Mamici de sept-oct 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 26
mexxa spune:
Buna seara fetelor...
va multumesc pentru urarile voastre frumoase, da vau la toate cate un
dulce de tot.
Chiar daca astazi este ziua mea...a fost o zi destul de trista deoarece dimineatza a murit bunica mea...

Maine seara merg la spital pentru adevarata ecografie morfologica fetala si sunt increzatoare ca totul este bine.
Incerc sa nu fiu trista insa gandul ca cineva drag, mai ales ca ea ma crescut pana la 7 ani a parasit aceasta lume ma deprima....maine merg la capela, iar marti va fi inmormantarea....
Va pup pe toate si voi intra maine seara sa va zic cum a fost la eco si sa pun cateva poze cu mine si bebe.
Inca o data multumesc la toate burticile pt urarile voastre frumoase si sincere.
23+
Sebastian
poze
Vine barza
bibi spune:
quote:Sincere condoleante andreea. Si pe mine m-au crescut bunicii materni. Azi stateam in pat si la un moment dat observa ca pe TVR 1 canta Gica Petrescu melodia aia cu tramvaiul si brusc am lasat celelalte activitati (vezi intrenet) si am ascultat-o cu o deosebita placere si emotie pentru ca era melodia preferata a bunicului (decedat in 1990).Cand am citit de bunica ta mi s-a facut in gol in stomac pentru ca imediat m-am gandit la bunica mea si stiu ca nu as suporta sa o pierd, cel putin nu acum, poate peste 10-20 de ani...
Posted - 18/06/2006 : 20:30:08
--------------------------------------------------------------------------------
Chiar daca astazi este ziua mea...a fost o zi destul de trista deoarece dimineatza a murit bunica mea...
Maine seara merg la spital pentru adevarata ecografie morfologica fetala si sunt increzatoare ca totul este bine.
Incerc sa nu fiu trista insa gandul ca cineva drag, mai ales ca ea ma crescut pana la 7 ani a parasit aceasta lume ma deprima....maine merg la capela, iar marti va fi inmormantarea....
Andreea23+ Sebastian
Sa-i fie tarana usoara!

Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
palina012003 spune:
salut, sunt alina si am burtica de 26 de saptamani. am si eu niste nelamuriri. medicul meu e plecat din tara pentru vreo 3 saptamani in concediu si la medicul de familie nu prea am incredere sa apelez.
in primul rand vreau sa va intreb daca s-a mai confruntat cineva cu dureri de burtica, in partea de jos, aproximativ in directia ovarelor. am aceste dureri numai noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta sau cand ma dau jos din pat pana fac cativa pasi.
medicul meu mi-a dat incepand cu saptamana a 10a sa iau oral utrogestan desi pe prospect se recomanda doar in primul trimestru de sarcina si numai vaginal.si la fiecare vizita tot imi da retratament fara sa-mi mai faca vreo analiza.voi ce stiti, ar putea avea efecte negative pt bebe sau pt mine?
si inca o intrebare? v-au reaparut starile de voma? pe mine ma cam chinuie de vreo saptamana si intr-o dimineata chiar am vomat suc gastric.
mersi tare mult si va doresc sarcina usoara si copilasi sanatosi si dragalasi
tasia spune:
mexxa nu mai pot acuma sa-ti spun La multi ani, cu siguranta nu iti mai arde de astea.... Totusi iti doresc multa multa sanatate si putere. Iar de la ecografie sa vii numai cu vesti bune. Imi pare foarte rau ca se tin relele lant la tine... mai ales in perioada asta in care tre sa fii cat mai linistita. Ai grija de tine 
Monique_new nu stiu cat de afectati sunt bebeii din burtica de caldurile astea, da eu nu mai pottt. Stam cu aerul condititonat deschis si tot simt ca mie cald, parca anul asta ca niciodata.
palina012003 bine ai venit printre noi. Sa stii ca si pe mine ma mai doare burta si jos si pe langa buric noaptea cand dorm, sau cand ma scol si ma duc la baie. Doctora mi-a zis ca e ceva normal, creste bebe. Daca durerile sunt insuportabile poti sa iei No-spa.
si multa multa sanatate 6ie si bebeului tau
25 + 
pozele noastre
bebe
microbu spune:
Mexxa, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de burtica in continuare pana se naste bebe frumos si sanatos. Imi pare rau sa aud ca esti trista, mai ales de ziua ta. Sincere condoleante.
Sandra
24+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
varsta bebe
mini_me spune:
Buna fetelor,
Mexxa sincere condoleante.
Sntem alaturi de tine si iti urez bafta la ecografie.
Pufy cred ca o sa iau carutul mai mic, pentru ca celalalt cu 3 roti desi e aratos o sa fie foarte greu de manevrat si presimt ca pica magareata pe mine daca il iau. Sotul meu o s-o tina pe bebelina in brate si o sa ma puna sa conduc eu bolidul prin supermarket si sigur fac victime printre omanezi.
Sybille am vazut carutul care ai de gand sa il iei si pare foarte practic. La mine se gasesc caruturi bune numai la Mothercare. Am vazut ceva la Baby Shop dar par cam subrede. M-am invartit pe langa ele, le-am zgaltait putin si sunt numai de defilare, nu de pus copil in ele.
O sa mai pun poze cand mai gasesc ceva si mai cer parerea voastra
pana ma hotarasc.
palina012003 bine ai venit. Si eu am avut dureri ca tine prin luna a treia, iar acum au inceput din nou, tot noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta. Durerile sunt mai intense cand e vezica plina, asa ca noaptea ma duc mai des la baie.
Monique_new nu cred ca bebeii vostri sunt afectati de caldura. Bebelina mea e la 45-50 de grade aici si nu ne-a afectat cu nimic: beau multa apa, mananc fructe si legume, incerc sa nu ma dezhidratez si nu stau afara la pranz, decat daca e necesar. La mine e totul in regula pana acum.
Va doresc o saptamana placuta tuturor
poze
amarantina spune:
Ce veste proasta, Mexxa. Tocmai de ziua ta... Sincere condolenate. Si eu mi-am pierdut bunica anul asta. Ea stia ca sunt insarcinata si era sigura ca o sa am o fetita. La cateva zile dupa ce a murit am fost la doctor si mi-a zis ca e baiat(eram sapt.17), dar la ecografia morfologica pe care am facut-o la 24 sapt.s-a vazut clar ca de fapt e fetita. Pana la urma bunica mea a avut dreptate. Dumnezeu sa le odihneasca.
eli26 spune:
Buna dimineata burtici
am fost la doc si totul e ok, se pare ca mi-a fost rau din cauza ca am fost la plaja si am stat cam mult in soare,nici nu mi-am pus si eu macar o palariuta pe cap
in rest bebe e ok ,mi-a facut un control mai amanuntit, cantareste acum 1220 de grame,si mia dat niste pastilute ca ma durut si putin burta in partea de jos,si bine inteles ca a trebuit sa comenteze iar doc meu ca de ce ma ingras???(cred ca e obsedat putin cu ingrasatul
) dar cred ca are putina dreptate
multumesc! am facut CLATITELE
tare tare mi-au placut,foarte gustoase
FETELOR incercati reteta lui RAMOMAR de clatite,
foarte delicioase sint!MICROBU bine ai revenit
Palina bine ai venit printre noi! si pe mine ma mai doare burtica (mai ales noaptea ) a-ti spun si eu tot ca celelalte fete,daca te doare tare poti sa iei No-spa, eu a-ti doresc sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos! va pup pe toate,am fugit sa dau papa lui Shion!Tina25+ POZE
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by palina012003
salut, sunt alina si am burtica de 26 de saptamani. am si eu niste nelamuriri. medicul meu e plecat din tara pentru vreo 3 saptamani in concediu si la medicul de familie nu prea am incredere sa apelez.
in primul rand vreau sa va intreb daca s-a mai confruntat cineva cu dureri de burtica, in partea de jos, aproximativ in directia ovarelor. am aceste dureri numai noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta sau cand ma dau jos din pat pana fac cativa pasi.
medicul meu mi-a dat incepand cu saptamana a 10a sa iau oral utrogestan desi pe prospect se recomanda doar in primul trimestru de sarcina si numai vaginal.si la fiecare vizita tot imi da retratament fara sa-mi mai faca vreo analiza.voi ce stiti, ar putea avea efecte negative pt bebe sau pt mine?
si inca o intrebare? v-au reaparut starile de voma? pe mine ma cam chinuie de vreo saptamana si intr-o dimineata chiar am vomat suc gastric.
mersi tare mult si va doresc sarcina usoara si copilasi sanatosi si dragalasi
Despre durerea din timpul noptii am si eu depinde cum dorm. Ar trebui sa-ti gazesti o pozitie cit mai comoda. Eu una nu mai pot dormi decit pe spate cu multe perne in jurul meu ca intr-o cazemata
sa-mi pot ridica picioarele.Nospa poti sa iei si sa nu faci miscari bruste cind te dai jos din pat pot fi si ligamente, eu deja ma rostogolesc cind ma ridic sa nu fortez muschii.Iar utrogestan stiu ca se administreaza oral doar daca ai singerari jos sau ceva de genul asta.Pupici si cred ca ar trebui sa-ti cauti un dr care sa-ti dea de facut si ceva analize sincer.
Fetelor chiar nu mai stie nimeni nici un tratament pt candida in timpul sarcinii?O sa incerc sa sun dr azi.
Pupici si o saptamina cit mai placuta si necaniculara.
ca deja nu mai stiu ce sa pun pe mineMonica
29 sapt
eli26 spune:
MONIQE eu am avut candida intimpul sarcinii,am fost la doc si mi-a dat un unguent car mi-a trcut inmediat mancarimea si l-am folosit cam vreo 3 zile.. eu te sfatui sa nu mai stai asa sa te chinui,dute cat mai repede la doc. ca sigur o sa ati dea un unguent probabil ,s-au altceva...doar atit pot sa ati spun eu,nu mai sta asa... te pupic si sper sa-ti treaca mai repede....
Tina25+ POZE