Mamici de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 27
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Mexxa, iti urez si eu La Multi Ani de ziua ta; sa iti dea Domnul un bebe sanatos si mancacios! Condoleante pentru bunica ta.
Noi suntem bine; am fost joi la medic: bebe are 700 de grame si este in continuare un grasunel. Peste 3 saptamani intram in trimestrul 3, asa incat avem si noi un set de analize de facut. Apropo de concediu la mare(cand voi fi in saptamana 29): mie mi-a spus ca nu este nici o problema; mai ramane sa ii cer detalii cu privire la masurile de precautie suplimentare, cand merg la urmatorul control, chiar inainte de concediu.
In rest am avut un weekend foarte agitat: cumnata mea s-a procopsit cu o minune de entorsa, asa incat am fost toata familia pusa pe jar, ca doar trebuia cineva sa aiba grija de nepotica mea de 1 an. Pana la urma s-a terminat cu bine.
Salutari noilor burtici ce ni s-au alaturat.
Va doresc la toate o saptamana usoara,
Adriana 24+
Pozici
Varsta bebe
matahut spune:
Monique, eu am avut candida si acum si la sarcina trecuta. Acum tocmai m-am tratat cu lomexin (ca si data trecuta) si sunt ok! Exista ovule si crema. Mie mi-a dat un ovul intravaginal seara (si apoi interdictie de spalaturi sau relatii sexuale o saptamana) iar in aceasta saptamana a trebuit sa ma dau de 2 ori pe zi si cu unguentul (tot Lomexin) la suprafata.
Stiu ca mai sunt tot felul de alte ovule si unguente, dar mie mi-a mers bine cu asta.
Succes!
marina
27+
si Ana (3 ani)
mephala30 spune:
Neatza!
Monique, in caz de candida, medicul mi-a recomandat ovulele Pimafucin.
Cel mai bine e sa-ti consulti medicul.
Mexxa, condoleante!
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
itzy-bitzy spune:
Neatza burtici!!!
Mexxa pe de-o parte iti spun La multi ani si pe de alta parte sincere condoleante pt bunica ta. Stiu ce inseamna pierderea bunicilor dragi.![]()
Pufymic sper ca esti bine cu J.Lo si vezi ca la pagina 16 mai este o gravidutza Nicole2005 care vrea sa ni se alature. Este inca moderata si nu ai vazut-o probabil. Eu ii urez bun venit si o sarcina usoara si un bb sanatos.
Palina bun venit ....si eu stiu ca sunt normale acele dureri deoarece creste bb, se intind ligamentele, creste uterul. Cat despre utrogestan ...eu am luat intravaginal pana la echo morfo de 23 de saptamani....am auzit cazuri care au luat toata sarcina, rau nu are ce sa faca pt ca este progesteron. Singura chestie e ca se spune ca dupa primul trimestru nu isi mai face efectul. Cica este luat degeaba. Dar atunci de ce il mai recomanda dr?
Eu si bebelina suntem bine, nu am mai scris pt ca de joi am fost ff ocupata, in WE la fel ...am tot fost plecati.
Noi azi si maine sarbatorim 2 ani de casatorie
(azi de civila si maine de cea religioasa) si ma tot gandesc ce cadou sa ii iau sotului meu. Vreau ceva haios, legat de bb. O sa ma duc azi o fuga prin oras de la serviciu si va spun ce am gasit...![]()
Va pup si va dorsc numai bine si aveti grija de voi
Itzy-Bitzy
26+ cu
Ana-Maria
POZE
katia spune:
Alina, bine ai venit printre noi si felicitari pentru burtica (daca vrei spune-ne DPN-ul, si alte amanunte sa te trecem in listuta...adica sa te treaca Pufy...eu sunt doar cu invitatia
). Vezi ca primele mesaje (vreo 10) pe care le scrii sunt moderate si apar mai tarziu...asa ca s-ar putea sa nu le vada fetele decat daca se mai intorc sa reciteasca ceva. Despre durerile de burtica le am si eu...asa cum ti-au zis mai multe fete. Pe mine ma doare si ziua daca stau intr-o pozitie mai mult timp....se pare ca nu e nimic grav. Eu iau nospa cand mi se intampla sa ma doara.
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
ramomar spune:
Buna dimi burtici!
Eu sunt iar pe baricade, adica la serviciu si ce simt lipsa odihnei de dimineata si a casutei mele. Abia astept sa intru in prenatal, nu ma mai pot concentra la nimic legat de serviciu si chiar nici nu imi pasa...
mexxa Sincere Condoleante!
E tare greu sa perzi pe cineva drag, sper sa treci cu bine peste toate greutatile vietii si iti spun si eu cu intarziere un : sincer La Multi Ani!
credo ce dulce esti cum o dansezi tu pe bebita
. Sa-ti traiasca si sa fie o mare dansatoare!
tasia cornusrile cu miere cred ca le gasesti in notepad pe emailul comun. Le poti gasi si in capitolele noastre, dar nu mai stiu exact in care, cred ca, Carmen ne-a dat reteta. Eu le-am scris atunci in carnetelul meu cu praji si acum sunt la birou si nu pot sa ti le dau, dar daca nu o sa le gasesti, o sa-ti scriu reteta de acasa 
pufymic am vazut ca ii explici la mini me cum e cu varicele...si eu am firicele mici, dar si vene mai groase care ies in fiecare zi cate un pic. E grea operatria clasica? Care o fi mai buna: cea cu laser sau cea clasica? ma gandesc ca poate va trebui sa recurg si eu la asa ceva dupa nastere, daca imi vor ramane urate.
eli26
ma bucur tare mult ca te simti mai bine si ca ti-au iesit bine clatitele...
nicole2005 bine ai venit printre noi! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Fetelor eu acuma dimineata l-am simtit pe bebe foarte sus, cam la 5 cm deaspura buricului. Se poate sa fie deja asa de sus? desi l-am simtit si mai jos de buric...cine stie in ce pozitie mai sta ![]()
va pupic si va doresc o zi minunata!
24+ 
POZE
mai avem un pic...
ramomar spune:
itzy-bitzy
LA MULTI, MULTI, MULTI ....ANI IMPREUNA, PLINI DE BUCURII, SANATATE, IMPLINIRI SI MULTA DRAGOSTE! ALATURI DE BEBITA VOASTRA SI DE BEBICII CARE VOR URMA!!!!!!! 

24+ 
POZE
mai avem un pic...
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by ramomar
itzy-bitzyLA MULTI, MULTI, MULTI ....ANI IMPREUNA, PLINI DE BUCURII, SANATATE, IMPLINIRI SI MULTA DRAGOSTE! ALATURI DE BEBITA VOASTRA SI DE BEBICII CARE VOR URMA!!!!!!!
24+
POZE
mai avem un pic...
Ramomar esti o scumpa
mersi la fel va doresc si voua
Itzy-Bitzy
26+ cu
Ana-MariaPOZE
katia spune:
Itzy-Bitzy, felicitari!!!!!!!!! Sa fiti fericiti
, sa va iubiti
si sa va bucurati de bb mic
![]()
![]()
![]()
Nicole, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca bb mic si sa fie sanatos!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
mephala30 spune:
Itzy-Bitzy, 'La multi ani fericiti impreuna!'
Ramomar, eu il simt pe bebe numai jos, nu l-am simtit niciodata trecand de linia buricului.
Alina, bun venit alaturi de noi!
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin