Bebelusi de sept-oct 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Diplodocus biscuitii sunt nestle in cutii de 24 buc, arata ca niste piscoturi de sampanie da mai mici, sunt recomandati de la 8 luni daca copilul sta in fund, are dinti (al meu nu are) si cred ca au gluten dar orikum de la 8 luni nu mai conteaza, orikum fiimiu e incantat de ei, ii papa cu spor.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

mimsi, multumesc mult pentru pontul cu bijutierul, te anunt cind ma duc.
Kristina, poate cine nu e de acord cu tine, nu comenteaza nimic ca sa nu te supere.
Ioana lui Luca, eu nu ma simt complexata cu olita, in toate cartile scrie ca bebeii nu au controlul sincterului anal inainte de 1 an, iar cel al vezicii urinare si mai tirziu. Asa ca la ce sa ma grabesc. Plus ca nu m-am hotarit la model, sa fie in armonie cu camera copilului.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, scuze, acum vad acelasi glow al tau. ieri vazusem alt glow. nu inteleg fenomenul.

eu nu ii cumpar olitza. il mai tin mult si bine in pampersi.

aaa, si am vazut o chestie tare inteligenta care mi-a placut: un colac care se poate prinde de wc, dar este facut pt copil, are si vreo 2 trepte copilul ca sa se poata urca pe closet, are si spatar, manere. pe mine m-a incantat ideea. cand o sa incep eu sa-i fac educatie sa faca pp-kk in locuri special amenajate, o sa fie maricel (2 ani) asa ca ma gandesc ca ar putea folosi direct wc. ma rog, stiti deja ca sunt cam denaturata... insa am wc de serviciu si ma gandeam ca ala ar putea deveni wc-ul lui (si asa baia mica are faianta si gresie mai colorata, vioaie - albastru cu galben - poate o sa-i placa ideea sa aiba baia lui). bine, de la teorie la practica...
bine, oricum va trebui probabil o olitza pt cand nu e acasa... eh, vedem. eu oricum, v-am spus, n-o sa ma chinuiesc prea curand sa-l invat la olitza.

diana, poate ochelarii sunt printre hainele cu care a fost imbracat afara cand i-a purtat sau... nu stiu. oricum, acu' tre' sa ne zici cand ii gasesti, ca sa nu mai facem pronosticuri pe forum despre ochelarii lui petrut.

BiuMil, radu de exemplu se culca la 7.30 seara ca nu rezista mai mult. iar la noi nu a functionat niciodata tactica cu tinutul treaz cat mai mult. nu mai mananca, e marait, adoarme mai greu si se trezeste tot la 7.30. asa ca... il bag in patutz la 7.30 seara si e perfect. nu-i aud gurita. desi el probabil adoarme mai pe la 8, dar are nevoie de timpul asta sa se foiasca, sa se ridice de enshpemii de ori in fund si sa se tranteasca la loc, sa traga la suzeta, s-o arunce, sa traga iar la suzeta etc, etc.

tonnia, multumesc.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Merci kristinutza, Milan insa daca nu e foarte obosit, se ridica la marginea patutului si plange...nu se linisteste singur deloc. daca e mai obosit, nu mai are energie sa se mai ridice in picioare si adoarme mai repede

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

ioana, ahaa! nu contraziceti nebunii, ai?!
aaaaaiiiii?!?!?!

hai, mey, treaca de la mine! va las sa nu fiti intotdeauna de acord cu mine!

peseu: aaaaaaaaaaiiiiiiiiiii?!!?

poze

Mergi la inceput

pai, vezi, BiuMil, daca al meu nu se ridica inca la marginea patului...

a propos, a adormit acum, dar cred ca i s-au inchis ochii stand in fund, ca era intr-o pozitie imposibila: dormea cu capul intre picioare, cu fatza in cearsaf, nu stiu cum putea sa stea asa. cred ca a cazut cum statea el in fund fix in nas. si dormea de rupea, nici n-a simtit cand l-am asezat mai altfel.

edit: cred ca asta se cheama pozitia betivanului.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Kristinutza mama, eu zic ca trebuie sa iti iei okelari nu, nu am schimbat glow-ul. Nu prea imi place cel actual, mi-ai dat o idee.
Patut pliant au la Chicco in oferta, magazinul de pe str Academiei, m-am dus eu la ei cand cautam tzarc (tzin sa va anunt ca luna trecuta am decis sa achizitionez un tzarc, cu toate ca aveam patut pliant. Mi-a intrat mie in cap ca Alex nu se poate ridica in patut ca nu are de ce sa se prinda, in plus nu are destul loc de joaca in patut pt ca e f ingust- 60 de cm). Rezultatul: m-am facut cu un tzarc patratzos de la Brevi care e plin de jucarii. Dupa modelul Tonniei, am apucat sa ii dau drumul pe jos, pe parchet Alexandrei si nici nu vrea sa mai vada tzarcul, il uraste, nu are loc de rostogoliri si tarari asa ca investitia a fost inutila. Recomand mamicilor interesate achizitionarea unui patut pliant pentru plecat cu el la bunici sau in vacanta, tzarc nema...am dat banii de pomana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Biumil, eu aplic tactica cu tinutul treaza seara...ca altfel se trezeste prea devreme dimineata, nu stiu cum doarme Raducu al Kristinutzei 12 ore legat O tin pe Alex pana pe la 10 si ceva, apoi baita, bibe, dragalit, o las in pat cu ursuletzul si adoarme pe la 11. Se scoala la 8 sau la 7.45.
Da, sa va zic ca ea a facut deja o pasiune pentru un urs de plus, maro, f moale. Credeam ca atasamentele astea se dezvolta mai tarziu, ma si vad cu ursul peste tot. Nu adoarme decat peste urs si dimineata tot cu ursul in brate este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Kristina.

Copilul meu nu se mai trezeste noaptea, si face iar shuieratul ala care inseamna lipsa de calciu. Deci i-au mai crescut niste dinti. Am incercat ieri cu frontala sa ma uit in gura ei, dar nu a stat deloc.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

gata, kid, mi-am luat ochelari.
dar ma crezi ca ieri am vazut un mooovvv...?

poze

Mergi la inceput