Mamici de iulie - august 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Cristina_ana nu am cuvinte ca sa ma pot exprima si cat as incerca nimic nu poate alina durerea ta.M-ai impresionat foarte mult curajul tau,ambitia si puterea de-a incepe din nou o odisee asta spun totul.......noi nu putem sa intelegem de ce se intampla asa.Iti multumin foarte mult pentru ca ai venit si ne-ai impartasit durerea ta si te rugam sa nu ne uiti sa mai intrii si sa ne dai sfaturisi refacere cat mai rapida pt a-ti indeplini visul.

Dragelor v-am citit nu tot timpul dar nu am putut sa mai scriu ma lupt cu o raceala groaznica am fost si la urgenta si tot nimic n-am rezolvat.MI-au dat ceva pastile dar cred ca sunt foarte slabe de nu-si fac efectul.Inca imi simt amigdalitele umflate si nu stiu ce sa fac as vrea sa va intreb pe cele care v-ati mai confruntat cu astfel de probleme.Credeti ca as putea lua antibiotic AMPICILINA SAU TETRACICLINA?este tot ce am in casa adus din Ro.Va rog sa da-ti un raspuns si pentru o biata bolnava fizic si psihic ca nu mai pot.In speranta ca nu ma ve-ti ignora va pup de 1000 de ori si va trimit salutari de pe mealgurile

Esther30w1dJonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor,
eu m-am intors din concediu unde a fost super....vremea a fost asa si-asa, in rest...absolut nici o problema...

am sarit de la cap. 62 la care eram cand am plecat la cap. 65 pe care l-am citit de vreo 2 ore

Felicitari Mikiion pentru bbe, sa fie sanatos si mancacios
Cristina_Ana, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat si ma rog la Dumnezeu sa-ti daruiasca un pui sanatos cat mai curand posibil...il meriti din plin

Acum ma duc si eu la culcare si ne mai auzim maine

Eliza 30-si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Pup fetele

Esther, sa nu iei tetraciclina, nu e voie in sarcina. Despre ampicilina, uite ce am gasit: www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=2144&fl=1" target="_blank">http://www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=2144&fl=1
In mod normal, ar trebui sa iei antibiotice numai la recomandarea medicului (si in sarcina mai mult nu), pentru ca 1) si bebe poate sa fie alergic la ele si sa nu faca, doamne fere, soc anafilactic in burtica 2) bebe poate dobandi rezistenta la ele si cand e mai mare si se imbolnaveste, nu mai au efect si trebuie sa-i dai din ce in ce mai multe sau mai puternice.

Cristina_Ana, de cateva zile ma gandesc ce ti-as putea spune. Iti doresc sa te bucuri din nou cat mai curand de experienta sarcinii si a nasterii si sa ai un bebe sanatos

Pe la noi, toate bune. Bebitza avea 1,520 la 30 sapt. Acum nu mai are loc si se impinge in coaste la mine. Mergem la inot si ne plimbam cat putem, ca nu prea pot sta pe loc.
O buba am si eu: imi amortesc mainile, mai ales cand dorm, dar si ziua. Si picioarele, dar mai putin. Acum parca am o bucata de lemn in loc de dreapta, noroc ca mai nimeresc literele pe tastatura Am inteles ca e de la apa retinuta, dar nu m-am umflat prea tare...mai pateste cineva asa?

Pentru constipatie, io pap cirese, da' asa, in prostie. Cel putin vreun kil pe zi. Functioneaza, dar nu iau suplimente de fier separat, numai ce e in Pregvit. Daca nu merge si nu merge, am vazut ca pe siteu lui, dr. T recomanda clisma. Cam scarboasa, dar sa fim sincere, cu cate nu ne-am obisnuit in cursul sarcinii!

Amabella, te rog io frumos, daca ai timp, imi udpdatezi si mie info: (26 dec 1979) DPN 13 iulie, Dr. Cristian Baiulescu, Sp. Orasenesc Rupea. Sarumana!!

Peste o saptamana plecam la Rupea si ne instalam acolo pentru o luuunga vacanta in asteptarea bebitzei. Mi-a placut orasul, e aproape de Sighisoara, numai bun de plimbari. Abia astept sa mergem :) Sper sa fie totul ok si sa putem naste in apa, dar daca nu, am incredere ca dr o sa-mi recomande ce e mai bine pentru bebe. Si daca ea e bine, ma bag io dup-aia in apa si ma fac ca nasc si gata si nebuneala mea

Intreba cineva de masajul perineului: facuram si noi niste din asta, dar e taaare complicat, ca io fiind basically o sfera de un metru jumate, respectiv nu-mi ajunge mana peste burta la locul acela , asa ca imi trebe ajutor. Nu ca s-ar plange cineva, dar nu apucam sa facem masaj prea des. Intelesesem ca trebuie zilnic de pe la 35 de saptamani ca sa nu mai fie nevoie de epiziotomie, teoretic.

Scriu cu font dintr-asta micu, sa nu dati cu rosii: cu secsu cum vine treaba? In jumate din cartile pe care le-am citit, zice ca prostaglandinele din sperma pot produce nasterea, in ailalta jumate, ca numai daca exista ceva probleme preexistente. Voi ce stiti? Ca mi-e cam jena sa merg la cumparat prezervative, sa nu-mi zica cineva: "E prea tarziu, proasto, uite-te la tine haha"

Galushca 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Cristina_ana esti o eroina pentru mine...Ai mare grija de tine.Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea cat mai curand un puiut!

37+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza
Cristina-Ana ,esti extraordinar de puternica.Sanatate multa!
Azinoapte am reusit si eu sa dorm,nu m-au mai chinuit arsurile si de dimineatza m-am trezit super bine,fara greturi,dureri de cap sau arsuri
A.cicel cum mai esti? Parca si tu erai pe clocitoare.Da-ne un semn sa stim ca esti bine
Eliza bine ai revenit.
Pika mai ai si tu putin.Bebelina ta nu da semne ca vrea sa iasa inca?
Motzata nu stiu daca antibioticele sunt OK,eu una nu m-as risca;eu am fost racita de muuuuuulte ori sarcina asta,ceaiuri fierbintzi cu lamaie,miere si odihna din plin.Suc de grepfruit facut in casa cu multa pulpa. Asta e retzeta mea,sper sa te ajute.
Oana_buru bine ai venit printre noi,sfarsit de sarcina usor si bb sanatos,papacios si cacacios
Avmaria bun venit si tie,numai bine iti doresc tie si lui bb.Imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o asemenea tragedie . Si eu am fost suspecta de preeclampsie cu David,din fericire la mine a fost descoperita la timp,albumina in urina si edeme la picioare,tensiune putin mare.Mie mi-au spus doctorii ca e din cauza dietei(mancam extrem de multe dulciuri,cate un tort/zi) Dupa ce am tinut putin dieta la dulciuri nu am mai avut probleme.
Cristina-Ioana si eu colega de suferintza la ,si la mine a inceput de la Fe,uite ca de 1 saptamana am intrerupt insa nu mi-am revenit. Cand voi gasi vreo solutie o sa te anunt,desi tu mai ai doar cateva zile de indurat
Mada interesante articolele,multumim
Azinoapte am visat ca eliminam dopul gelations si eram panicata rau ca urma sa nasc si mama inca nu a venit incoace.Sper sa nu fie vreun semn,chiar sunt intr-o mare belea daca intru in travaliu inainte sa vina mama

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe

www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Galushcaca mi-ai trimis la fix prospectul de ampicilina,tot intrebam in stanga si in dreapta de un prospect dar nimeni nu avea.Eu sunt cu inima larga daca cineva are nevoie de medicamente eu le dau.Eu am fost aici la urgenta si mi-a dat cateva pastile antibiotic $50 si am zis ca decat sa le iau mai bine i-au ampicilina.Citisem pe forum ca cineva ia ospen si stiu ca medicamentul a sta e mult mai puternic decat ampicilina dar totusi o sa iau 1 buc la 6 ore de 500mg.Deja nu mai pot respira cum trebuie de la amigdalite.Iti doresc sa ai o sarcina usoara incontinuare.

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Galushca
Abia acum am vazut ce ai scris mic.
Noi de saptamana trecuta de cand am inceput sa am contractzii(nu din cauza sexului) am hotarat de comun acord sa luam o pauza insa sarcina trecuta am avut o viatza sexuala normala(aproape zilnic) pana la sfarsit,fara nici o problema,fara prezervativ.Am nascut prin cezariana programata(nu am intrat in travaliu) la 38+ saptamani.

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe

www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Da Stefania,mai am putin dar nici un semn pana acum.Sunt atenta la toaleta de fiecare data,nu prea mai dorm bine,bebelina e din ce in ce mai mare si ma doare prin toate partile de cate ori se misca.Incerc sa ma bucur cat mai am timp de miscarile ei,ieri am reusit sa filmez cu telefonul cand se mi misca burta,valuri,valuri
Asa mi-a fost de teama ca nasc si nu am totul pregatit ca acum nu mai am ce face.Totul e gata,doar sa vina fata...parca vad ca nasc la 40 de sapt.Am contractii si ziua si noaptea,neregulate,unele dor,altele nu...Maine merg la doctor,sa vedem ce mai zice.

37+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by Galushca

Scriu cu font dintr-asta micu, sa nu dati cu rosii: cu secsu cum vine treaba? In jumate din cartile pe care le-am citit, zice ca prostaglandinele din sperma pot produce nasterea, in ailalta jumate, ca numai daca exista ceva probleme preexistente. Voi ce stiti? Ca mi-e cam jena sa merg la cumparat prezervative, sa nu-mi zica cineva: "E prea tarziu, proasto, uite-te la tine haha"

Galushca 35+

Galusca ce comica!
Pai asa stiu si eu ca sperma produce contractii. mie mi le-a produs pana mi-a zis doctora. Si de atunci a fost mai bine.
Oricum noi de 2 sapt nu mai stim ce e secsul . Mai stau vreo doua si apoi o iau incet din nou. Ca tare imi e greu cu burtica. Poate declansez vreo nastere.
Mada interesant articolul. Ma duc sa imi iau ceai de frunze de zmeura

Ioana 33+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Galushca, se pare ca avem acelasi dpn:13.07.2006.

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 36 fix

Mergi la inceput