All about Constanta (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Tania, chiar ieri ma gandeam la tine ca n-ai mai scris cam de multisor, acum am aflat misterul, ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu. Pupici.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua tuturor!

Sanzi, multumim de aprecieri! Promit ca zilele astea fac CD-urile cu povestile, daca le mai vrei, nu sunt cine-stie-ce, dar pentru o reactualizare a limbii romane sunt ok, zic eu.

Roxa, noi suntem bine, multumim, Sofi vorbeste binisor, zic eu, stricat, bineinteles:"Abonu zboaa sus!" =Avionul zboara sus , "Mami fat tata!"- in loc de "c" pronunta "t", canta toata ziua melodii inventate de ea, se sperie de zgomotul bormasinii sau al flexului (de la vecini). Casa noastra este ok, important este ca ne simtim bine in ea. Eu as vrea sa ne intalnim la o cafea la mine, ca asa am zis, ca va chem la o cafea cand ma mut. Acum ca am terminat cu bac/ capacitate, am tot timpul. Ce ziceti, fetelor? Cand ati putea veni?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si io vreau o intalneala (evident!!!)

Oana, noi inca nu am ajuns la 15kg dar sper ca dupa vacanta asta sa atingem pragu....

Mada, mersi...

Cornelia, ce mai face Maria?

Roxa, super pozele cu soferu pe apa!!! Am auzit de intalnirea de la botez...hih...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tania bine ati revenit din concediu! ce bine ca a fost asa frumos....intr-adevar locurile acelea sunt superbe. cum a fost Bibitza singurica? v-a simtit lipsa?
Oana dragutza de tine....greu fara pitic acasa! felicitari pentru cele 15kg implinite!
Sanzi
Mada o scumpa si o vorbareata Sofi! pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Va multumesc pt. sfaturi si incurajari.

Am vb. cu mama si Maria este mai bine. Mananca. E inca slabita, dar e normal dupa trei zile in care a zacut si a facut greva foamei. Nu ma reusit sa o fac sa bea nimic altceva decat apa. In final i-am luat Loperamid (parca asa se numeste) si i-am bagat aseara cu forta o lingurita pe gat, dupa care nu a mai avut nici un scaun pana acum.

A, si da, o durea si capul f. rau.

Va multumim mult.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Cornelusi, multa sanatate Mariei, mi-e tare mille de suferintza ei saracutza.
Roxy, cand sa deschid sa vad ce faceti voi in we nu se deschide pagina: incerc mai tarziu.
Mada daca stabilesti cafeaua in zile cu sot(ca eu atunci pot)e OK, doar sa anunti ziua si ora.
VA PUP si va doresc numai bine.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Da Sinzi dar gandeste-te ca David este mai mic cu 7 luni decat Paul deci mai are timp sa implineasca cele 15 kg!

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oana, cand am fost la control in sua cu el si i-au facut toate masuratorile (inclusiv sange) dr a fost tare calm...a spus ca se incadreaza ca greutate in media de 3 ani, numai ca "pare slab" pt ca e mai inalt ca media. Deci sa nu imi fac absolut nici o grija... greutatea este independenta de inaltime...

Roxa ssssshhhh....

Cornelia ma bucur ca e mai bine Maria...o sa isi revina repede, si e bine ca a baut numai apa...e cea mai buna...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Tania,ce vacanta super ati avut.nu am mai fost prin zona aia din 97,mi s-a facut un dor de duuca
Mada,cred ca e o scumpa Sofi cand vorbeste eama bag in discutie:vreau povesti si eu daca se poate
Cornelia,ma bucur ca e mai bine Maria.
sa va zicem despre noi un pic:Oani adoarme pe picioare jucariile de plush,se leagana din trunchi si le canta aaa. iar ieri mi-a dat sa mananc castravete si zmeurasi i-a dat si mamei mele si surorii.ce mai chiuia mica de placere k mancam de la eazice aba(apa),papa si buba.in afara de mama,tata,da.
va pup.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia buna strategia cu loperamidul, felicitarile mele! si insanatosire rapida Mariei!
Sanzi, bine asa?
Ema creste pitica ta...de acum incolo sa vezi cum te uimeste zi de zi!

Mergi la inceput