Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Ce faza faina Ioana!!!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am uitat sa-l laud pe Vladut al meu care cere afara... Ma duce la usa si zice : "aaaa" (e mai greu de explicat in scris, e un fel de a pronunta afara fara consoane, dar le zice cu intonatie). E bestial... Si la fel zice si cand ajunge la usa de la balcon si cand il treb daca iese din cada. Cand venim de afara zice "acaca" adica "acasa".

Si la piata a vrut sa suteasca un mar, dar l-am vazut in timp util (nu de alta dar se benocla vanzatoarea la el).

Innaa La multi ani fericiti alaturi de sot si de Noelia!!!

Si ca tot imi adusei aminte... Dani_flor pe unde mai e?!?! Stie cineva ceva de ea?

Acum o tulesc acaca .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Simo, ce mai, aia e olitza, ceva mai grotesc nu poate exista. Ahahahah....mai bine olita cu miros in dotare, decat cu sunete scoase de mutanti. Mai las bateriile pana vine consoarta de la job, sa-l oripilez si pe el un pic.
Ioana, gospodina Miruna, se orienteaza!
Ahahahah, Simo, mi-a placut faza cu pepenele.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Irina, felicitari pentru progresele lui Vladut! Ce draguti trebuie sa fie bebeii incercand sa sterpeleasca fructe de pe tarabe.
Dani_flor e bine, va saluta, e foarte ocupata cu fata mare/fata mica si nu reuseste sa mai intre. Mai vorbim la telefon cateodata, cand e intre doua drumuri...scoala, activitati extrascolare, etc.
Intrebare intrebatoare: foloseste cineva crema Neutrogena pt. picioare? Mi-a spus o cosmeticiana din Bucuresti ca e f. buna pt. talpi, calcaie, si l-am sunat acum pe sotz sa-mi ia. Cica si aia de maini e f. misto. Stiti ceva de asta?

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, eu folosesc Neutrogena de miini; e buna, tre sa pui doar un bob; eu o iau cu mine tot timpul, tubul e mic si incape usor in rucsacel (eu nu port poseta).
Dani flor intra la subiectul cu slabitul, e bine, se lupta cu kg.
Simo, tare faza cu bio-hazard-ul, daca ii fac tricou Mirunei, fac si pentru voi unul.

Miruna cind ii ie sete sau foame ne ia de mina si ne duce in bucatarie. Vedem noi peste un an jumate, cind n-o sa le mai taca gura, ce o sa ne mai plingem.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ce copii strangatori avem, nu murim de foame, cu ei.

Si Anca strangea chipsuri prin Metro.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Simo74, si pe mine ma amuza filmuletzul de fiecare data cand l-am vazut.

irina, m-ai speriat cu pepenele galben . eu nu ii dau mai nimic treptat, zici ca vreau sa fac selectie naturala cu fi-miu. pur si simplu sunt atat de entuziasmata ca-i dau ceva nou si atat de curioasa sa vad daca ii place, incat...
poate ma cearta un pic dr. anya si-mi explica ce se poate intampla.

carmi, atunci ii multumesc si codrutzei. radu bea apa, dar nu stiu exact cat. pana-n 100 ml cred.
nu stiu cum se acumuleaza puncte pe card, dar felicitari pt olita pe care nu vrem s-o auzim cantand.
pai si de ce ai nevoie sa te provoace lumea la discutii? io ma bag singura in seama! culmea e ca sunt intotdeauna de acord cu mine.

codrutza, daca te ajuta la ceva, iti spun ca radu mananca la 7.30-8.00 (200-250 ml lapte cu cereale), la 13.00-13.30 (cam 250 mg piure legume cu carnitza pui, iaurt), la 17.30-18.00 (250 mg piure fructe cu branzica/iaurt/biscuiti/orez), la 19.00-19.30 (lapte cu cereale). asa ca mie nu mi se pare mare pauza de masa. mai des oricum nu vrea sa auda de mancare.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Ioana, mersi de raspuns, tocmai mi-a adus sotzuŽ Neutrogena pt. copite. Sa vedem cum o fi.
Va pup, ma duc cu bb afara, ca e soare si nu e de ratat.

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Vreau sa-i iau fetei patut pliant(tarc),am fost in cora si carrefoure si nu am gasit mai nimic..m-am uitat pe net si sunt cateva dar mi-e cam frica sa nu arate bine in realitate.Are cineva patut de la Abc Design,cum este?sau sa-mi recomandati o alta marca mai bunicica.

Mergi la inceput

Maddy, eu am de la ŽNeo NatoŽ, luat din Bucuresti si sunt multumita de el, e solid si frumos colorat. E d-ala cu plasa pe margini, nu cu zabrele. A fost vreo 3.100.000, luat de la un magazin pe undeva langa Carrefour....oops, ca nu stiu (mi l-au luat niste prieteni, inainte de a ajunge la Bucuresti si apoi l-am adus aici, asa de mult mi-a placut)...cel mai apropiat Carrefour de Titan.

carmi

Mergi la inceput