Mamici casnice (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Camiiiii drum bun

Noapte buna fetele ca sunt franta...ma duc sa citesc povestea pt bebe si la nani.
Pupic si vb maine de dimineata.

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
Multumesc pt incurajari!Eu chiar imi fac sperante ca ne vedem la lansarea cartii !
Pupilici.
Ange, multumesc, dar nu e ziua mea !Drum bun !

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,ce fain de tine,daca stai la casa...am vazut si eu pozele tale(uita-i sa zic)si e foarte frumos acolo la voi!!!!...eu nu am unde sa merg decat la piscina sa fac gratarul,si e mare si habar nu am cum sa-l fac,si sotul nu e acasa...ei,dara data viitoare voi cumpara vreo 20 de bucati si le fac la piscina(sotul adica),sper sa nu ma injure vecinii...pe gratarul ala imediat se coc...apoi pun la congelator,heheheh,ca la romanica...tare nasol fara casa ...dar sunt optimista ca in viitor,cine stie!!!!!

A,am uitat sa va zic ca le-am facut ,am si papat,sunt bune ...dar nu ca pe gratar

la toate!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor rusine mare de tot iar hop pe paginuta a doua
Haha...creai c-am plecat neica? Voprba lu nea iancu. Nooooo ca plec deseara. Am intrat sa va zic ceva.
Vvvvvvvvvvvvvvvvvmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm avionul aterizeaza..... nu? cam acum tb sa aterizeze Cami la Romanica? Ca trecura douaspe ore hehe nu's cum trebe sa fie sa vezi ia tarisoara prafuita si cu autostrazi pline ochi dar creca te simti ca acasa.... eu asa sim cand am intorc de undeva in Bucurestiul meu cu romi si manele... ce sa-i faci daca aici am facut si io ochisori.... oare colegului lu' Cami o sa-i placa ceva din tarisoara noastra?
Mirela mmmm vinete cu maioneza, bun-bun!
Damelutzo si ce zic vecinii cand simt mirosul? mmmmmm
Georgi pai astia nmesc interviu examenul oral? Bafta!
Anculina daaaa la mine deja fierbe pe aragaz potiunea fermecata pt publicat carticica pt copii Mai iau de la socrella neste ierburi si cand ma-ntorc ne pregatim de lansare , da' vreau autograf special pt efortul dpus!
Hai ca nu v-am dat de baut nik azi. Iaca cinste pe picior de plecare... sa fit sanatoase si sa aveti grija de voi

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata!
moama ce m-a emotionat cami cu mesajele ei !
andreea, multam de cinste, cu ce ocazie?:)))
mirela, asa e, le venim noi de hac la inamici
merg sa citesc povestioara anculinei

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata buna

repede ca pustiu nu ma mai lasa sa fac nimic cred ca e rasfatat sau il deranjeaza ceva cred ca iasa dintii
eu nu am prea avut net si nici timp sa mai intru

vad ca au plecat fetele in concediu

flavia,cami,andreea concediu placut si distactie cat cuprinde

pe toate

revin ca nu mai pot sta

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Andora ,la 2 aterizeaza Cami in Romanika.
la 2 noaptea ,ora noastra, a decolat din Montreal si la 2 ziua ,ora noastra aterizeaza pe Otopeni .
nu are cursa directa. face escala pe undeva.

Edit: mai ametita mica ,colegu' lui Cami e roman . stie cum arata tarisoara noastra.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neata si de la mine ca a fost pana de curent pana acum...

Da mai Andora uita-te si tu... cand au inceput sa ma bombardeze cu intrebari...mi-a picat fata.Da stii ce era misto?Ca ei cautau prin legi sa ma intrebe.Nici macar ei nu le stiau.
In fine, asta e.Cred ca tot scoala ma asteapta.

Anculina am citit povestioara si am salvat-o.Sper ca nu te superi.E ff frumoasa si ai avut o idee super sa spui cate o poveste pentru fiecare litera cu cuvinte ce incep cu litera respectiva.Iar asocierea cu cucubeul pentru a tine minte cum se scrie litera C e o idee si mai buna.Deja sunt curioasa.Daca publici cartea te pun sa-mi promiti ca mi-o trimiti si mie prin posta ca pana ajunge la mine...Contra cost bineinteles. si tin pumnii.Ar fi idioti astia sa nu o publice.

Noi azi o sa mergem pe la tara.Deja e super cald afara.In sfarsit... ca ma saturasem de ploi in fiecare zi...
Acum bag smotru ca e dezastru..

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

anculina,
mey andreea, ai fost totala cu faza daca-i place romanica noastra sotului cameliei:)))))))

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Am primit pozele de la altelierul de desen:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=mail&.src=ph

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi

Mergi la inceput