Mamici de sept-oct 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eli, bebeul tau are 1220g la doar 25+ ? Vad ca DPN este 21sep, ai uitat sa modifici in semnatura, sper....ca tare simt ca e prea slabuta bebelina mea atunci daca la 21+ avea 520g...
Am intrat si eu in clubul"paranoia" ?!?

Sandra 24+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna gravidute,
Mexxa sincere condoleante pt bunica ta draga. La Multi Ani si sanatate multa.
Itzi-Bitzy sa aveti o zi de sarbatorire perfecta si i-ti doresc sa gasesti un cadou frumos sotului
Monique, nu stiu ce sa-ti zic de tratament pt candida, dar vad ca ti-au mai dat fetele ceva solutii.
Noi nu prea avem noutati...dureri descrise ca si de voi deci se pare ca e normal sa le avem...am avut un weekend tare frumos, sambata prin Poiana Brasov iar duminica la Plaiul Foii, unde am papat ca purceii si am admirat peisajele superbe...sa stiti ca sunt vile cu cazare super frumoase pe acolo...nu stiu daca a-ti fost dar merita sa mergeti...frumos rau de tot...am pus cateva poze noi dar am sa fac cu peisajele(era un pic innourat ieri) si am sa le pun sa vedeti.
Va pup

Silvia27+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Microbu, Eloise, Susa pe fiecare.

Microbu pai mai aveti si voi un pic ...las ca eu te felicit atuncipe 25-26. Si noi anul trecut am sarbatorit de un an cu parintii acasa si a doua zi am fost singurei la un restaurant. Anul asta cred ca mergem numai la un restaurant sa fim doar noi asa...Asta e avantajul sarbatoririi a doua zile. hi hi hi

Itzy-Bitzy
26+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sandra ..felicitari si multi, multi ani impreuna. Sa petreceti frumos.

Ignatica si eu las superstitiile, si cumpar tot ce am nevoie, dar parca nu o mai fac cu acelasi elan si chef cand aud pareri din-astea.

Palina sarcina usoara si un bebelush sanatos si bine ai venit la mamici de sept-oct 2006.

Cred ca imi ies 2 herpesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuri

Inni 29+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SALUTARE BURTICOASE!

MEXXA, la multi ani fericiti, iubiti si sanatosi, si condoleante pentru bunica, e trist cand se intampla, si dureros.

NICOL2005 si PALINA, bine ati venit! Si eu simt dureri in parti, sunt normale, in ultimul timp chiar mai tot timpul, dar asta e. Creste bebe.

ITZY-BITZY, sa fiti fericiti ca si pana acum, iar anu' asta va aduce si bebele care sa confirme dragostea voastra.

eu sunt racita cobza, dar rau nu asa, si rusesc urat si ma doare in gat si transpir inr-una, ce mai!, viata urata. Va pup.

27+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by gripo

SALUTARE BURTICOASE!

MEXXA, la multi ani fericiti, iubiti si sanatosi, si condoleante pentru bunica, e trist cand se intampla, si dureros.

NICOL2005 si PALINA, bine ati venit! Si eu simt dureri in parti, sunt normale, in ultimul timp chiar mai tot timpul, dar asta e. Creste bebe.

ITZY-BITZY, sa fiti fericiti ca si pana acum, iar anu' asta va aduce si bebele care sa confirme dragostea voastra.

eu sunt racita cobza, dar rau nu asa, si rusesc urat si ma doare in gat si transpir inr-una, ce mai!, viata urata. Va pup.

27+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Gripo offf exact acum cand ai intrat si tu in vacanta cu copii ...te-a palit. Las' ca trece daca bei ceai, ia oscilococcinum, papa lamaie cu miere.

te pup, sanatate si mersi pt urari

Itzy-Bitzy
26+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gripo, imi pare rau pentru tine! Sanatate multa!

Inni, naspa...si inca doua herpesuri... da' poate e alarma falsa.

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Itzy-bitzy si Inni , multumesc mult .

Sandra 24+ poze

varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Sandra LA MULTI ANI PLINI CU BUCURII, SANATATE SI IUBIRE! va doresc si eu de pe acuma, poate pana in 25-26 uit, vorba aia, memorie de graviduta
Ignatica si eu am inceput sa iau lucruri pentru bebita. Nu ma pot abtine cand le vad ce frumoase sunt.
Susa frumoase poze...tocmai am admirat peisajele si persoanele frumoase din ele.
Gripo multa sanatate! si ai grija cu raceala asta. Si eu sunt tare ragusita, iar saptamana trecuta am avut gatul rosu. E nasol de tot...

26

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gripo uffff, sanatate multa si ai grija de tine! Lichide din plin, vita C!
Inni si eu tot asa fac "herpeshii" astia, cate 2, sa nu se plictisesca unu singur...Unul la nas si altul la buza...si de cand cu sarcina si imunitatea slabita, m-au lovit si pe mine. Da-le repede in cap cu Zovirax. Da' stii tu!

Eloise 22+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput