All about Constanta (77)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
emma, m-a disperat razvan.ieri s-a dus ta-su sa faca curat in gradina ca ce era acolo.
ieri mi-a facut o reactie la antibiotic, adica diaree.in 2 ore a facut de 6 ori asa ca i-am facut repede ceai de menta si smecta si aseara si acum dimineata nu i-am dat lapte ci branza cu banana.vad ca mucii incep sa se mai duca, mai tuseste insa putin.
fug sa fac curat ca e o bomba la mine in casa.va doresc o zi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
alta zi caldaaaaa caldaaaaaa. noroc cu aerul conditionat. azi noapte nici nu am deschis geamurile, a fost super bine inauntru.
Adriana hihihihi e pus pe nebunii Razvan? las ca asa e bine....mai zi ce mai coace, e distractiv sa iti aduci aminte.
Carmen in mod teoretic la 38 de saptamani sarcina este ajunsa la termen dar o ecografie trebuie sa confirme acest lucru sau nu, depinde mult de la copil la copil.
Oana hihihi mai ai doua zile de respiro....iti tin pumnii de vineri incolo. cum e Paul la bunici? am inteles ca si acolo a fost taaaare cald....ceeace e un record!
gata fug la treaba../...o zi racoroasa sa aveti!

Mergi la inceput

roxa,ma dispera.i-am luat si eu o cutie de betisoare de urechi si s-a dus.e imprastiata in toata casa.ii place la nebunie sa scoata servetelele umede din cutie.la fel.le imprastie peste tot.dar sa-l vezi cum sta si se gandeste ce sa mai faca cand e plictisit si nu stie de ce sa se mai lege.l-am rugat pe un prieten sa-mi fixeze altfel plasele la geam ca le deschide si de-aia arunca peste geam.si iti dai seama ca nu pot sta cu geamurile inchise pe caldura asta.in fiecare zi ma duc in gradina sa vad ce mai gasesc.isi face baltoci cu biberonul dupa ce bea ca sa intinda balta.gasesc tot timpul gresia sau parchetul lipind.e bine ce i-am dat pentru diaree?sa continui si azi?

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Fetelor cu copii care arunca pe geam , uf ce amintiri, si mie mi-a adus femeia de servici de cateva ori niste jucarii aruncate pe geam, ca eu nici nu stiam de ele si ma trezeam cu ea la usa. Si eu de cate ori alergam sa le strang de jos de la parter.. Si telefoane fixe si mobile brutalizate, etc. Deh o sa treaca si asta, lucrurile de valoare urcati-le undeva in dulapuri sus de tot.
Apropo' de aerul conditionat eu nu pot sa il tin in permanenta, ii dau drumul cateva minute apoi il sting ca mi se face frig si mi-e sa nu raman intepenita, apoi cand e cald iar ii dau drumul si tot asa. Roxa tu il tii deschis in continuu??
Cu Paul am mai vorbit la tlf de cateva ori, incerc sa nu sun chiar in fiecare zi pentru ca nu vreau sa il tot stresez si sa ma intrebe aceeasi intrebare "cand veniti?". Dar ultima data a spus o chestie foarte draguta, el tocmai balota niste ursuleti din aia de jeleu si stia ca imi plac si mie, ca de obicei imi dadea si mie, si imi zice : "mami, vrei sa iti bag si tie un ursuletz in telefon?"... Credea ca ajunge instantaneu probabil...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

LEDITIA, LA MULTI ANI!

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Oana aoleu cred ca te-ai topit de emotie. ce scump eeeee! pupici! eu tin aerul conditionat cate jumatate de ora deschis, apoi il inchid ptr ca e de mare putere si mie imi ingheata picioarele, Pat nu are nici o treaba, el sufera tare tare rau de caldura. si racoarea din casa se pastreaza cam o ora, poate si mai mult. azi noapte de exemplu l-am tinut deschis pana pe la ora 11, apoi a fost ok toata noaptea.
Adriana hihihihi, da, imi aduc aminte. nu ii mai da biberoane....incearca sa ii pui apa si sucul in canute cu cioc din alea care nu se varsa.....ca altfel tot circ din asta cu baltile o sa ai. acu despre aruncat nu stiu ce sa zic, la Patrick nu prea a fost prezenta faza asta....tot ce sper e sa treaca repede si la voi!

Mergi la inceput

roxa, de care canite ca tot ce am luat pana acum curg.si nici nu l-au pasionat pentru ca nu ii iese lui la socoteala ca e tare ala de unde trage, de unde curge.recomanda-mi si mie de care canite sa iau.curg doar cand vrea el sa bea?sau cum?ca astea care le am eu curg cand le intorci invers deci tot imi face balti.

albumul meu

Mergi la inceput

Roxa iti dai seama ca m-am topit...
Adriana, nu stiu daca se gasesc, dar eu cand am avut nevoie mi-a trimis o fata pe care am cunoscut-o chiar aici pe forum, tocmai de la Targu-Mures, o canita din aia foarte smechera care nu curgea, adica avea un plastic taiat la gura care se deschidea doar cand sugea copilul din ea si dupa aia se inchidea si nu curgea! O pomenesc pe Cami (fata care mi-a trimis) si acum ca mult m-a ajutat cu acea canita. Am folosit-o multa vreme, anul asta de-abia am renuntat la ea ca se uzase saraca se jupuise plasticul, o foloseam mai ales noaptea cand imi cerea apa si pe intuneric i-o bagam direct in gurita si nici nu udam nimic! Vezi si tu cauta in toate magazinele speciale de bebei poate gasesti astfel de canite. Sau spune-i sorei tale poate iti aduce din Germania, parca din cate imi amintesc era fabricata in strainatate. Spune-i neaparat ca trebuie sa gaseasca acolo asa ceva! Good luck!

Ticker_Paul

Mergi la inceput

da, oana, ai dreptate.am si uitat ca pot sa ii spun lu' nebuna de soramea.si asa vine acum in august.merci mult.si eu vreau sa scap de biberon ca razvan mi-a pierdut capacele si imi curge si in rucsac peste toate.

albumul meu

Mergi la inceput

Adriana, noi avem doua canite din alea: una de la nuk, cealalta de la avent. ambele din romania. daca trage din ele curge, daca nu nu. la inceput i-a placut numai cea de la avent, apoi a accepgtat-o si pe cea de la nuk. uite cana de la avent:http://www.avent.com/uk/en/toddlerfeeding_magic_cup.php
si cea de la nuk: http://www.nuk.de/nuk2003/html/main.php?target=_top&path=%2Fproducts%2Fneuheiten&lang=en da click pe "magic cup training beaker"
ambele is ok. mai aveam una de la sensiblu, dar a spart-o. aia avea tzutzuroi care se acoperea cu un capacel, fff simpatica, dar s-a spart capacelul si adio canitza.
Oana stiu cum te simti!

Mergi la inceput