Doctori din Iasi

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Sunt disperata. Dr meu, Catalin Mihaila de la Cuza Voda, nu vine la nasterea naturala pt ca el "colaboreaza cu colegii, care isi trimit si ei pacientii atunci cand este el de garda".
Nu stiu ce sa fac, accept cezariana pe care mi-a propus-o, imi schimb acum doctorul (daca ma primeste cineva) sau merg la noroc,poate ma vor apuca durerile cand va fi el de garda.
Da-ti-mi va rog un sfat.

kiss

31+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

kriss daca poti sa nasti natural, eu as zice sa nu accepti cezariana doar ca sa te opereze doctorul tau. Riscurile anesteziei exista si pt tine si pt bebe. Durerile te tin cel putin 3-4 zile dupa operatie, pe cand la nasterea naturala te refaci mult mai repede. Si ar mai fi multe argumente. Daca stii ca esti sanatoasa si sarcina a decurs bine pana acum, mergi pe varianta cu nastere naturala. Legat de schimbat doctorul, nu stiu ce sa-ti spun. Ar fi o idee, doar sa nu dai peste un doctor la fel de "grijuliu" cu colegii . Din mesajele scrise la subiectul asta, poti trage concluzia ca la Cuza Voda cam toti doctorii sunt competenti.
Sarcina usoara si nastere fara probleme

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Multumesc Laura, dar e neplacut ca tocmai in momentul nasterii sa ai alaturi un dr necunoscut.

kiss

31+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Kiss
si eu te incurajez sa nasti natural. Vorbeste cu dr tau despre nasterea naturala si daca poate veni. De obicei dr pe care i-am vazut la Cuza Voda veneau si la nasterile naturale, la orice ora ar fi fost. EU am avut nr de telefon al dr meu, l-am sunat si a venit in cateva minute. EU am si nascut si am facut si cezariana, pentru aceeasi sarcina (am gemeni, unul s-a nascut si unuul cezariana de urgenta). Mi-a fost f frica de nastere, as fi vrut f mult cezariana. Dr a incercat sa ma convinga sa nasc chiar cu sarcina multipla, chiar la 32 de ani. SI se pare ca a avut mare dreptate. Eu am nascut ffff usor, nu m-a durut nimic la nasterea naturala. LA cezariana nu am simtit pentru ca am avut anestezie generala. Dar m-am refacut destul de greu dupa cezariana.
Iti recomand nasterea naturale, refacerea e mult mai rapida, pentru tine si pentru copil e mult mai buna.
Comunica cu dr tau, pune-i intrebari, solicita-l sa iti raspunda. SPune-i temerile tale, roaga-l sa vina la nastere.
SUcces,
Otilia

Mergi la inceput

A spus clar ca nu vine si nu ca ar avea ceva personal cu mine. Cunosc mai multe persoane care au "patit-o" . Asa ca ma rog sa fie de garda cand incep durerile. Ar mai fi si varianta inducerii in ziua lui de garda. Vom vedea.

kiss

31+

Mergi la inceput

Kiss
sa nu iti fie frica.
Sunt multi medici competenti la Cuza Voda. SI s-ar putea sa fie chiar mai bine decat cu medicul tau. EU am vazut si moase f dragute si f grijulii. SI cand am nascut eu voia sa ma ajute o moasa numai ca era si medicul. Imi ziceau amandoi cate o comanda, apoi s-au inteles din priviri sa spuna numai medicul. Probabil ca sa fiu concentrata numai intr-o directie. Ceea ce a fost f bine.
Dar si moasa era f draguta. Si amabila si ma incurajat.
Nu stiu la ce clinica e dr tau pentru ca acolo sunt mai multe clinici (II, IV, I) Si la fiecare alti dr si moase si dr neonatologi.
EU am fost la clinica IV si a fost bine.
Eu zic sa ii iei si nr de telefon al dr, de mobil.
Sau sa ii promiti o suma de bani. Poate ca asta asteapta.
Sau intreaba-l concret daca s-a intamplat sa vina la ansterile naturale si de ce?
Sa ai curaj, pana la urma si dr sunt oameni. Unii chiar f umani si iti pot intelege doleantele. EU te incurajez sa vorbesti cu el f sincer si sa ii pui multe intrebari. Atunci sa iti recomande pe cineva care vine.....

SUcces,
Otilia

Oti & gemenii bucovineni
http://www.ringo.com/photos/albums.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinach spune:

Buna fetelor.
O rugaminte la voi.Ce stiti de sotii Socolov? A fost cineva monitorizata de ei? A facut cineva inseminare artificiala la cabinet la ei? Eu am facut luna trecuta fara nici un rezulatat si acum ma gindesc sa fac laparoscopie pentru a-mi vedea trompele. A mai facut cineva cu dr. Socolov (sotul) operatia? Va rog mult sa-mi dati un raspuns daca stiti. As dori mult sa stiu ca mai exista cineva cu probleme de infertilitate si care si le-a rezolvat cu dr. Socolov.
da-ti-mi va rog un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelat77 spune:

buna
sunt insarcinata in 20 sapt si merg la cuza voda la o dr rezident. vreau sa stiu daca a auzit cineva ceva de ea. se numeste iuliana paun.
mie mi s-a parut tare de treaba, dar as vrea sa aflu mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Buna fetelor.
Sunt o viitoare mamica din Suceava si dupa 26 martie urmeaza sa nasc prin cezariana cu prof.dr.Lupascu.
A-ti putea sa-mi spuneti si mie niste preturi pentru operatie, pentru mana a 2a, pentru anestezist si pentru neonatolog?
Am auzit ca pentru operatie de cezariana se da maxim 200 de euro dar in rest nu mai stiu.
Cum se poarta asistentele cu pacientii, atat cele de la copii cat si cele de la ginecologie?
Cam cat trebuie sa le dau si la asistente?
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Buna Diana,
eu am nascut in 2005. SI atunci se dadeau cam 100 de euro la prima mana (dr tau), cam 1oo lei sau 150 Ron mana a doua (depinde de ce iti va spune dr tau, la mine se putea sa nu ii dau, nu ar fi sot nici o problema). LA anestezist 150 Ron, la mine a fost si o moasa 50 ron, o asistenta 50 ron. EU nu am stiut ca la nastere este acolo si neonatologul sau o asistenta. Sa ai grija si de ea. In fond de ea depinde ingrijirea copiilor.
AM vazut tot pe forum preturi enorme practicate si in IAsi, de ordinul sutelor de euro. Nu cred ca sunt chiar asa. de ex din salonul meu suma maxima a fost 100 euro. eu am dat mai mult pentru ca au fost complicatii (am avut gemeni). DAr dr meu nu mi-a luat decat dupa mult timp banii si atunci a fost f jenat. SUnt dr deosebiti, nu iti fa probleme. Pana la urma ei sunt platiti si au salarii.

SUcces,
Otilia

Mergi la inceput