All about Constanta (77)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Cu intarziere uram si noi sarbatoritilor "La muti ani!" Multa sanatate si sa creasca mari si frumosi
Sinzi pana la urma contariile erau interesante .

Eu maine "dau o fuga" pana in capitala pentru o instruire, ma intorc miercuri.

Sanatate celor mici si mari.
O saptamana frumoasa!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani sarbatoritilor

Oani a prins curaj si merge acum prin toata casa.a inceput sa coteleasca peste tot de cateva zile.azi chiar o apucase alergatul.
ce frumos e cand o vad asa pui de om misunand prin casa si vobind.draga de ea.asa-i cresc repede micii,cand era mica-pitica,nou-nascuta.

sunt tare fericita.plus ca vine si sotul lunea viitoare

noapte buna,va pup.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
noi am fost la doctor:avem rosu in gat si ne ies iar masele(cred ca al treilea rand).deci nu m-am inselat.acum suntem sub tratament.aseara deja a dormit mai bine.am reusit sa dorm si eu ceva mai bine, insa nu stralucit.
la multi ani sarbatoritilor de ieri, cu intarziere
emaaimee, felicitari pentru Oani.nu o s-o mai opresti dupa aia.
fetelor, copiii vostri tot asa sunt ca razvan?mie imi infunda wc-ul cu tot felul de minuni.are o rapiditate fantastica.plus ca a invatat sa deschida si plasa la balcon si-mi arunca pe geam tot felul de jucarii, inclusiv sandalele lui, telecomenzi,telefoane.
fug sa beau cafeluta si revin.o zi minunata tuturor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Multumim, multumim! Nu va faceti prb de intarziere, a cazut ziua Alexiei in we!
O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Carmen, te trec in listuta. stai linistita, ca nu-s judecator cu cezariana....am intrebat pur si simplu. nici dupa cezariana nu e usor...ptr ca durerile is tare aiurea dar daca vei avea ajutor va fi mai bine. in cate saptamani esti insarcinata? daca nasti in noiembrie....inseamna 20-24?
Crix doamne ce bine ii sta Alexiei asa!!!! e o scumpaaaaa!!!!! ai dreptate, ii e mai bine la neptun.....la mare, la nisip.....las ca vine toamna si reveniti in formula completa
July am scapat cu 3 doze de azitromicina de 500mg. voi ce mai faceti?Teo e acasa, in vacanta? tu cand intri in concediu?
Mada voi unde plecati? sanatate multa Sofiei sa se dreaga repede burtica.
Ema felicitari pentru mergareata....de acum sa te tii distractie! precis ca tati va avea o surpriza cand o va revedea!
Adriana sa iasa mai repede maselele si sa dormiti bine.
Oana de azi vin musafirii? ai pregatit campul de batalie?
gata fug la treaba....sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Neata.
Roxa, nu vin astazi, vin de-abia vineri, mai am cateva zile de relax.
Pupici si o zi buna tuturor,

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'Neata la mamici si pitici! Inca o zi caniculara, dar nu va lasati doborite... vine ea si racoarea. Eu am pus AC-ul pe 16 grade, mi-au inghetat putin picioarele.
Jul, la ultimul termen de judecata a ramas ca in tren, s-ar putea s-o mai lungeasca o vreme cu tribunalele si situatia sa ramina cum e. Ne-a trecut prin cap varianta transferarii la cealalta gradinita unde e directoare d-na Vali (in port, ar fi si mai aproape de slujba mea), dar Alisia e mult prea atasata de educatoare si nu vreau s-o iau de la capat cu adaptarea. Asa ca, probabil, ne vom duce acolo unde se vor muta, indiferent de locatie.
Aseara, tot cautind un refugiu din calea aglomeratiei, am ajuns in zona faleza nord - plaja e neamenajata, dar foarte pitoreasca, fii-mea s-a jucat pe mal pina s-a intunecat, iar eu m-am luptat putin cu valurile, sa mai dau jos din colacelul de pe burta.
Adriana, si noi am trecut printr-o perioada similara - hehe, de cite ori nu mi-am adunat de pe-afara papucii, vecinii stiau deja si cind gaseau sub balcon cite ceva, veneau si mi le aduceau la usa.
CArmen, am si eu o prietena care a nascut cu Rusa, tot cezariana - a fost multumita si il recomanda cu caldura. Am auzit, in schimb, ca nu e prea bun diagnostician, dar iti tinem pumnii sa nu ai probleme deosebite, sa fie doar o cezariana de rutina. Experienta mea e una fericita, am ales cezariana si ma bucur ca am facut-o, daca mai vrei detalii pot sa-ti povestesc.
Sanatate tuturor si o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

'Neata!
Roxa, noi plecam tot la Breaza de Fagaras, pe langa Sambata, ca in fiecare vara, unde ne place foarte mult, este un loc in care uitam de toate grijile si ne simtim foarte bine. Noi mergem tot familionul si cu ceva prieteni, ca e cabana mare! sper sa iasa distractie faina si anul acesta!
in privinta burticii, m-am mai linistit, nu a mai avut scaun de ieri, insa ii dau in continuare Sumetrolim si este pe regim. Imi recomanzi si mie cate zile sa ii dau? Saru-mana!

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mada pai 5 zile minim.....daca ai inceput sa i-l dai. sanatate multa. fff frumos la fagaras.....e una dintre alegerile noastre pentru anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Multumesc mult, Roxa! Ma bucur ca si voi tot pe-acolo!

Mergi la inceput