All about Constanta (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetele, am si eu o rugaminte la voi.cine are sa-mi imprumute si mie doua premergatoare pentru nepotelele mele gemene?ca sora mea vine din germania dar nu mai are loc sa le ia.ca nu pot sa-i cumpar 2 pentru 2 saptamani cat sta ca ea are acasa deja.si eu le inapoiez dupa aia in stare perfecta.ca ele abia sunt la inceput in premergator asa ca nu le strica.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc pt urari.
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Adriana imi pare rau de premergatoare nu posedam.
Leditia ce mai faci, ce mai zici? ai petrecut de ziua ta? ti-ai pus o dorinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Va salutam si noi de la caldura...de abia astept sa ajung acasa la AC-ul meu...hihi!!!

Roxa, se pregateste pt teribilii 2!!!! hihi...

Leditia, LA multi ani!!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

David

Mergi la inceput

Roxana ziua mi-am petrecut-o duminica,la mare,dat fiind faptul ca pica in timpul saptamanii..Ieri in loc sa mai petrec am facut o prostie si toata ziua am fost nervoasa si suparata..offf uneori sunt atat de naiva..deci numai chef de petrecut nu aveam...
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Ledi imi pare rau sa aud asa....sper ca a tercut supararea!
Sanzi dah.....terrible twos a inceput deja! citat: "niuniu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua!
Oana, merci, am inteles! Cum se distreaza Paul la bunici? Ce impresii iti comunica de acolo?
Roxa, pupicei de la noi. Patrick e bine acum? i-au trecut febra si ce il mai supara pe el?
Leditia, nu te necaji, ieri a fost ceva cu astrele pentru zodia leu, iti spun sigur ca alti 2 leutzi de-ai mei de-acasa au avut o zi tare rea...asa ca ...daca te consoleaza cu ceva, eu cred ca a fost o problema in "sectorul" vostru.
Noi azi am reusit sa ajungem la plaja. Apa calda si limpede...mai rar asa ceva...a fost super

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

hihi..mersi Fiquelle..e mai fain sa dau vina pe astre
Mai aiurea a fost ca ziua de ieri era ziua mea de nastere..da nah...nu-i bai,m-am distrat duminica la mare si in plus o sa mai distrez si week-endul asta..sper eu..ca sarbatoresc 6 anisori de casatorie.
Va pupic si va multumesc pt urari.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Leditia, felicitari pentru aniversari! sa fie cu distractie multa!
De maine incep sa fac liste, cumparaturi, aranjamente...plecam in concediu luni dimineata...papagalii mei, saracii, raman singurei, floricele trebuie sa le mut la mama...ca acolo vine cineva la 2 zile sa ude florile...si poate le arunca si lor 2 boabe acolo......daca nu, le fac pomana cand ma intorc...
Acolo imi este putin teama sa nu apara serpi, pentru ca este in apropierea unui rau cabana, si anul trecut am vazut in zona asemenea specimene. Si mi-e teama in special pt. Sofi...sa nu o muste, Doamne fereste! Voi ati auzit despre existenta vreunor produse impotriva lor?...ceva care sa ii indeparteze, sa ii omoare sau asa ceva? Roxa, sfaturi ai pt asa ceva? saru-mana daca ma vezi...

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

neatza dragelor!
wow ce vreme tampita afara....nici nu stii daca ploua sau nu si e teribil de zapuseala!
Mada nu exista alte remedii ptr muscaturile de serpi decat vaccinul anti-venin. dar nu cred ca e cazul de asa ceva....doar nu-s vipere pe acolo! ca astia sunt singurii serpi veninosi din Romania. scuze, unde plecati, ca nu am tinut minte...
Leditia la multi ani fericiti impreuna! si sa sarbatoriti cum nu se poate mai frumos!
ce frumos ca e apa curata si calda.....poate o mai fi asa si duminica sa prindem si noi o plaja scurta, ca maine nu se poate.
Corneliaaa.....sunteti ok? da un semn te rog.
Sanzi scuze, nu am mai apucat sa te sun aseara, ne-am aglomerat rau de tot programul. azi!
o zi frumoasa va dorim tuturor!

Mergi la inceput