All about Constanta (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, uite aici:
http://community.webshots.com/photo/551919071/2442610200087737923upnawK

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahhaahahaha mergatorii pe sarma!! ce ma distrezi cu scanarile tale, iar a muncit Cris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

poza arata mult mai misto in realitate, da mi le-a scanat unde imi fac si pozele...nu prea se pricep si costa si 75.000 ...
De acu incolo am ap digi (am reusit sa incarc bateria prin metode rudimentare...da' e ok)

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

buna fetelor.mersi pt ca ma adaugi pe listuta.am intrat in 25 saptam
azi am fost la dr de fam si mi-a zis ca ar fi bine sa ma mai gandesc vizavi de cezariana.Pt ca va fi mai greu pt bebe care este scos fortat dintro presiune(in burta) la alta presiune(afara) si dc nasc pe jos tot "drumul" il pregateste pt contactul cu viata de afara.Mi-a mai zis ca tot interesul Dr. este ca eu sa scap cu viata din cezariana si copilul VIU insa i-l tranteste neontologului(scuze chiar nu stiu cum se numeste dr.care se ocupa d copil imediat dupa nastere) si el si cu mine ne vom chinui dupa nu dr.ginecolog.Mi-a mai zis ca ea nu e de acord cu programarea cez. macar la 40 saptam sa o fac pt ca la 38 saptam copilul inca se formeaza inauntru si voi trage cu el.Voi fetelor ce parere aveti?M-a cam p[us pe ganduri,pana acum imi faceam griji legate de operatie,anestezie,dureri acum ma gandesc la copil si dc e Doamne fereste sa fie mai bolnavicios sa nu mi-o pot ierta pe urma.Alt motiv pt care aleg cezariana este si pt ca MI=E GROAZA de nasterea normala si ca nu voi putea face fata durerii si nu voi coopera cu dr in schimb la cezariana tot greul este pe umerii dr. si dupa ce amandoi vom fi sanatosi si bebe la "lumina" atunci voi fi in stare sa trec peste dureri pt ca nu mai este inauntrul meu si sa depinda viata lui de a mea.e o responsabilitate mare nasterea normala si nu vreau sa sufere si copilul daca eu nu sunt in stare iar povesti despre FORCEPS cum ca recurg si la asa ceva tot am auzit,,, si pov urate!va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Carmen (babyyy) te-am trecut in lista, DPN 8 noiembrie, am zis bine? Dar la ce doctor (ginecolog) esti? Prin ce framantari mai treci.. eu nu cred ca sunt in masura sa iti dau un sfat, am nascut normal si... da! m-a durut! Zic ca cel mai bine tot cu ginecologul tau personal sa te sfatuiesti ca el stie cel mai bine datele problemei. De anestezie epidurala nu ti-a pomenit?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

buna:)mersi.da intradevar framantari...le-am innebunit pe fete,,,am postat o gramada de sub,o gramada de intrebari.nasc cu dr.Rusa.in el am incredere dar anestezia nu tine de el ci de dr.anestezist.Deja i-am zis ca aleg operatia d cezariana.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

A, da, uitasem ca esti la Rusa,, ok, pai daca v-ati inteles cu cezariana e bine, sa fii si tu linistita, va fi cu anestezie generala sau rahidiana?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Carmen, neplacerea cezarianei este ca iti ingreuneaza starea de dupa nastere, cand trebuie sa te ocupi de copil. BB are mare nevoie de tine, sunteti la primul pas de cunoastere reciproca, iar tu trebuie sa te adaptezi situatiei( plans, agitatie, nopti nedormite)
CUnosc mamici care au avut o nastere normala si a doua prin cezariana, iar parerea lor a fost: "Nu dau nasterea naturala pe cezariana! Trebuie sa te ocupi de copil imediat, iar la cezariana e un pic mai greu!"
Pe de alta parte, mamicile pe care le cunosc cu RH- au facut cezariana, nu s-a pus prb de nastere normala.
Eu la bb2( cand l-oi face) as alege cezariana, daca depaseste 3500g!
Alegerea ai facut-o, nu mai conteza comentariile!
Sa te refaci repede, sa te inarmezi cu rabdare, iar bb sa pape lapic de mami!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersi,Roxa.ma bucur tare ca esti mai binetati o vede dra pe webcam si tot se minuneaza de progresele pe care le face si abia asteapta the real thing
am vazut si pozici frumoase
si eu am rh neg,nu m-am gandit o clipa sa nasc prim cezariana k mor de frica de cutitam zis k pt bb sunt in stare sa suport orice,eu care muream de frica unei injectii.asa ca:Carmen,bb o sa iti dea o putere extraordinara,tu decizi ce fel vei naste.o sa fie bine,nu iti face problemerelaxeaza-te k bb de asta are nevoie sa creasca mare in burtica.si odihneste-te acum cand potipoti citi povestea nasterii sa vezi nu e chiar asa de rau cand nasti.cu toate ca si pe mine m-a durut,mi se pare insignifianta durerea versus minunea pe care o am alaturi de mine

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Adriana,mersi si tie.wow,ce de traznai face Razvan.a mea a inceput si ea timid,a trantit ghivecele cu flori si a dat cu telefonul fix de pamant
noapte buna.

de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput