Mamici casnice (57)
Raspunsuri - Pagina 14
diadaniela spune:
gata ,bey , n-au mancat-o balenele.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Am vazut si io pozele cu micul desenator.E stangaci? Si parca am vazut si ceva gropite-n obrajori?
Cred ca e super happy Cami.Auzi...12 ore de zbor..BINE-AI VENIT ACASA CAMI.
Mihaela la mamica si la baietel.Bine ca va e mai bine.
Dana si la tine si la Alina.
Io plec la tara pe la 17 .Sper sa se mai domoleasca putin caldura.N-am vrut noi vara?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
mihaaa, ce a patit robertelu'?:(
A facut o indigestie,sau ce Dumnezeu o fi fost,dar care s-a manifestat urat de tot.Nu stiu de la ce,cred ca de la o piersica.In prima zi,a vomat incontinuu,chiar si ceaiul pe care l-a baut si de mancat n-a mancat nimic.Plus ca a dormit mult de tot.Si a avut multe scaune,apoase si fffff urat mirositoare.
Noroc ca nu e rau de boala si isi revine repede.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
alexa si mami spune:
miha, imi pare rau. si alexa a fost kkcioasa citeva zile, dar a dat DD si si-a revenit repede. ce naiaba virusii sunt astia?! f multi copii fac asemenea episoade:(
alexa
mariussimiuc spune:
Cuscra-i,stiam io ca tu ai sa-mi duci dorul. Dar am avut motive bine intemeiate. De nu le-as fi avut,mama lor de motive.
Anculina,nu au nik pozele tale mey...Doar ca bucataria ta m-a innebunit!E super!
Cat despre pasajul din carticica......Asteptam cartea in librarii!
Georgi,io presimt ca luni o sa dai de baut!
Banana,sa-i spui lu'Cami ca o astept la Iasi. Sa-i dau un pup si o prajiturica. Hai nu te supara,ca-ti dau si tie unul!
Mai voiam sa zic ceva,dar am uitat.Revin,daca imi aduc aminte.
georgi75 spune:
Io care m-am luptat cu constipatie...Dar i-am venit de hac cu lactoza.Bagati la cap ca io nu stiam.E f buna.Bineinteles daca nu e bebele alergic
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
malla spune:
Salutare, mie acum mi-a venit netul dar nu stiu cat tine, ca e tare ciudat!
Se ia tot timpul!
Pa, va pup!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
mariussimiuc spune:
Adriana,fa scandal la furnizorul de net.
light spune:
Lumeeeeeeeeeee, lumeeeeeeeeee, daca e chef chef sa fie!!!!!!!!!!:MI s-a nascut ieri finutzul Rares!!!!!AStazi am aflat, deci la o zi dupa ziua mea de nastere, o sarbatorim pe a finului!!!!!Da mai Georgi, Liviu e stangaci, are gropitze si gene luuungi, luuungi.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
maria2mami spune:
Helooo fetele....Lucia sa-ti traiasca finutul sa fie sanatos!
Cami bine ati venit...si asteptam vesti cat mai curand!
Pup iu!
"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria