Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, am remarcat noul glow.

alinam, diplodocus acolo are aparatoarea patutului o despartitura. iar eu, cand vroiam sa ma uit daca doarme sau nu radu, ma uitam pe acolo, ca sa nu-l trezesc daca doarme iepureste. doar ca el s-a prins de faza si de multe ori, dupa ce se trezeste, vine in patru labe la despartitura aia. sa vezi ce-mi sta inima-n loc cand stiu ca s-a cam facut ora de trezire si vin tiptil, ma uit prin crapatura si... dau fix ochi in ochi cu radu. si el rade de sa se prapadeasca. iar in filmuletz, nu stiu... asa a adormit. poate vroia sa coboare pe acolo la mine, sa faca niste attachment parrenting .
iar tati nu are voce deloc, dar copilul nu stie asta . sau stie si de asta se amuza. oricum, era micutz pe atunci, avea doar 6 luni... copilul, nu tata.

ioana, eu sunt pro piticodrom.

innaa, griji imi fac mai mult asa, de ochii lumii... eu sunt totusi destul de profunda si de introvertita cat sa-mi dau seama ca sunt taaare superficiala .
si eu ii dau lui radu cate ceva de rontait. nu se ineaca, cel putin nu rau. dar plescaie la cate o faramita de te ia somnul langa el. si nu stiu de ce, parca are deodata o privire mai inteligenta cat plimba firimitura aia prin guritza... e f constiincios.
la multi ani! eu stiu ce puteti face deosebit de aniversare: nunta.

carmi, eu zic ca e f bine ca bea apa.

mai aveam ce povesti, dar mi s-a facut foame. va mai citesc si maine, ca si-asa de-abia tin pasul...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, m-ati innebunit cu povestile despre olitze...Acuma serios, spuneti-mi si mie...Le folositi deja?...ca eu uneori cind citesc ce scrieti ma intreb daca n-am intrat iar din greseala( ca 1 data am patit ) la Bebelusii de sept-oct 2004
Luca al meu sta el bine in fund, dar nu se ridica in picioare...Pot sa-l pun pe olita???
Si daca da...de care sa-i cumpar?( da, am intzeles, fara muzica mai bine...)

CARMI-Astept si eu sa ajunga Luca la faza in care cere apa, ca momentan nu vrea sa bea deloc...
Sper ca ti-a placut Neutrogena...Mie imi place f mult, e super concentrata...
SIMO74-Luca al meu are 11 kg... E sef la Clubul bebe-ilor cu greutate!
Costumasul de tigru e primit din Irlanda...
ALINAM-despre ce fel de biscuiti speciali pt bb povestesti? Fara gluten(sau deja nu mai are mare importanta asta...?)

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

diplodocus eu l-am pus pe olita pe Vladut la 8 luni jumate'. Nu il pun cu program (el face la ore direrite, nu pot zice ca are program la facut kk ) si nici nu-l oblig sa stea. Pur si simplu il pun cand incepe sa se screama . Nu i-am format reflex si nici nu am de gand, ci doar sa fie obisnuit cu ea. Cu timpul va pricepe si candva va cere singur .

Noapte buna!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Va tot vad vorbind de olita, noi ne temem de ea ca ni se lipeste fundelul acolo si se inroseste.Bietul cred ca nu o sa stea niciodata, oricat l-as ademeni cu tot felul de jucarele, cantece, desene animate.El ma ia de haine si se ridica.Azi am prestat un kk mic, ca l-am vazut scremand si l-am si asezat, nu va spun cat s-a crizat si ce urat a facut, eu cred ca trecem direct la baie, ca oamenii mari.
bebeii care fac cumparaturi singuri.Si Iaris a smuls sticla de lapte pusa la expozitie de o tanti in piata, s-a intins, a prins-o, eu nu am vazut si i-au picat femeii cutiile de carton din care-si facuse o masa.El trage la laptic si cand i-l dau eu nu vrea, pai nu ar merita o bataita?
Va pupesc si merg la culcare ca-mi ajunge pe ziua de azi, a fost foarte obositoare ca are asta micu o energie, zici ca-i facut cu Gigi Rapidu.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Si uite-asa, alina, va faceti si rulota.

Eu nu ma pot hotari ce fel de olita sa-i iau Mirunei, asa ca mai trebuie sa astepte. Am fost simbata sa-i fac gauri in urechi, si nu se mai faceau pentru bebei in locul respectiv (Titan); acum umblu cu cerceii in poseta; stie cineva in Bucuresti un loc unde se fac gauri la bebei? Nu ma trimiteti la spital, vreau la un bijutier cu atestat si pistol si cercei sterili pentru bebelusi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Iti zic acum ca sa nu uit: pe mine (de fapt pe copila) m-a "agatzat" in Mega Image o pereke trecuta de 50 de ani si finalul a fost ca ne asteapta la ei la bijuterie sa-i faca gauri copilei. Ca la sfarsit "nenea" sa-mi spuna ca este tatal Danei Marijuana (la asta nu te asteptai, sa te trimit la tatzi de VIPI) si ca are bijuterie pe Selari 12. (in spate la sherrifsul de vizavi de cocor). N-am ajuns dar ma bate un gand.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maddy77

Buna fetelor,

Vreau sa-i iau fetei patut pliant(tarc),am fost in cora si carrefoure si nu am gasit mai nimic..m-am uitat pe net si sunt cateva dar mi-e cam frica sa nu arate bine in realitate.Are cineva patut de la Abc Design,cum este?sau sa-mi recomandati o alta marca mai bunicica.

maddy & Bianca (13.10.05)

Poze

Noi am luat de la Chicco, acum cca 1 luna il aveau la ofeerta cu 2,3 mil

Mergi la inceput

Si ca sa nu mai raspund cu citate scriu 2 randuri.
V-am cautatara pe chat da' nu erati . Dormitzi, car'va'zica!
Carmi, la crema de maini eu ti-o recomand pe cea de la Vichi - pe vremea cand spalam 8-9 bibe/zi a fost singura care mi-a pus mainile pe picioare
La discutziile despre olita ma complexati - nu avem in dotare si deocamdata nici nu am in plan sa achizitionez. sau poate asa, ca sa o vada si sa o considere jucarie.
...a, am mai citit topicul despre atasament si mi se par un pic cam exagerate parerile pro. Adica parca tipele alea detzin cheia universului si nimeni nu mai stie ce stiu ele. Eu sunt balanta ca zodie si extremele, oricare ar fi ele, nu-mi suna bine. Si cred ca poti fi devotat si fara a lega copilul de tine non stop, iar daca trebuia sa stea legat cu siguranta natura ne-ar fi construit in acest fel. Ma rog, fiecare cu piticii lui...
Gata, pt ca sunt ultima bufnitza pe-aici va doresc PA! si noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetele,
va rog ajutati-ma cu o idee: am pus undeva bine ochelarii de soare ai lui Petrut si nu-i gasesc. Voi pe unde ati gasit lucrurile puse bine, ca sa nu se piarda? Sunt 100% convinsa ca sunt in casa.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Haha, Diana! Mi-a placut. I-as fi pus undeva la intrarea in casa, in dulap/cuier/sertar, ce-ai tu pe acolo.

Kristinutza, mi-a placut la nebunie de Raducu dormind!

Despre attachment parrenting, pot sa spun ca l-am practicat la modul moderat fara sa vreau neaparat, Dinu a fost superplangacios/ marait, pot sa spun ca si acum in 1/4 din timp ceva nu-i convine, sunt zile cand nu-i convine nimic toata ziua. O sa vedem ce iese. dar vreau sa va spun ca, uitandu-ma la copiii prietenilor, majoritatea sunt un pic mai mari decat al meu, am constatat ca de departe cei mai "sanatosi" copii dpdv emotional, cei mai echilibrati, sunt cei ai caror parinti au avut vieti complete, care si-au vazut si de servicii si de excursii, care nu s-au neglijat,si care nu s-au incrancenat citind 100 de carti, asa am observat. Eu am citit deja vreo 3 carti din astea...Pana la urma aprecierea modului bun sau rau in care au fost crescuti trebuie sa aiba loc cand au ei vreo 20 de ani, atunci se va vedea poate ce si cum. Pana atunci habar nu avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata!

haideti pe prima pagina!

diana, poate in sertarele lui bb...sau poate ai un sertar cu de toate in living....

noi iar ne-am trezit de la 5.30, cu tot cu ceaiul de tei...eu perseverez, poate dureaza mai mult pana da rezultate...acum ii e somnic, se freaca la ochi,casca, dar nu il culc, il tin pana ii e somn rau...adica in jur de 10 jumate!
voi pe la ce ora mai culcati copii seara 8,9,10 ?

de unde spunea ma-ma si ta-ta, acum Milan spune mama la toata lumea, ne-am distrat aseara cu sotul ca il vedea din sufragerie si se ducea strigand ma-ma pana la el in birou!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput