si fata sta ii daduse o groaza de bani si de-a lungul sarcinii si la nastere.
Simona 18+ Matei Hisham
poze
pisigri spune:
cunoasteti ceva despre dna dr butnaru de la cuza-voda? in afara de povestea cu tarifele clar prezentate, ca pina la urma de dat dam tuturor medicilor, si pina la urma parca e mai bine sa ti se spuna in fata "cit face" decit sa strimbe din nas ca a fost prea putin si sa te lase in plata domnului...deci, dpdv profesional, aveti ceva informatii despre dumneaei?
ghinetz spune:
Stie cineva care sunt preturile pentru o cezariana la Iasi. Eu voi naste cu dr. Grigore, poate mai e cineva care naste cu ea. Cam cat se da? Si cui mai trebuie sa platesc si cat? Cred ca s-au schimbat lucrurile de acum 4 ani
Stiu ca mai e mult pana in iulie, cand nasce eu, dar vreau sa am banii pusi deoparte. Asa ma simt eu mai linistita.
Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
ghinetz, eu inca nu am nascut:), dar o amica de-a mea a nascut la sf. lui dec 2006 cu Mihaila..si i-a dat 100 euro(pt.cez),ceva (nu-mi amintesc daca 100-200 lei) anestezistului si ceva asistentei neonatolog(parca asa se zice..cea care preia copilul imediat dupa nastere)..nu stiu cat te-am ajutat..
Stiu oricum ca dr a fost multumit..venea in fiecare zi sa o vada cum se simte, sa-i schimbe pansamentul samd
Stie cineva sa imi zica ce eco importante se fac in sarcina? stiu ceva de morfologica, de trimII samd..dar nu stiu cand se fac..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina7+
ghinetz spune:
kriss..daca e doar 100 euro, e bine, dar mi se pare cam putin. Stiu si eu... in 2003 atat am dat, dar, o sa mai vad. Uite de aia as vrea un spital unde sa-ti spuna de la inceput: astea sunt preturile si gata! Cand l-am nascut pe Stefan a fost prima oara in viata mea cand am stat internata intr-un spital, iar cea mai mare temere a fost aceea ca nu voi sti cui si cat sa dau.
Kriss, la ce medic esti? Mie d-na dr. Grigore mi-a zis de la prima intalnire cam ce voi face in cele 9 luni, adica...in sapt 13 masoara pliul nucal, in sapt 16-18 fac triplul test (pe motive de varsta), in sapt 22-24 o ecografie morfofetala la ea si la dr. Iliev (e eco de trim II) si apoi in sapt 30 inca o eco morfo fetala, cred ca tot la Iliev. In sapt 30 se vad bine rinichii, care cica nu sunt dezvoltati pana acum, asa a zis ea, eu nu ma pricep). Intre timp merg la ea lunar si fac cate o ecografie si o "verificare" pe masa, sa vada colul si cum mai sta treaba. Lunar il masoara pe bb, in special craniul si femurul si nu mai stiu ce...
Am citit pe forum, la fetele din Bucuresti, ca masoara la fiecare eco IR-ul, dar habar n-am ce-i aia. daca stie cineva, poate imi spune si mie. D-na Grigore n-a pomenit de asa ceva, deci...eu merg 100% pe mana ei.
Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kisstherain999 spune:
Si mie mi se pare putin 100 euro la cezariana, dar dr Mihaila e un dragut indiferent de cati bani primeste
Eu m-am gandit la 100 euro pt nastere normala si 150 pt cezariana.
Dar am auzit si de "tarife" impresionante, 10 mil Onofriescu, ceea ce mi se pare exagerat (asta acum un an)
kiss
36+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Simo78 spune:
O prietena de-a mea a nascut (cezariana) cu Mihalceanu in septembrie. Ia dat 300 de euro, la restul nu stiu inca, dar o chestionez.
Simona 18+ Matei Hisham
poze
nanaoti spune:
BUna,
eu zic sa nu va mai luati dupa nici un pret. Nimeni nu are un tarif fix.
EU am stat mult in spital pentru ca au fost prematuri si am auzit diverse variante. Ce am auzit eu pentru perioada din august- septembrie 2005 era 100 de E pentru cezariana si mai putin pentru nastere nosrmala.
Eu am dat mai mult pentru ca la mine a fost mai complicat si erau suparate cele din salon ca asa se strica "piata". Cele din salonul de reanimare, inclusiv rude de ale unor asistente medicale au dat 100 euro si dr erau f multumiti. NU va luati dupa preturile astronomice pe care le auziti, medicii sunt si ei oameni simpli.
Ganditi-va ca au si salar dr respectivi si ce le dati voi e o recompensa ptr cum se poarta cu voi. Interesati-va daca vin si dupa ce v-au operat, e important macar sa vina sa va consulte.
Nu uitati ca sunt si dr sau asistente care vor avea grija de copil, si anestezist si dr "mana a doua". SI alte asistente ...
Dr nu va opereaza pentru suma pe care le o veti da. SI daca e asa e grav, pentru ca inseamna ca oricum nu vor face treaba buna. Cel care face treaba asta NUMAI pentru bani nu e dr.
La mine a fost f dragut, nu a vrut sa imi ia nici un ban atunci, ci i-am dat eu mai mult fortat dupa vreo 2 -3 saptamani. SI atunci a fost jenat.
Oricum ganditi-va ca dupa ce veti naste o sa aveti multe cheltuieli, f multe. O sa vedeti cat de mult se cheltuie in primele luni, mai ales daca le dati lapte praf.
Daca tot vreti sa faceti fapta buna, dati cuiva care sa va pomeneasca si ajutati o familie cu copii multi si veti vedea ca o sa fie f bine.
Spor in tot ce faceti,
Otilia
Oti & gemenii bucovineni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliaclipa/my_photos