Bebelusi de sept-oct 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana75 spune:
Eu cu Opera nu vad nici un glow; m-ati facut sa ma deschid exploreru' sa va vad culorile.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
diplodocus spune:
Salutare!
Azi Luca-Mihnea implineste 8 luni...Si cred ca o sa sarbatorim in casa, ca afara ploua...
Pupici pt ADELA care si ea implineste azi 9 luni
ALINAM-mersi pt ideea de biscuiti, o sa caut si eu
B IRINA C-mersi de sfat, Luca are doar azi 8 luni,, asa ca mai astept putin cu pusul pe olita...
MIMSI- si eu sunt Balanta...si de acord cu tine la ceea ce spui despre attachement
DIANA- Ai gasit ochelarii?
BIANCA-Luca doarme un somn de la 19 la 19,30 apoi somnul de noapte il incepe pe la 21...Cind vrea el( deocamdata)
IOANA si Luca-Mihnea
kristinutza spune:
am dat in mintea copiilor! am umplut tavanul din camera copilului cu stelutze fosforescente, dar nici nu mi-as fi imaginat ca efectul e atat de grozav. chiar se vede super! cu duajdemii!
pacat ca nu pot sa pozez.
dar il pot arata pe donald, micky si alba ca zapada. cred ca urmeaza tom si jerry si alte desene de care radu cred ca nu va afla de fapt mare lucru. ca desenele astea animate erau ahaaa... demult. dar daca mama e demodata?
gata, ca prestez pranzul. nu creste cupilu' numa cu desene. din pacate.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by kristinutza
cu duajdemii!
pacat ca nu pot sa pozez.
Chiar ai pus asa de multe???
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
kid2003 spune:
Ahaaaaa, Kristinutzo, bravo pentru stelutze.
Am aplicat si eu nu chiar douajdemii pe tavan si au cazut una dupa alta pe patul copilului. Roade in fiecare dimineata la cate o stelutza cazuta din cer...poate nu sunt bune ale mele, dar bucatelele alea cu lipici sunt tare naspa. Daca le pun pe pereti stau, dar pe tavan nu... pacat, ca sunt chiar frumoase dupa ce sting lumina (dureaza cateva minute stralucirea, dar totusi...)
kristinutza spune:
irina, sunt 12 stelute mici, doua stelute mari, luna si soarele. deci, in total, 16 bucati. si le-am imprastiat pe tavan, nu simetric... asa, ca aruncate. si setul asta a costat duajdemii (piatza obor). parol! cred ca daca erau mai multe efectul nu era asa frumos. mi se pare perfect asa cum e.
kid, nu ma speria. eu de-abia le-am pus. inca n-au inceput sa cada... dar lipiciul mi se pare ok. am impresia ca daca ar cadea stelutza, cade si vopseaua. atunci sa vezi efect minunat.
mey, nu va suparati ca va bat la cap cu stelutele, dar mie tare-mi mai plac.
poze
BiuMil spune:
20000 de lei, nu Kristinutza?
ultima jucarie a lui Milan, cablul de telefon (ala spiralat) de la un telefon dezafectat si suspendat din hol, pe care am aplicat un scotch ca sa nu ii cada receptorul in cap!
merci fetelor pentru raspunsurile cu ora de culcare...noi ne-am propus max la 9 seara! dar el nu prea e de acord!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
da, 20.000 lei vechi.
ultima jucarie a lui radu: o fatza de casetofon de masina.
poze
b_irina_c spune:
Kristinutza acum am inteles... deh...m-am tampit de tot .
Eu am stelute pe pereti si alea mai mici stau, alea mari au cazut (au ramas bulinele de lipici si nu m-am sinchisit sa le dau jos ).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze