Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 13
diadaniela spune:
sunt happy!!!!
am platit avansul pt vacanta in Bulgaria .
mergem la un hotel de 5* si sunt tare fericita.
am gasit o oferta mai buna la o alta agentie si ne-am razgandit.
nu mai mergem la Mimoza.
haideti in Bulgaria. cine mai merge?
Alinuto ,ce zici?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
light spune:
Alina acum ar trebui sa se vada, zic io...http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=mail&.src=ph
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
alexa si mami spune:
tot nu se vaaaaad :(
bravos dana banana! bulgaria va asteapta! moaaaama 5 stele ca generalii!!!:)))))
alexa face nani, si eu bintui pe aici. sunt supi ca nu stiu cum sa setez camera foto sa-mi afiseze data cind le descar in compi
alexa
light spune:
Gata, acu m-am prins de ce nu se vedeau. Uitasem sa setez ca se la fac publice, ca le-am salvat direct din mail si au ramas cu "private" in loc de "public"
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
alexa si mami spune:
vazut, placut:) sa-ti traiasca micul desenator! ce bine-i sta lui intre fete acolo!
alexa
mariussimiuc spune:
Am revenit!
Dupa indelungi lupte cu o diaree si varsaturi ale ficiorului.
Ma duc sa citesc din urma,ca ramasai in urma cu stirile.
Va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
diadaniela spune:
in acest moment aterizeaza avionul lui Cami .
m-am uitat pe sit la otopeni.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana