All about Constanta (77)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Neata.
Roxa, se pare ca ploua totusi... Cel putin aici la mine acum a inceput, de fapt de azi dimineata se pregatea. Si mosamfirii mei tocmai voiau sa se avante la prima plaja astazi...cred ca pana la urma stau pe acasa... au venit ieri si aseara am tras o plimbare prin satul de vacanta cu ei, am adormit pe aproape de miezul noptii..
Leditia, iti doresc zile frumoase si conjuncturi astrale favorabile, si eu sunt leutza.
Mada, pai la Paul este deja a 3-a vacanta de vara petrecuta acolo, de cand a avut 2 ani l-am trimis. Pentru mine e un loc binecunoscut ca si eu acolo mi-am petrecut vacantele cand eram mica, prin Fagaras treceam in fiecare an, ca e putin mai incolo de el, tu ai zis ca mergeti la Fagaras, nu? Sau prin imprejurimi in orice caz... Va doresc concediu placut si vreme frumoasa.
Sinzi ce faci te pregatesti te plecare? Cat mai stai?
Adriana, premergatorul lui Paul l-am dezmembrat demult si l-am facut scaunel.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna dimineata!
offf, a inceput ploaia, ba a tras si cateva tunete, de care Sofi s-a speriat teribil.
Adriana, parca tu intrebai, eu am un premergator disponibil. Daca iti mai trebuie, anunta-ma.
Roxa, noi mergem in Fagaras. Vaccinul asta se face inainte? sau doar in caz de...? Se gaseste la farmacii? ca acum cativa ani stiu ca a fost un caz pe la Mangalia si auzeam la televizor ca nu s-ar gasi.

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna!
Sunt putin debusolata: ieri, bona lui Sebi a facut un "mic" accident vascular........ a venit cu fata (gura) umflata, abia tinandu-se pe picioare, sa-i faca tortul sotului meu (a implinit 31 de ani!).
Cand am vazut-o in usa, am intepenit! Mi-am amintit cum arata tata cand s-a imbolnavit.... (tata are o semi-pareza de vreo...13 ani...)
Am chemat-o pe fiica-sa (dr) si a luat-o cu salvarea.
Ea era f bolnava (cardiaca), dar nu stia ce sa mai faca, sa ma ajute pe mine...... A fost f neplacut.... ceva de genul... "nu vroia s-o gasesca moartea acasa"....
Mai pe seara, am fost la ea s-o vedem (era acasa, n-a vrut sa se interneze). A avut iar o criza... am crezut ca-mi moare in brate... Sunt f trista...... Ne-am atasat tare de ea... nu credeam c-o sa-mi lipseasca atat... Mi-este teama sa dau telefon, sa intreb cum se simte, sa nu fi murit peste noapte....
Intamplarea asta, m-a facut sa ma gandesc la.... viata noastra.
Sebi imi zice in fiecare zi sa-i fac bebe mic (de unde i-o fi venit ideea!? este f insistent! e adevarat ca noi am tot discutat despre asta, dar nu in fata lui!).
Nu stiu cum ar fi mai bine.... Eu am atatea probleme de sanatate.... (iar am avut o criza de H si iar sunt pe Detralex-pt circulatie)
Si apoi, noi n-am prea apucat sa "vedem lumea"..... muncim non-stop sa ne platim ratele si cam asta e..... Nici macar nu reusim sa dormim suficient, sa ne odihnim.....
... Si azi este asa urat afara!!!!!!!!!!!!!!!!
Scuze daca v-am stresat cu problemele mele.....
Fug ca trebuie sa ma apuc de treaba!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina imi pare rau de bona voastra, este in varsta? daca isi ia medicatia poate sa fie ok mult timp de acum inainte....dar cu aceasta conditie. iar cu hemoroizii tai....mare problema intr-adevar. se pare ca rezultatele bune nu au tinut prea mult. sanatate multa si succes la bb2 daca asa hotarati!
Oana hihihi satu' de vacanta? teroarea vietii mele uite ca "ploaia" s-a oprit dar tot innorat este.
Mada stai potolita. vaccinul ala este un antidot anti venin si se face numai in cazul muscaturii de sarpe. asa ca nu te mai gandi la din astea si bucura-te de vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mersic de urari fetele[
Oana leoaica.
mav imi pare rau pt bona ta..cred totusi ca o medicatie adecvata ar ajuta-o.
Si eu am probleme cu circulatia..si uit mereu sa-mi iau pastilele..imi amintesc cand mi se umfla picioarele,ma dor..sau cand ma inteapa inima.
La multi ani sotului tau.
Fiquelle,concediu placut si linistit,fara probleme cu vreun animalutz.
Cred ca astrele astea nu tin cu mine deloc..plouaaa..eu am planuri mari maine,nu am chef de ploaie...toata saptamana cat am fiert in suc propriu nu a putut sa ploua?
No..v-am pupat si va urez de pe acum week-end placut..ca sigur ca ma iau cu altele si uit.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Salutici!
Va invit la un capitol nou:

All about Constanta(78)

Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput