Doctori din Iasi
Raspunsuri - Pagina 16
mexxa spune:
quote:
Originally posted by nanaoti
Buna Diana,
eu am nascut in 2005. SI atunci se dadeau cam 100 de euro la prima mana (dr tau), cam 1oo lei sau 150 Ron mana a doua (depinde de ce iti va spune dr tau, la mine se putea sa nu ii dau, nu ar fi sot nici o problema). LA anestezist 150 Ron, la mine a fost si o moasa 50 ron, o asistenta 50 ron. EU nu am stiut ca la nastere este acolo si neonatologul sau o asistenta. Sa ai grija si de ea. In fond de ea depinde ingrijirea copiilor.
AM vazut tot pe forum preturi enorme practicate si in IAsi, de ordinul sutelor de euro. Nu cred ca sunt chiar asa. de ex din salonul meu suma maxima a fost 100 euro. eu am dat mai mult pentru ca au fost complicatii (am avut gemeni). DAr dr meu nu mi-a luat decat dupa mult timp banii si atunci a fost f jenat. SUnt dr deosebiti, nu iti fa probleme. Pana la urma ei sunt platiti si au salarii.
SUcces,
Otilia
Eu am nascut in septembrie 2006 si se practicau aceleasi preturi
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
nanaoti spune:
ANDREEA
merci pentru confirmare.
AM citit povestea nasterii tale. Impresionanta si asemanatoare su a mea.
Cine te-a monitorizat in timpul sarcnii?
Cine ti-a facut cezariana?
AI avut probleme dupa?
Sebastian a stat la prematuri?
DIANA
oricum fata de SUceava se practica preturi mai mici in IAsi. E spital f mare, cu foarte multi dr, bine pregatiti, care mai si citesc, se mai informeaza asupra noutatilor din medicina. SI care au curajul de a-si intreba colegii sau cauta informatii atunci cand nu stiu ceva.
SUcces si fara frica,
Otilia
carmen19 spune:
Buna fetelor!
Va rog mult sa-mi spuneti tot ce stiti despre d-na dr.Carauleanu Magda.Sunt pacienta dumneaei si pana acum mi se pare ok.Din pacate nu sunt din Iasi asa ca n-am de unde afla alte pareri.Ce stiti, asista la nasteri?Este un bun profesionist?
Va multumesc!
diana69 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Sper sa fie Ok.
Eu voi naste prin cezariana cu prof.Lupascu Ivona.
Am inteles ca este si destul de curat si cald si medicii si asistentele se comporta cum trebuie si nici nu se compara cu cei din Suceava.
Eu intai am vrut sa nasc la spitalul Bethesda din Suceava dar am inteles ca daca ai complicatii tu sau copilul te trimte tot la spital.
Asa ca am ales sa nasc la Iasi.
Sper sa nu-mi para rau
nanaoti spune:
Diana,
nu iti va parea rau cu siguranta.
Oricum nu te va costa ca in Suceava.
Unde e dr ta?
La Cuya Voda sau la Elena Doamna?
SAnatate,
Otilia
Oti & gemenii bucovineni
http://www.ringo.com/photos/albums.html
diana69 spune:
E la Cuza-Voda.
Am o cumatra care a nascut si ea anul trecut acolo si a fost multumita.
Sper sa fie in regula.
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by adelat77
buna
sunt insarcinata in 20 sapt si merg la cuza voda la o dr rezident. vreau sa stiu daca a auzit cineva ceva de ea. se numeste iuliana paun.
mie mi s-a parut tare de treaba, dar as vrea sa aflu mai multe
Adela, doc. Paun era mana dreapta a doc. Dumitrascu in urma cu 2 ani, cand am nascut eu. Era mana a doua la cezariene, asa ca m-a operat si ea. Dupa cezariana a venit de mai multe ori sa vada cum ma simt, s-a interesat sus la prematuri ce imi fac copii, a ajutat-o pe doc. Dumitrascu cand mi-a schimbat pansamentul si mi-a scos firele. Ce vreau sa spun este ca si mie mi-a placut de ea, desi nu am intrat prea mult in contact si faptul ca a stat mult in preajma doctoritei Dumitrascu, cu siguranta a ajutat-o sa invete multe.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
diana69 spune:
Fetelor stiti poate daca se recolteaza celule stem la spitalul Cuza Voda? Si daca da poate ati auzit niste preturi.
Multumesc
nanaoti spune:
DIana ,
eu nu stiu dar poti intreba dr ta. Ea stie mai multe.
Sa auzim de bine, sa nu iti fie frica.
SUcces,
Otilia
Oti & gemenii bucovineni
http://www.ringo.com/photos/albums.html
Laura Ioana spune:
De Cuza Voda ma leaga cele mai negre amintiri din viata mea!
Acolo am stat internata anul trecut de pe 6 martie pana pe 4 aprilie. Eram insarcinata in 38 de saptamani si m-am internat fericita, cu o fetita sanatoasa si jucausa in burtica, pentru a nu ma apuca nasterea in Piatra. Anul trecut luna martie a fost foarte capricioasa si am preferat sa stau internata in spital. Din spital am plecat nenorocita, fara copilul meu. Eram pacienta lui Onofriescu, in spital m-a "supravegheat" rezidenta lui, Irina Iftimie. Asa "multa grija" au avut de mine ca fetita mea a murit in burta la exact 41 de saptamani, cu tripla circulara de cordon. Onofriescu a recunoscut ca e culpa medicala (tatalui meu i-a spus) si explicatia lui a fost ca: "s-a bazat prea mult pe tineretea si pe sanatatea mea!" Astia sunt doctori? Niste macelari, niste nenorociti fara suflet!
A fost singura sarcina a mea dusa pana la capat, cu tratament si concediu medical toata sarcina. Pana atunci avusesem o sarcina extrauterina (in urma careia am ramas fara trompa stanga) si doua sarcini oprite in evolutie. Stiau istoricul meu medical si totusi s-au bazat pe tineretea si pe sanatatea mea
Pe 30 martie se implineste 1 an de la tragedia mea!
Ce pot sa mai spun acum? Feriti-va de Onofriescu, nu e OM! E rece ca o stanca! Esti mare doctor cand duci la bun sfarsit o sarcina cu probleme, nu doar una care decurge natural si-n care femeia e sanatoasa! Am dreptate?
Multa succes va doresc si copii sanatosi!
Poze Laura