Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna ideea cu dulapul pe roti si asa ion al meu zicea ca nu incape tot ce vreau eu sa car in potbagaj de dacie ......rezolvam cu niste roti si un dulap

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si uite-asa, alina, va faceti si rulota.

Eu nu ma pot hotari ce fel de olita sa-i iau Mirunei, asa ca mai trebuie sa astepte. Am fost simbata sa-i fac gauri in urechi, si nu se mai faceau pentru bebei in locul respectiv (Titan); acum umblu cu cerceii in poseta; stie cineva in Bucuresti un loc unde se fac gauri la bebei? Nu ma trimiteti la spital, vreau la un bijutier cu atestat si pistol si cercei sterili pentru bebelusi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

A, uitasem : Anca mananca efectiv (parca sunt de la Observator) miezul ciresei din jurul samburelui, tinand cireasa de codita.
Era tare haioasa aseara, manca cirese din amandoua mainile.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, incearca ptr gaurit urechiuse si policlinicile particulare: Medicover, Puls.

Eu i-am gaurit urechile Ancai in maternitate.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Cristina trebuie sa o filmezi sau macar sa-i faci o poza ca asa ceva nu este de ratat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, m-ati inebunit cu olita cantatoare. A primit si fii-mea una de Mos Craciun, he, he, demult...dar eu am lasat-o acolo in cutia ei, nu am fost curioasa cum canta. O sa verific, poate canta tot urat

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ca vorbiti de olite cantatoare... Eu am una simpla ca sa stie ca e vb de treburi serioase care se rezolva repede . Da acum eu as vrea o olita parfumata ca strica infantul aerul in casa (ca el nu face la baie ci in dormitor ).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

INNAA, La multi ani fericiti alaturi de sot si de Noa!!! Ma bucur ca-ti place numele meu, chiar asa ma cheama in buletin, Alma. Pt viza de Canada ai niste pasi de parcurs. Mai intai iti faci o evaluare online sa vezi daca poti trimite actele sau nu. Linkul este acesta Apoi daca ai punctaj downloadezi un formular de selectie DCS, pe care il completezi si impreuna cu toate documentele voastre traduse legalizat - lista o gasesti www.quebec.ro/files/emigrare/emigrare1.php" target="_blank">aici si o suma de bani le trimiti la o adresa care iti apare tot pe al doilea link. De altfel acolo iti explica pas cu pas tot ce e de facut. Apoi daca sunteti selectati va cheama la un interviu la Ambasada in limba franceza. Apoi alti bani, analize medicale, alti bani, viza si ...
Cam atat pe scurt. Sper ca te-am lamurit. Tot procesul dureaza cam 1 an.

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, mie Calapod de la Medicover mi-a zis de bijutieri, ca eu m-am dus la ea sa-i faca gauri. Si eu puteam sa-i fac in maternitate, dar nu am vrut. Si acum mi-e frica ca o sa-si rupa urechile tragind de cercei, dar macar e mai maricica.

Ca mi-ai adus aminte de cirese: am facut duminica dimineata piata doar eu si Miruna; copilul era fericit, toata lumea ii zimbea, vorbea cu ea, bla-bla; cind ma uit dupa 5 minute la ea, ii iesea o codita de cireasa prin coltul gurii. Ma uit mai bine: inca vreo 2 cirese dosite in palma. Fata stringatoare, "facea" piatza in paralel cu mine.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana bine ca n-a shutit vreun pepene!

Irina ei uite asta chiar este o idee cu olitza parfumata Si la noi se lasa seara cand schimbam scutecul. Jimi chiar vrea sa-i faca un tricou cu semnul acela de Biohazard.

Mergi la inceput