All about Constanta (77)
Raspunsuri - Pagina 27
Fiquelle spune:
Buna ziua!
Azi am vrut sa plecam la plaja, dar Sofi s-a pus pe urlat...nu stiam ce are, pana acum nu a mai facut asa ceva, sa urle din toti plamanii si sa nu stiu ce are...in cele din urma m-am prins, e constipata, asa ca am urcat inapoi in casa si i-am bagat un supozitor ca sa o linistesc...dar adio plaja...azi
Oana, unde ati plecat? ca am pierdut sirul...desi citesc zilnic...
Sofi a mea se uita la desen de cca 1 saptamana, are deja preferinte: "3 puci" adica "cei 3 purcelusi" si "Tom si Gei" adica Tom si Gerry ...si astfel sunt si eu un pic mai libera sa mai fac una-alta prin casa...si iar ma gandesc sa imi iau pe cineva sa ma ajute la curatenie in casa. Mai vb, urla Sofi..iar..
_
IUBESC VIATA!
Oana spune:
Adriana, uite ca mi-a adus aminte Roxa, de la firma Nuk am avut si eu si am gasit-o acum pe siteul: http://www.nuk.de/produkte/mahlzeit/esslern/magiccup/trink_und_esslernprogramm.html
se numeste Magic Cup cu supapa anti-scurgere.
Initial am incercat sa iti dau un link romanesc dar nu m-au lasat ca se considera reclama, acum vad ca pe asta nemtesc nu il considera reclama.
Mada, noi nu am plecat nicaieri, baiatul meu e plecat in vacanta cu bunicii (la Sibiu). Sa-i treaca burtica mai repede lui Sofi!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
emaaimee spune:
noi tinem AC si de dim pana seara dk e f cald,in general ii dam drumul cand bate soarele la noi,il dam pe minim,cu louver-elein sus sa nu bata curentul si gata.il tin on si cand o scot pe fata din baie si e ok.Oani nu suporta deloc caldura nici ea.
Adriana,si Oani e fan servetele umede si le-ar insira peste tot.si noi folosim beaker Avene cu manere,e f bun.numai apa bea din el fata si mai mult afara,ii place mai mult din canaita normala.
Oana,ce frumos vroia Paul sa iti dea sa papi ursuleti.am urcat sus kestiile periculoase,dar dra mea s-a prins ca poate sa stea pe varfuri si sa traga de fire si asa a bulit tel fix la care vrea sa vb
Mada,ce scumpi sunt ei cand se uita la tv.eu ii pun baby einsteinla desene inca nu se uita prea mult,k e mica si nu are rabdare.
de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
roxanaz spune:
wow am uitaaaaat! Leditia la multi ani fericiti!!! sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
nastasie spune:
multumewsc mult fetelor pentru link.asa si razvan e fan sa bea din pahar sau sticla, dar in rest biberon.din canitele astea care le aveam eu nu il pasiona.poate unde curgeau continuu.acum o sa ies si direct la farmacie ma duc.va pup pe toate si multumesc inca o data.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
emaaimee spune:
la multi ani Leditia
de fetitza cu funditza,zisa piticotul urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
nastasie spune:
neata, fetelor.
razvan e mai bine.doctora mi-a zis ca scaunele sunt reactie de la antibiotic.deja azi il terminam.ieri a facut 5 scaune dar toata ziua , nu in doua ore cum a fost marti.
am fost si eu la o cununie saptamana trecuta si am rugat sa-mi faca si mie 4 poze cu sotul.asa, de dragul amintirilor de la starea civila.am innebunit.daca aveti chef http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/detail?.dir=68a4re2&.dnm=c813re2.jpg&.src=ph
albumul meu
roxanaz spune:
neatza neatza
inca o zi de canicula....minunat.
Adriana hihihi si pe tine te-a apucat melancolia? frumoase poze! sanatate lui Razvan.
azi noapte piticu meu s-a trezit pe la 4.30 cred ca a visat urat....si nu s-a potolit decat la noi in pat...unde s-a fatait de numa, si normal ca eu nu am dormit pana la 5.30....asa ca-s zombi rau de tot.
ma duc sa mai beau niste cafele si revin.
sa aveti o zi racoroasa!
nastasie spune:
roxa, cum sa nu ma apuce melancolia.asa patim si noi cu razvan, dar noi mai primim si niste picioare peste fata.noua nu ne mai ajunge un biberon de ceai sau apa peste noapte.adevarul este ca e foarte cald.
albumul meu