Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Carmen multumesc de raspuns, e tare ciudat cum il simt pe bebe. Si eu tot jos l-am simtit pana saptamana trecuta, dar apoi l-am simtit prin jurul buricului, iara acuma dimineata l-am simtit si mai sus. E un bebe plimbaret, probabil. Sper ca e ok.

26

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

'neata burticoase !!!

Va scriu fuga-fuga ca tr sa plec putintel.

Mexxa LA MULTI ANI! (cu intarziere) multa sanatate si bebe sanatos...dar si condoleante pt. bunica ta. Offff Doamne...n-ai mai lasat-o 3 luni sa faca si ea o pozica cu bebelul...

Bunicul meu are 94 de ani...saracul...nu m-am rugat in nici un an atat de mult ca anul asta sa-l tina Doamne-Doamne in viata ca sa-si vada si el stranepoata..desi toata viata si-a dorit un baietel, el avand 2 fete si sora mamei..tot fata la randul ei. Spera de la mine un baietel El este vioi, n-are treaba, nu-l dor decat oasele, ca are reumatism (din razboi)...dar la varsta asta..se poate intampla oricand.

Itzy-Bitzy LA MULTI ANI SI CASA DE PIATRA SI MUUUUUUUUUULTA IUBIRE SA VA CALAUZEASCA VIATA IN CONTINUARE.

Bun venit lui Nicole2005 printre noi.Sarcina usoara si un bebe sanatos.

Vad ca s-a continuat gatitul...Auziti...toate retetele astea care s-au vehiculat pe aici sunt in mailul comun ? Ca eu nu am salvat nimic, m-am bazat pe asta....dar uite ca de lene ce mi-a fost nici macar nu m-am uitat acolo sa vad daca sunt sau nu ..si va intreb pe voi .

Noi suntem bine. Azi noapte am dormit cam aiurea...de la caldura si de la ganduri.
Ieri au venit in vizita niste prieteni care au un bebe de 4 luni pe care noi nu am apucat sa-l vedem pana acum. Si atat de mult s-a jucat sotul meu cu el..si asa fericit parea ...si emotionat in acelasi timp....ca seara cand stateam in pat..asteptand sa adorm....iar am inceput sa ma gandesc ca paranoica la tot ce e mai rau, la frica de nastere...ca daca mi se intampla mie ceva si nu mai apuc sa vad nimic.

Ma enerveaza si rubedeniile mele...cu "nu lua nimic inainte sa se nasca bebe" ca ma intorc din deciziile mele.Degeaba le explic ca nu e nici o logica in ceea ce gandesc ele...fara efect. Si uite asa imi frichinesc creierii de una singura.

J.Lo e mai ok ca saptamana trecuta, da ?

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Katia, Mephala, Inni multumesc mult..
Mai Katia tu tot cu peripetii esti? Ti-ai revenit rapid macar? sa il intrebi pe dr neaparat.

Ramomar si eu tot jos o simt pe bebelina. Adica pe linia bikinilor asa. Asta inseamna ca e inca cu piciorusele in jos. La tine probabil ca a inceput sa urce ca deja este timpul...stai sa vezi cand iti va da sutulete sus in capul pieptului cand va fi cu capul in jos si piciorusele in sus...atunci sa te tii...

Itzy-Bitzy
26+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MexxaLA MULTI ANI! pentru ziua de ieri, sarcina si nastere usoara iti doresc, si bebe sanatos! Imi pare tare rau pentru bunica ta... e foarte trist, dar asa a vrut Dumnezeu...

Eloise 22+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata, burtici! (la mine e dim ca abia m-am trezit )

Itzy-bitzy, LA MULTI ANI , sa fiti fericiti toata viata cum sunteti acum si sa va bucurati de toti bebicii pe care o sa-i aveti!

Si noi sarbatorim 2zile, acum pe 25-26 si facem primul nostru an ....

Palina si Nicole, bine ati venit!

Eli, .

Sandra 24+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
varsta bebe

Mergi la inceput

Ramomar, eu simt cele mai multe lovituri in partea de jos, dar si niste valuri (nu stiu cum altfel sa-ti explic) in jurul buricului care se prelungesc cu alte lovituri usoare, delicate deasupra buricului.
La ultima eco, bebelina era cu capul deasupra buricului cam 3-4cm in dreapta (deci misca manutele mai delicat) si cu piciorusele jos (adevaratele suturi de mica fotbalista ce are mama ).

Sandra 24+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Itzy-Bitzy MULTI ANI FERICITI IMPREUNA va doresc si eu la aniversarea voastra! Sa va bucurati de bebe, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata senina!
Nicole 2005si Palina bine ati venit, sarcina si nastere usoare!
Palina si eu simt adesea(mai ales noaptea) dureri ascutite de-o parte sau de alta a uterului, sunt "vinovate" cu siguranta ligamentele care se intind sau sunt afectate de o schimbare brusca de pozitie(pe mine ma dor mai ales cand ma intorc pe spate dupa ce am stat pe o parte). Aceste dureri nu necesita No-Spa si sunt normale.
Si eu am avut un weekend agitat, a venit in vizita sorella mea de la Bucuresti, si a facut o gripa cu manifestari asmatiforme, dispnee, ce mai, o bucurie, ieri noapte a ajuns la urgente (unde eu din pacate n-am insotit-o de teama microbilor din spital si a "privelistilor" ingrozitoare). Din fericire nu era nimic grav si acum e bine!
Sambata am iesit si eu la plimbare si iata 4 poze noi
Anangel_Lexi tu chiar te-ai suparat pe noi? Sper ca sunteti foarte foarte bine si tu si bebe!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna!

Eloise 22+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mai, mai, ce de evenimente!

Sandra, 'La multi ani fericiti impreuna!'
1 anisor....

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Sa aveti o zi frumoasa. Eu stau acasa si clocesc, bebe e miscacios si o pune pe mamica sa manance des.
Inni eu am lasat superstitiile deoparte si am inceput sa cumpar lucrusoare pentru bebe.
Numai de patut sufar, pentru ca nu ne hotaram deloc de care sa luam.

Ignatica

29+

Mergi la inceput

Carmen, sarumana! . Eu i-am luat cadou de prima aniversare parfumul "inceputurilor" noastre....il miros (il adulmec, corect spus ) si ma indragostesc din nou, din ce in ce mai mult !!!! Si el planuieste cu parintii si nasii, dar io am aflat de la nasa, care nu stia ca e surpriza....Ce sa mai, suntem si noi mici, la inceput, tare indragostiti si tare, tare fericiti in asteptarea lui bebe. Avem doar 1an de casatorie dar suntem impreuna din '98.

Sandra 24+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput