Mamici de iulie - august 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Cristina_Ana, curajoasa nostra draga, iti doresc refacere rapida fizica si psihica. Ai sa vezi ce repede o sa vina bebita mic la tine!

32+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

neatza fetelor

Cristinik ma bucur ca ai revenit si spui ca te simti bine. Eu sper din tot sufletul sa fii tare si sa treci peste tot ce sa intamplat. Eu te sfatuiesc sa o iei usor-usor pentru ca oricat am incerca peste tragedii de felul asta nu putem trece fara sa fim marcati. Eu sunt convinsa ca in jurul tau, acasa ca si aici pe forum toata lumea te sustine si e alaturi de tine. Nimeni nu se asteapta sa fii tare imediat, uneori e bine sa suferi un pic, sa plangi, sa te descarci pentru ca sa poti merge mai departe. Te pupic si sunt alaturi de tine oricand ai nevoie (si eu si toate fetele de aici).

Amabella o treci si pe bebica mea la masuratori te rog: 1860 gr la 32w4d. Am fost ieri la Tutu si a zis ca suntem amandoua f. bine si ca fiimea e intoarsa bine-mersi asa ca va iesi cel mai probabil "in the most natural way possible" Daca ea asa vrea eu nu pot sa o contrazic

Atzi vb atat de ca mi-atzi facut pofta si am dat si eu o tura pe la baie. I guess I'm lucky, ha ?

Eliza cred ca fu tare frumos la mare. Te bronzasi un pic? Azi mergi la Tutu nu ?

Ziceatzi ceva de secs every day ? Blasfemie, nu mai pronuntzatzi cuvinte d-aastea sfinte pe aici pe unde abstinentza e la putere. Fie-va mila de niste biete nefericite pls.

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Cristina-Ioana zilele trecute intrebai de scoica.Nu este absolut nici o problema daca bb nu sta cu spatele perfect drept tot timpul. Imagineaza-ti ca il tii pe bb in brate.Poti sa il tii cu spatele drept sau il tii putin incovoiat? Aici multe firme de scaune de masina fac reclama spunand ca produsul lor e cel mai aproape de imbratisarea mamei. Ca sa exemplific mai bine,uite aici o poza cu David in scaunul lui,avea 2 luni jumate http://pg.photos.yahoo.com/ph/stefaniabalan/detail?.dir=7403&.dnm=17ad.jpg&.src=ph
Trebuie sa mai spun ca David nu are probleme cu coloana?
S-a dezvoltat normal,a stat in funduletz pe la 6 luni si a inceput sa mearga de la 11.
Curaj,oricum produsele pentru bebelusi sunt testate,daca zice ca e ok de la nastere inseamna ca asa e.

Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe

www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Amabella si pe Bebelutzu meu mititel te rugam sa-l treci: 32s si 3 z- 1830 g. Pupici!

32+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna dimineata fetelor?

Cum stati cu somnul. La mine e din ce in ce mai rau! Noaptea ma trezesc da 5 ori. Culmea e ca si bb-ul e mai activ noaptea. Sper sa nu aibe acelasi comportament cand iese afara.

Galushca, si eu mai am probleme cu picioarele, in sensul ca retin apa si uneori amortesc. Dr. mi-a dat calciu cu d2. In ceea ce priveste si la noi e de vreo 6 sapt subiect tabu. Ultima oara la control, sotul meu ii spunea dr. ca noi respectam tot ce ne recomanda el, inclusiv faptul ca nu mai facem . Dr. ne-a spus ca ar putea declasa contractiile si datorita faptului ca am colul iritat din cauza sarcinii.

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristinik iti doresc refacere cat mai rapida si sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti sa iti indeplinesti visul.

Amabella nu am nascut inca, dar avand in vedere santierul nu prea mai am mult timp la dicpozitie de a mai intra pe net. In plus mai am cateva lucruri de rezolvat inainte de nastere, care imi mananca o groaza de timp. Daca totusi nasc intre timp va tin la curent.

Ce subiecte incinse pe aici. Pai cine mai stie ce e ala sex. Eu de la 16 saptamani nu mai prestez. Mama lui de col.

Cristina_Ioana multam de grija.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Avmaria ma bucur ca iti place numele. Si imi cer scuze ca iti urez bun venit asa tarziu. Sa ai o nastere usoara si baby grasunel si mancacios!
Stefania ma bucur ca te simti mai bine ca stiu ca e groaznic cu arsurile.
Motzata cum au zis si fetele mult ceai, multa miere cu lamaie si in cel mai rau caz paracetamol, dar nu antibiotice.
Iulenca mama draga te rog schimba fontul ca ma faci sa trebuiasca sa-mi scot ochelarii. Si asa nu prea vad bine...
Amabella multumesc ca ai adaugat numele la listutza!
Ioana81 poti sa iti iei numai sa discuti si cu medicul sau moasa inainte sa incepi sa bei ceai din asta. Si eu am sa iau dar numai dupa ce discut cu moasa.
Fetelor eu daca mai gasesc articole interesante mai scriu. Astea doua numere de la reviste care le-am cump pt luan iulie chiar au avut inf mai noi.
Despre noi ce sa va zic? Baby meu de alaltaieri noapte cand v-am zis ca nu am dormit deloc bine a tot fost agitat si ieri cam toata ziua. NU stiu de la ce. Si nici azi noapte nu m-am odihnit tare bine ca tot amortesc pe stg si mai trebuie sa ma si intorc pe partea dr si atunci ma cam trezesc. Si somnul meu de de fapt mai multe frasuieli cam din ora in ora. Si culmea ca dim cand reusesc si eu sa adorm mai adanc ma trezesc dintr-o data pe la 7 jumate sau 8 si nema somn dupa aia. Si stau si ma plimb prin casa gandidu-ma ce mai pot face. Burtica e si ea din ce in ce mai marisoara si mai grelutza.
Azi si maine sta Flo mai mult la munca ca sa poata sta sambata acasa sa mergem iar la agentii si duminica sa mergem sa cumparam ce trebuie pt bagajul meu de spital si cate ceva din lucrurile de baby care mai avem nevoie.
Vai asa de greu trece timpul ziua cand esti singur. la tv de obicei nu e mai nimica. De net mai intru si vb cu voi ca in rest nici la calc nu e mare scofala. Si de citit deja m-am plictisit carti ma refer. Reviste mai frunzaresc dar si de ele ma plictisesc rapid. Offf...

------------------------
31+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Oana Buru bine ai venit printre noi. Spune-ne datele tale (data nasterii, DPN-ul, si masuratori ecografice - daca ai facut- ca sa te poata trece Amabella pe listutza noastra).

37+, http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

AMABELLA:Sarumana pt.modoficari.Cum merge santierul??
Map:Tu esti racita?Am luat si eu si oscilococcinum si stodal...sunt f.bune...tin pumnii la fata sa treaca repede raceala si cat mai usor.
Avmaria:Imi pare tare rau pt.tot ce ti s-a intamplat!Faptul e consumat, a trecut iar acum esti o viitoare mamica fericita si optimista!O singura precizare(sper din suflet sa nu te superi!):daca te duceai la medic cand aveai acele dureri de cap groaznice si edemele alea..poate...Bine ca a trecut!!Sa fiti sanatosi si sa mearga toate ceas asa cum ne dorim toate.
Sabana:nu mai stiu tu ai terminat cu santierul?(Sper sa nu incurc borcanele!!).
VA pupici!
Sa aveti o zi buna!
A...era sa uit...SEX....HA...VA ARDE DE SEX?!!!vORBA SABANEI..,Pai mai stie cineva ce e ala ca de la 4,5-5 luni nici vorba!!!Deci...lasati-o mai moale cu subiectul...

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetele,

am venit sa va urez o zi buna. Azi este liber aici, ceva Dragaica, nu stiu ce echivalent are sarbatoarea asta la ortodoxi si asa camerge si noi in vizite. O sa facem si ceva plimbarici si nu o sa fiu acasa decat mai dupa-amaiaza. Vreau sa stau undeva pe iarba la umbra,la soare nici gand ca este prea cald.

norocuta eu nu am probleme cu colul. Problema mea a fost si ramane pulsul care creste numai inaite de pranz, de cand este cald afara parca tine ceva mai mult asa marit dar stau cimintica. De plimbat ma plimb dar nu exagerat, asa 30de min zilnic pentru ca este posibil daca exgerez sa am ceva contractii de la miom. Oricum am inceput sa am ceva contractii dar nu dor, decat le simt asa un pic si cand iau magneziu trece.

crissa71 nu-s racita, slava Domnului, a fost sotul racit dar i-a cam trecut. Am fost racita destul sarcina asta, sper sa nu se mai repete ... oricum merci de urari

Pup fetele si o zi cat mai buna! Apar mai pe seara si sper sa va gasesc pe toate bine!

Monica si 30+

Mergi la inceput